Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

Κινεζικής γλώσσα και Φιλολογίας πρέπει να δημιουργηθεί στις μέρες μαςΔεν ηξερα οτι υπηρχε η σχολη Ρωσικης Γλωσσας και Φιλολογιας, να πηγαινα απο το 1ο πεδιο να ημουν one step ahead απο ολους... Εχει τελειωσει...
ch2006
Νεοφερμένο μέλος
Ο ch2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

Πιστεύεις θα πέσει μέσα σε περισσότερα φέτος? Δείχνει όντως να έχει λογική η πρόβλεψη του... Άλλες χρονιές είχε πάει κουβά...καλα το παει ..μου φαινεται φετος θα κανει λογικη προβλεψη ..εκτος ολιγων που θα φαμε τα μουστακιαμας που εγω δεν εχω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.068 μηνύματα.

Νομιζω ναι ...καλα το παει ..εκτος σε καποιες λιγες που εγω ειμαι αντιθετα καθετος.Πιστεύεις θα πέσει μέσα σε περισσότερα φέτος? Δείχνει όντως να έχει λογική η πρόβλεψη του... Άλλες χρονιές είχε πάει κουβά...
Πολυ με απασχολουν τα χαμηλα του 1ου πεδιου που δεν υπαρχει αναλυση βαθμων και συσσωρευση παιδιων.
Σε συνδυασμό τωρα με το 10% λιγοτερα μηχανογραφικα φετος ο στατηγακης ειδε οτι η εβε ''καθαρισε'' τα χαμηλα του 1ου πεδιου... και βλεπει σταθεροτητα και πτωση εκει που εγω δεν μπορω να το εκτιμισω.
Να τσακιστουνε κατω, να μπουνε τα παιδια εκει που θελουν.
Ειναι και αυτη η ελειψη στοιχειων... αυτοι στο υπουργειο ειναι ντουβαρια ..δεν δινουν μεσους ορους...και το παιζουμε πυθιες.
stamp
Νεοφερμένο μέλος
Ο stamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Παιδια ειδα τωρα τις εκτιμησεις του Στρατηγακη και λεει βαση ΗΜΜΥ Ελμεπα 11.800, εγω εχω 11.570 για την σχολη και εχω αρχισει να αγχωνομαι αν θα περασω ή οχι. Υπαρχει να ανεβει παλι τοσο πολυ η βαση?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.068 μηνύματα.

H σχολη αυτη εκανε ενα αλμα 1000 μοριων περυσι λογω πολυτεχνειοποιησης...και πηγε στα 10830. Το εξάντλησε.Παιδια ειδα τωρα τις εκτιμησεις του Στρατηγακη και λεει βαση ΗΜΜΥ Ελμεπα 11.800, εγω εχω 11.570 για την σχολη και εχω αρχισει να αγχωνομαι αν θα περασω ή οχι. Υπαρχει να ανεβει παλι τοσο πολυ η βαση?
Η σχολη αυτη δεν ειναι απο τις καλες προτιμησεις των παιδιων ( πολυ δυνατη σχολη αλλα ηρακλειο) ..ειναι και πολυ μεγαλη σχολη και εμενε διαχρονικα αδεια.
Φετος η σχολη διατηρησε εβε και στην περιοχη βαθμων που κινηται αυτη εχουμε πτωση αποδωσης βασικα.
Εγω θα την τοποθετουσα στα μειον 100+ μορια
Αλλα επειδη η αντιπαλος της η πατρα παπελ ανεβασε εβε και θα κατσει στα 11700 και θα μεινει και αδεια... πιθανων να τραβηξει και απο εκει παιδια και να κλησει ψευδως παραπανω κοντα στα 11400.
stamp
Νεοφερμένο μέλος
Ο stamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Ευχαριστω πολυ και για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να ειναι εκει η βαση και να περασωH σχολη αυτη εκανε ενα αλμα 1000 μοριων περυσι λογω πολυτεχνειοποιησης...και πηγε στα 10830. Το εξάντλησε.
Η σχολη αυτη δεν ειναι απο τις καλες προτιμησεις των παιδιων ( πολυ δυνατη σχολη αλλα ηρακλειο) ..ειναι και πολυ μεγαλη σχολη και εμενε διαχρονια αδεια
View attachment 150407
Φετος η σχολη διατηρησε εβε και στην περιοχη βαθμων που κινηται αυτη εχουμε πτωση αποδωσης βασικα.
Εγω θα την τοποθετουσα στα μειον 100+ μορια
Αλλα επειδη η αντιπαλος της η πατρα παπελ ανεβασε εβε και θα κατσει στα 11700 και θα μεινει και αδεια... πιθανων να τραβηξει και απο εκει παιδια και να κλησει ψευδως παραπανω κοντα στα 11400.
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

Η αστυνομία λέτε να κάνει φέτος απρόοπτα και να ανέβει; Ακούω πως το δήλωσαν αρκετοί.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε δεν ξερω παραπανω να σε πω..αμα ειχα το εξελ της 25ης θα στο εδινα.Ευχαριστω πολυ και για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να ειναι εκει η βαση και να περασω
Τωρα αυτο το εχει μονο η σοφια και οι κομπιουτεραδες του υπουργειου.
Υπομονη και ελπιδα
sks
Νεοφερμένο μέλος
Ο sks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Στρατηγακη, φαίνεται πως χάνω τους Μηχανολογους του Βόλου για 50 μόρια. Ελπίζω να πέσει έξω...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

α δεν παμε καλα εχεις λαλισει...με 900 λιγοτερους πκε φετος πως το δηλωσαν αρκετοι...? εβαλε χερι ο χρυσοχοιδης?αλλού το βαζει αυτος.Η αστυνομία λέτε να κάνει φέτος απρόοπτα και να ανέβει; Ακούω πως το δήλωσαν αρκετοί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο στρατηγακης λεει οτι το παδα μηχανολογων θα ανεβει κατα 1000 μορια ..απο που νομιζεις θα τους μαζεψει αυτους?Σύμφωνα με την εκτίμηση του Στρατηγακη, φαίνεται πως χάνω τους Μηχανολογους του Βόλου για 50 μόρια. Ελπίζω να πέσει έξω...
sks
Νεοφερμένο μέλος
Ο sks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Μακάρι!α δεν παμε καλα εχεις λαλισει...με 900 λιγοτερους πκε φετος πως το δηλωσαν αρκετοι...? εβαλε χερι ο χρυσοχοιδης?αλλού το βαζει αυτος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο στρατηγακης λεει οτι το παδα μηχανολογων θα ανεβει κατα 1000 μορια ..απο που νομιζεις θα τους μαζεψει αυτους?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Σοφια: Βγαίνουν οι Βάσεις 2025
www.foititikanea.gr

Ζαχαράκη: Βγαίνουν οι Βάσεις 2025 –Που θα δείτε τους ΠΙΝΑΚΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ζαχαράκη: Βγαίνουν οι Βάσεις 2025 –Που θα δείτε τους ΠΙΝΑΚΕΣ - βάσεις αποτελεσματα 2025, βασεις 2025, ανακοίνωση βάσεων 2025, ανακοινωση βασεις 2025, αποτελεσματα βασεων 2025, βασεις 2025 πινακες, αποτελεσματα εισαγωγης πανεπιστημια 2025, ονοματα επιτυχόντων 2025...

akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 296 μηνύματα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Μητσοτάκης είναι πανέξυπνος.Με το ΠΑΔΑ έλυσε το πρόβλημα των ενοικίων (αν δεν ήταν τα ενοίκια στο θεό αρκετοί θα πήγαιναν ΗΜΜΥ Ξάνθη και σε άλλες πόλεις).Δεν θα φωνάζουν πλέον οι απόφοιτοι του για δικαιώματα τώρα που θα έρθουν τα ιδιωτικά (σας τα κάνω σε όλους για να μην γκρινιάζετε).Διορισαμε και ένα κάρο μέλη ΔΕΠ γιατί κουράστηκαν εξωτερικό(οι λίγοι που ήταν).Συμβαδιζει και στο θέμα της ευκολίας του κλίματος της εποχής μας.Παντως ένα διδακτορικό είναι ότι πρέπει θα μπούμε και σε κάνα Mediterranean college.
yakinthos123
Νεοφερμένο μέλος
Ο yakinthos123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Γιαννη η φαρμακευτική Πάτρας ποσο πιστευεις θα παει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 376 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ersa
- Thomas B
- redpointer
- UnderGroundGr
- woasibe
- ang12_012
- Κέλλυ Μ
- afraim
- krys
- nikfis
- Greg25
- sakplat
- ManDef
- vtsou1
- Fwteini69
- Nick_Athens
- thanasarasz
- nick34
- psychoticwaltz
- yakinthos123
- Primary Care
- many of Filip
- sophieee
- Pyotr_Krasnov
- Anna1974
- Than003
- bak07
- panunniotis
- adtor
- sevi1
- KonnaP2005
- aris65
- Isa
- Corfu kitty
- niki1973
- akis_95
- Nala
- Huener
- sky1
- Sotiris 12
- Alex81
- Aria2006
- mvas
- ch2006
- MariaApo
- fgk
- Ilias__
- giannis06
- rseven
- XRY
- nikosm72
- AggelikiGr
- Mixalis!
- Kzaro
- stamp
- gianikit
- Dina
- geornirv
- maritina07
- korydallos
- donpablo
- mpimpika
- elinamav
- Vagelis30
- Jauahahwiwisjs
- 31 ELENA
- burningfire
- gaidouri
- Nek21
- marina.marina
- andreouk
- nearos
- sima
- Aggel0sss
- Dion G.
- fotini15
- Tery07
- FNC_Sophia
- mara.g
- AMPA
- blissele
- eleanna4
- EFAKIT
- Scandal
- aggelos_0
- amfil
- Xryssa
- GV221
- m.b.
- Lennie
- Hased Babis
- VouDou
- panaman
- Leo21
- andyklad
- GIANCHRIS
- Conne
- black33
- Atrlef
- elenitren
- Startx0
- Drscientist
- geneticist
- Hmmytheos
- Geo20
- afroditi16
- Simela24
- Lydiaaaaaaa
- Albert 123
- spiross
- nikolakhs2k8
- lilabou
- Dimitris_nts
- Searching
- N2007
- Mammy Nun
- str07
- katia.m
- Lathy
- ksantas800
- Penny1903
- peris68
- Linsanity
- 3gam
- TheaANNA
- mimis
- abyssiniancat
- constansn
- MAIK MAT
- Ydroxoos'007
- Lia 2006
- tan07
- jkhkh
- Ponemenosksifias
- annn05
- Alex2025
- chester20080
- super2025
- anait
- ioanna2007
- Emmeleia78
- elcteng
- bobbos188
- Maria235
- newguy
- st.krf
- V@Per
- jellojina
- Maraki3
- kyriako
- termiii
- nucomer
- Vasilis06
- eftria
- Eleanna89
- rafraf7
- neuronova
- ileki
- natasa1#
- loco_123
- Ask23
- voul.tour
- BatGuin
- ANVNYMOS
- andrianna
- Αλανι
- Paragontas7000
- anna_6
- an12
- confused???
- mumofstudents
- elef
- Chris1993
- mikrosamiamidi
- thewitcher
- Konstantina Alexiou
- tsiobieman
- NIKHNIKH
- Helen06
- sophiaa
- Alf
- Jesse_
- knunn25
- tzoulio
- saranpan
- tyxiluckudacha
- Msp1
- lain
- Leo komm
- Giannis_19
- sousiu
- LeGoat
- NikosPap_
- stella...
- Highlander
- charmander
- MANUELMANUEL
- Devote
- kopros
- shuuu
- panosalex7
- Mapz
- annapdk
- geoster
- Ilovemycats27
- Kostas1908
- danai22
- Vueqt
- maria konsta
- GeorgeTheBoss
- Reader
- Atom8
- malexandr
- makis2
- Vok
- Angie70
- panosT436
- Panagiotis849
- Specon
- Kanastasia_5883
- tomftw
- hello1234
- giorgis18
- Vera
- ειδήμων
- Panfl
- fotia13
- maria271
- Velvet
- Aaaapatata
- Arvacon
- Indecisive2
- Asterix199
- elefther1ou_
- Annoulito
- ck_chrysiis
- psar2006
- SlimShady
- Unboxholics
- Obi-Wan Kenobi
- Pars3c
- Dkate
- Kostm13
- Κλημεντίνη
- MPmp
- mflam
- trifasikodiavasma
- pannnos1992
- Trend
- vaspa
- Anonymouss
- konan
- Greekfighter
- lollll
- Elvi
- s93060
- globglogabgalab
- Rina
- E.Z
- michalis
- Anna.chr
- giannhs2001
- spirosv
- Giorgakys
- Georgiaaa_
- Maynard
- IRONWOMAN
- AnAn
- 29292929
- psarounik
- antonis97
- bibliofagos
- Samleeuff
- Kaiti.07
- SKG
- Panatha mono
- Vassiliki.ko
- userguest
- panpen
- Kate1914
- Marios25250
- sp0t4
- ludwig physics
- Kleanth
- dimipalm
- mar30
- mark007
- Vasilis13kia
- waakaq
- Entropy24
- bigguy
- almanhoff
- Joji
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- georgepc
- MIkeTr123
- fockos
- Eleni123-
- Νικολινα
- doctoradrian
- Libertus
- mariapanagiotou
- rafaela11
- etzoni
- Μέτα2005
- Neptune
- Wonderkid
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- GeorgePap2003
- jYanniss
- User2350
- Frozensun
- jkntx
- hihat1
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- max07
- alan09
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- nicole1982
- ladybookworm
- mariel79
- eukleidhs1821
- ggl
- johnnybe
- kaivali
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.