Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Δεν ηξερα οτι υπηρχε η σχολη Ρωσικης Γλωσσας και Φιλολογιας, να πηγαινα απο το 1ο πεδιο να ημουν one step ahead απο ολους... Εχει τελειωσει...
Κινεζικής γλώσσα και Φιλολογίας πρέπει να δημιουργηθεί στις μέρες μας

ch2006

Νεοφερμένο μέλος

Ο ch2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
καλα το παει ..μου φαινεται φετος θα κανει λογικη προβλεψη ..εκτος ολιγων που θα φαμε τα μουστακιαμας που εγω δεν εχω.
Πιστεύεις θα πέσει μέσα σε περισσότερα φέτος? Δείχνει όντως να έχει λογική η πρόβλεψη του... Άλλες χρονιές είχε πάει κουβά...

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.062 μηνύματα.
Πιστεύεις θα πέσει μέσα σε περισσότερα φέτος? Δείχνει όντως να έχει λογική η πρόβλεψη του... Άλλες χρονιές είχε πάει κουβά...
Νομιζω ναι ...καλα το παει ..εκτος σε καποιες λιγες που εγω ειμαι αντιθετα καθετος.
Πολυ με απασχολουν τα χαμηλα του 1ου πεδιου που δεν υπαρχει αναλυση βαθμων και συσσωρευση παιδιων.
Σε συνδυασμό τωρα με το 10% λιγοτερα μηχανογραφικα φετος ο στατηγακης ειδε οτι η εβε ''καθαρισε'' τα χαμηλα του 1ου πεδιου... και βλεπει σταθεροτητα και πτωση εκει που εγω δεν μπορω να το εκτιμισω.
Να τσακιστουνε κατω, να μπουνε τα παιδια εκει που θελουν.
Ειναι και αυτη η ελειψη στοιχειων... αυτοι στο υπουργειο ειναι ντουβαρια ..δεν δινουν μεσους ορους...και το παιζουμε πυθιες.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια