Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

MANUELMANUEL

Νεοφερμένο μέλος

Ο MANUELMANUEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Οκ θα το ήθελα πολύ ευχαριστω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.090 μηνύματα.
ΟΚ το φτιαχνω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εκτιμήστε τους βαθμους σχεδιων του παιδιου και αναλογα δεστε το μπλέ κοκκινο ή πρασινο πλαισιο ..ολα τα ιδια λενε πανω κατω...Πτωση
1753215335608.png

Συντελεστες σχολης
1753215102279.png

Τελευταία επεξεργασία:

MANUELMANUEL

Νεοφερμένο μέλος

Ο MANUELMANUEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Όπως τα βλέπω φέτος έχουν γράψει λίγο πιο κάτω άρα με 19450 που έχει το παιδί μάλλον μπαίνει με τους υπολογισμούς σου ΕΜΠ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.090 μηνύματα.
Όπως τα βλέπω φέτος έχουν γράψει λίγο πιο κάτω άρα με 19450 που έχει το παιδί μάλλον μπαίνει με τους υπολογισμούς σου ΕΜΠ
Ετσι ακριβως
Η ωρα η καλη
Ο στρατηγακης ειναι καλος και πολυ καλος,,αλλα δεν μπορει να ξεζουμιζει καθε μια απο τις 450 σχολες που θελει min 30'.
Ενα γενικο εξελ χρησιμοποιει με χονδρικες παραμετρους που αλλαζει κατα τα γενικα αποτελεσματα

MANUELMANUEL

Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Η αστυφυλακων λέτε να φτάσει 12700;
Ετσι ακριβως
Η ωρα η καλη
Ο στρατηγακης ειναι καλος και πολυ καλος,,αλλα δεν μπορει να ξεζουμιζει καθε μια απο τις 450 σχολες που θελει min 30'.
Ενα γενικο εξελ χρησιμοποιει με χονδρικες παραμετρους που αλλαζει κατα τα γενικα αποτελεσματα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

strof

Νεοφερμένο μέλος

Η strof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα. Περί ΣΑΝ η ερώτηση.
Επειδή η σχολή εξαρτάται κατά πολύ από τον αριθμό υποψηφίων που παίρνει.
Τα δεδομένα έχουν:

Το 2022 πήρε 45 άτομα και η βάση διαμορφώθηκε στα 15325 μόρια.

Το 2023 πήρε 45 άτομα και η βάση διαμορφώθηκε στα 16650 μόρια.

Το 2024 πήρε 66 άτομα και η βάση διαμορφώθηκε στα 14425 μόρια.

Το 2025 παίρνει 60 άτομα.

Ο Στρατηγάκης, παρά την μείωση των εισαγομένων φέτος, δίνει πτώση κατά 35 μόρια. Δηλαδή στα 14390. Δεν μπορώ να καταλάβω πού το στηρίζει αυτό.
Έχω 15075 και όπως καταλαβαίνετε η αγωνία μου είναι μεγάλη!

Πού πιστεύετε ότι θα διαμορφωθεί η βάση φέτος;

Τελευταία επεξεργασία:

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Η Efi10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλημέρα ο γιος μου είναι 140 μόρια κάτω από Νομική Θεσσαλονίκης. Ο Στρατηγάκης δίνει 100 μόρια κάτω. Μας έχει πιάσει πολύ άγχος καθώς έχω δίδυμα κι αν περάσουν και οι δύο αλλού καταλαβαίνετε. Ποια είναι η άποψή σας;

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Συγνώμη ξέρω ότι έχω κουράσει αλλά αλήθεια το λέτε για 11895 τόσο κάτω η αστυφυλάκων;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα. Περί ΣΑΝ η ερώτηση.
Επειδή η σχολή εξαρτάται κατά πολύ από τον αριθμό υποψηφίων που παίρνει.
Τα δεδομένα έχουν:
Καλημερα
Θα πρεπει να το δουμε το θεμα προς τιμην των κοριστιων ΣΑΝ που συναντησα πριν μερικες μερες στο ναυτικο νοσοκομειο και ηταν μεσα στην ευγένεια και την ζαχαρη.
Επειδη δεν ξερουμε ποσες περασαν πκε και θα δηλωσουν ,ας δουμε τις τασεις ενδιαφεροντος των κοριστιων για την σχολη αυτη...(ειναι μικροι οι αριθμοι βεβαια αλλα μια γευση την δινουν).

Το 2022 δηλωσαν 155 και μπηκαν 16 αδιαφορες
Το 2023 δηλωσαν 167 και μπηκαν 15 αδιαφορες
Το 2024 δηλωσαν 127 και μπηκαν 22 αδιαφορες
(το 3ο πεδιο εχει σταθερους υποψηφιους αυτα τα χρονια,φετος κατι λιγοτερο)

Το 2022 δηλωσαν 34 πρωτιες (1,2,3) και μπηκαν 14 πρωτιες
Το 2023 δηλωσαν 37 πρωτιες (1,2,3) και μπηκαν 12 πρωτιες
Το 2024 δηλωσαν 16 πρωτιες (1,2,3) και μπηκαν 13 πρωτιες
Αυτα στο δικο μου μυαλο δειχνουν μια μειωση ενδιαφεροντος για την σχολη.

Το 2022 πήρε 45 άτομα και η βάση διαμορφώθηκε στα 15325 μόρια.
1753253729275.png

1753255292591.png

Το 2023 πήρε 45 άτομα και η βάση διαμορφώθηκε στα 16650 μόρια.
1753253927633.png

1753254304768.png

Το 2024 πήρε 66 άτομα και η βάση διαμορφώθηκε στα 14425 μόρια.

1753254629485.png

1753254958788.png

Το 2025 παίρνει 60 άτομα.
Οποτε θα πω οτι οι οι 60 που παιρνει φετος ισοδυναμουν με 70 περσινες.
Οποτε μειωση εισακτεων φετος δεν εχουμε
Πού πιστεύετε ότι θα διαμορφωθεί η βάση φέτος;
Συνεπως εχουμε σταθερους εισακτεους με μειωμενη την συμμετοχη και τα πολλα μορια δεν πανε να την ''χτυπησουν''.
Ας δουμε την απόδοση των βαθμων
Η σχολη δουλευει με φλατ συντελεστες

1753257181903.png

Η εικονα αποδόσεων βαθμων (περιπου κατασταση ειναι, Μ.Ο δεν εχουμε).

1753258266828.png

Η εικονα δειχνει κατι λιγοτερα παιδια στο χωρο(134) που δεν μπορουν να διαταραξουν την βαση της σχολης. Οποτε λεμε 2025 βαση στα ιδια με περυσι
Να παρατηρησουμε ομως και το κοκκινο πλαισιο μας δινει μια αναλογη εικονα με φετος αλλα εδωσε μια τρομακτικη μειωση.
Δηλαδη
βαση 2023 16655
βαση 2024 -14425
2230 μορια
Τα μειον μορια αυτα δεν ειναι λογω μειωσης απόδοσης βαθμων αλλα απο αλλους λογους που ξερεις.
Οποτε η βαση φετος το 2025 θα καθησει στα 14.390 περιοριζομενη απο την εβε της σχολης που ειναι 14.39 και αφηνοντας μια σχολη αδεια.
Οποτε εσυ που ρωτας και προφανως την δηλωσες γιατι πηδας εβε, εισαι μεσα και αντε να παρεις απο τωρα ασπρη στολη.

Υγ ..Οι εξαγγελίες Δενδια περι αυξησεων και σπιτια στους στρατιωτικους δεν νομιζω οτι ειναι ικανες να αλλαξουν το αρνητικο κλιμα. Και χτυπηθηκαν απο τους συλλογους τους.

Συνημμένα

• 1753253811476.png
    1753253811476.png
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 4
  • 1753254139186.png
    1753254139186.png
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 4
  • 1753254835870.png
    1753254835870.png
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 4
  • 1753257600862.png
    1753257600862.png
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 3
Τελευταία επεξεργασία:

Alex81

Νεοφερμένο μέλος

Η Alex81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Άσχετο....έχουμε καμία πρόβλεψη για του χρόνου ποσα ατομα για αστυφυλακων?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα ο γιος μου είναι 140 μόρια κάτω από Νομική Θεσσαλονίκης. Ο Στρατηγάκης δίνει 100 μόρια κάτω. Μας έχει πιάσει πολύ άγχος καθώς έχω δίδυμα κι αν περάσουν και οι δύο αλλού καταλαβαίνετε. Ποια είναι η άποψή σας;
Καλημερα
Το θεμα αυτο για το θελω μονο θεσσαλονικη και εχω μορια επρεπε να το μαναρτζαρουμε προ μηχανογραφικων.
Δεν πειραζει ομως και τωρα υπαρχουν ευκαιριες και υπαρχει και το 10%.
Στο θεμα μας τωρα
Το 2024 σε σχεση με το 2023 υπηρξαν 800 παιδια λιγοτερα στον χωρο βαθμων της νομικης απθ και εδωσαν μειωση βασης κατα 300 μορια.
Φετος σε συγκριση με το 2024 υπαρχουν 650 παιδια λιγοτερα.
Οποτε να μην στοχευουμε στα 200 μορια κατω?
Βαση 2024 17340 ..βαση νομικης απθ 2025 17.150

Nick_Athens

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nick_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Καλημερα
Το θεμα αυτο για το θελω μονο θεσσαλονικη και εχω μορια επρεπε να το μαναρτζαρουμε προ μηχανογραφικων.
Στο θεμα μας τωρα
Το 2024 σε σχεση με το 2023 υπηρξαν 800 παιδια λιγοτερα στον χωρο βαθμων της νομικης απθ και εδωσαν μειωση βασης κατα 300 μορια.
Γιαννη μήπως πρέπει να ακολουθήσεις άλλο επάγγελμα; ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ!!! Νομίζω ότι αυτό σου αρέσει:thumbsup:

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Η Efi10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλημερα
Στο θεμα μας τωρα
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα τι εννοείς για το μηχανογραφικό. Είμαστε Θεσσαλονίκη θέλει Νομική . Θα πάει Κομοτηνή εννοείται αλλά όπως ανέφερα είναι ζόρικα με δύο παιδιά ταυτόχρονα. το 10% το γνωρίζω είναι για την επόμενη χρονιά.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γιαννη μήπως πρέπει να ακολουθήσεις άλλο επάγγελμα; ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ!!! Νομίζω ότι αυτό σου αρέσει:thumbsup:
Ναι εχω ικανοτητες (ευχαριστω) ,ενδιαφερον και θα τα καταφερνα.
Αλλα κοιτα τωρα εγω θα πρεπει να παρω λευτα απο ενα παιδακι σε απογνωση και σου λεει ,σου δινω οτι θες βαλε με μεσα, γιατι δεν εχω αυριο.
Ποσο αισχρος εκβιαστης πια?
Κοιτα αγιος δεν ειμαι αλλα αμα θες παμε το βραδυ να χτυπησουμε το ταμειο καμιας πειραιως , τηs indrum,την δεη αμα θες?
Η απολαυση ειναι μια ...ο κλεψας του κλεψαντος.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα τι εννοείς για το μηχανογραφικό. Είμαστε Θεσσαλονίκη θέλει Νομική . Θα πάει Κομοτηνή εννοείται αλλά όπως ανέφερα είναι ζόρικα με δύο παιδιά ταυτόχρονα. το 10% το γνωρίζω είναι για την επόμενη χρονιά.
Προ μηχανογραφικου εξεταζουμε ...προβλεψεις βασης σχολων , επιθυμιες παιδιων, οικονομικη κατασταση οικογενειας ,για να εκμεταλευτουμε στο επακρο οτι αυτο μας κρυβει και παραπλευροι νομοι το επιτρεπουν.
Αυτο που σας λενε βαλτε τις σχολες κατα προτεραιοτητα επιθυμιας ειναι ασχετο.

Τελευταία επεξεργασία:

Nick_Athens

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nick_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Αλλα κοιτα τωρα εγω θα πρεπει να παρω λευτα απο ενα παιδακι σε απογνωσηκαι λεει ,σου δινω οτι θες βαλε με μεσα, γιατι δεν εχω αυριο.
Κοιτα αγιος δεν ειμαι αλλα αμα θες παμε το βραδυ να χτυπησουμε το ταμειο καμιας πειραιως , τηs indrum,την δεη αμα θες?

Προ μηχανογραφικου εξεταζουμε ...προβλεψεις βασης σχολων , επιθυμιες παιδιων, οικονομικη κατασταση οικογενειας ,για να εκμεταλευτουμε στο επακρο οτι αυτο μας κρυβει και παραπλευροι νομοι το επιτρεπουν.
Διαφωνώ με αυτό που λες. Δεν είπαμε να τους γδύνεις. Προσφέρεις έργο βοηθώντας παιδιά, γονείς και παράλληλα κάνεις αυτό που θέλεις. Ο καλός πρέπει να αμείβετε,σε λογικά πλαίσια, για τον χρόνο που δαπανά. (μέχρι και οι παπάδες στα νεκροταφεία παίρνουν το κατιτις τους για να διαβάσουν μια ευχή....)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Διαφωνώ με αυτό που λες. Δεν είπαμε να τους γδύνεις. Προσφέρεις έργο βοηθώντας παιδιά, γονείς και παράλληλα κάνεις αυτό που θέλεις. Ο καλός πρέπει να αμείβετε,σε λογικά πλαίσια, για τον χρόνο που δαπανά. (μέχρι και οι παπάδες στα νεκροταφεία παίρνουν το κατιτις τους για να διαβάσουν μια ευχή....)
Α ναι ..κανεις παπας δεν ειπε ομως οτι για να ερθω στο ευχελαιο θελω τοσα... ε στο τελος οι τσιγγουνες οι γιαγιες του δινουν κατι ψυλα..και τα παιρνει ο ανθρωπος για να ζησει γιατι του δινουν λιγα.
Α ναι ειμαστε στην εποχη του ξεσκισματος ... αμερικαν σταϊλ.
Εγω στο σπιτι πινω ελληνικο καφε ...πηγα σκλαβενιτη να παρω.
Ο Λουμιδης (Nestle) 25€ το κιλο..ξεσκισμα
Ο Σκλαβενιτης που αυτος τον κοβει 11€ το κιλο.
Αυτο ειναι ξεσκισμα για κατι που εχεις αναγκη και το κανει καλα ο αλλος.
Και του σκλαβενιτη ομως ''γεματος'' ειναι

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Αλλα κοιτα τωρα εγω θα πρεπει να παρω λευτα απο ενα παιδακι σε απογνωση και σου λεει ,σου δινω οτι θες βαλε με μεσα, γιατι δεν εχω αυριο.

Η αλήθεια είναι με τα παράπλευρα δεν τα πάω καλά. Σ ευχαριστώ και πάλι

Καλημερα
Στο θεμα μας τωρα
Κάτι τελευταίο τι σημαίνει λιγότερα παιδιά αφού οι εισακτέοι είναι ίδιοι;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δεν ειναι οτι δεν τα πας εσυ καλα..? κανεις δεν τα παει καλα γιατι ειναι εντελως αγνωστος χωρος..ποσο μαλλον τα παιδια.
Εδω ο μεγας σταρτηγακης εβγαλε βασεις..αν ξεζουμισε σχολη για την κορη του θα ηταν διαφορετικες.
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστουμε διορθώσεις.
Εδω ειμαστε παντος και αχρειστοι.

Κάτι τελευταίο τι σημαίνει λιγότερα παιδιά αφού οι εισακτέοι είναι ίδιοι;
Λιγοτερα παιδια εγραψαν τους καλους βαθμους που θελει η σχολη συνεπως μικροτερος ανταγωνισμος και πτωση βασης.
Ιδιοι εισακτεοι αλλα την ζητα η ιδια ποσοτητα παιδιων που εχουν ομως μικροτερο καλαθι βαθμων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια