Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.133 μηνύματα.
σκεφτόμουν μήπως η αύξηση της ΕΒΕ στα Χανιά -αρχιτεκτονική φέτος, έχει αντίκτυπο στην Αρχιτεκτονική Ξάνθης με την έννοια ότι μπορεί να στρέψει τους φοιτητές προς Ξάνθη. τί πιστεύετε?
Για να δουμε το ''εγκλημα'' χανιων
Τωρα τελευταια οι κρητικοι κανουν εγκληματα για να τα πληρωνουν αλλοι.
Η αρχιτεκτονικη χανιων ανεβασε εβε mix στα 13,83 απο 12,46 (στα κυρια μαθηματα σε 12,88 απο 11,66 που θα ηταν) και θα φλερταρει με τα 15900 μορια μενοντας αδεια σχολη και κοβοντας 20-25 παιδια απο εκεινα που δεν τα ειχε ποτε.
Ο βολος παλι ανεβασε εβε αλλα θα κατεβει.
Τα εστω τα 25 παιδια αυτα κομμενα απο χανια εχουν τις εξής διεξοδους:
(η αρχιτεκτονικη ειναι παθος γιατι ειναι τεχνη και την ψαχνουμε)
1) να το γυρισουν σε ημμυ ή πολιτικους μηχανικους..εστω οχι
2) να σκαλωσουν καποια σε γιαννενα ή βολο που θα πεσουν... εστω οχι
3) να χτυπησουν την ξανθη...ναι
Εδω να πουμε οτι η ξανθη ( με τα συγχωρησεως ) δεν ειναι καθολου επιθυμητη στους νοτιους.
Αυτο δεν ειναι δικη μου αποψη ειναι η σατιστικη.
Διαχρονικα ενα μονο παιδι απο χανια πηγαινε ξανθη.
Αλλα τι να κανουμε αρχιτεκτονικη ειναι αυτη οποτε παμε ξανθη και οι 25.
Η ξανθη ειναι σχολη πετιτ των 100 παιδιων και η εισαγωγη εστω 5 παιδων μα μορια της ανεβαζει την βαση κατα 100 μορια..οποτε μιλαμε για 500 επανω.'
Ειπα 14550 +500 = 15050 κατα μεγισο...
Οποτε λεμε βαση αρχιτεκτονων ξανθης 2025 απο 14900-15050
ε αυτο μου βγαινει εμενα ...σορρυ

Τελευταία επεξεργασία:

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Πέρυσι ο κ. Στατηγακης έδινε αύξηση του Χημικού Καβαλας 130 μόρια και ανεβηκε 700 ( μάλλον λόγω αντιστοίχισης). Φέτος δείχνει μείωση 188 μορια την πάει δηλαδή από 14788 στο 14600. Λέτε να πάθουμε ξανά καμία τέτοια λαχτάρα ; Είμαι 14944 και προετοιμασμένη ψυχολογικά για το μεγάλο ταξίδι από Πελοπόννησο . Να αγχωθώ. Παρακαλώ τις γνώμες σας

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.133 μηνύματα.
Πέρυσι ο κ. Στατηγακης έδινε αύξηση του Χημικού Καβαλας 130 μόρια και ανεβηκε 700 ( μάλλον λόγω αντιστοίχισης). Φέτος δείχνει μείωση 188 μορια την πάει δηλαδή από 14788 στο 14600. Λέτε να πάθουμε ξανά καμία τέτοια λαχτάρα ; Είμαι 14944 και προετοιμασμένη ψυχολογικά για το μεγάλο ταξίδι από Πελοπόννησο . Να αγχωθώ. Παρακαλώ τις γνώμες σας
Να ετοιμασεις βαλιτσες /// αλλα ελα να μιλησουμε σε pm να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για μετεγγραφη ..τωρα που εισαι 1ετης ..γιατι 10% δεν εχεις δικαιωμα για να ξαναγινεις 1ετης
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και τώρα που σε βρήκαμε καλό παιδί πολιτικών μηχανικών Ξάνθη;
Ευχαριστω
Δεν βλεπω καποια ειδοποιό μεταβολη στις αποδόσεις βαθμων.
Η αποψη μου ειναι οτι η βαση θα ειναι η ιδια στα12.850-12900 (βαση οπως 2023)
Δεν υπαρχει ομως καμία αγωνια για τον στοχο.. αν δεν φτανουν τα μορια οι γειτονες σερραιοι εχουν πολυ χαμηλοτερη βαση..μπαινετε εκει και πατε ξανθη με απλη αιτηση μετεγγραφης..ωραια και ζαχαρενια.
Αδεια σχολη η ξανθη
1753289731861.png

Τελευταία επεξεργασία:

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Η Efi10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Να ετοιμασεις βαλιτσες /// αλλα ελα να μιλησουμε σε pm να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για μετεγγραφη ..τωρα που εισαι 1ετης ..γιατι 10% δεν εχεις δικαιωμα για να ξαναγινεις 1ετης

Ευχαριστω
Δεν βλεπω καποια ειδοποιό μεταβολη στις αποδόσεις βαθμων.
Η αποψη μου ειναι οτι η βαση θα ειναι η ιδια στα12.850-12900 (βαση οπως 2023)
Δεν υπαρχει ομως καμία αγωνια για τον στοχο.. αν δεν φτανουν τα μορια οι γειτονες σερραιοι εχουν πολυ χαμηλοτερη βαση..μπαινετε εκει και πατε ξανθη με απλη αιτηση μετεγγραφης..ωραια και ζαχαρενια.
Αδεια σχολη η ξανθη
View attachment 150469
Ευχαριστώ . Δεν υπάρχει αντιστοιχηση στο Σερρών είναι ένα από τα δυο τμήματα του Διπαε που δεν έγινε αντιστοιχηση

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Ευχαριστώ . Δεν υπάρχει αντιστοιχηση στο Σερρών είναι ένα από τα δυο τμήματα του Διπαε που δεν έγινε αντιστοιχηση
Λιορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αντιστοιχηθηκαν για μεταγραφή... ΤΕΕ δεν τους έχουν δώσει ακόμα..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ναι ετσι ειναι σωστα τα λετε οι τοπογραφοι και οι πολιτικοι μηχανικοι σερρων δεν εγιναν πολυτεχνειο... ( για το ΤΕΕ)
Αλλα υπαρχουν και οι υπογειες διαδρομες και το διπαε ειναι το μωρακι μας και το προωθει το υπουργειο...( και το ΔΠΘ ειναι μωρακι και αυτο).
Ο πολιτικοι μηχανικοι σερρων ειναι αντιστοιχοι με ολες τις αλλες πολυτεχνικες σχολες και φετος και περυσι ηταν.

1753290862674.png

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Η Efi10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Λιορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αντιστοιχηθηκαν για μεταγραφή... ΤΕΕ δεν τους έχουν δώσει ακόμα..
Έχω την εντύπωση ότι ούτε αντιστοιχηση . Δεν ξέρω σίγουρα
Ναι ετσι ειναι σωστα τα λετε οι τοπογραφοι και οι πολιτικοι μηχανικοι σερρων δεν εγιναν πολυτεχνειο... ( για το ΤΕΕ)
Αλλα υπαρχουν και οι υπογειες διαδρομες και το διπαε ειναι το μωρακι μας και το προωθει το υπουργειο...( και το ΔΠΘ ειναι μωρακι και αυτο).
Ο πολιτικοι μηχανικοι σερρων ειναι αντιστοιχοι με ολες τις αλλες πολυτεχνικες σχολες και φετος και περυσι ηταν.

View attachment 150470
τωρα πέταξε το πουλί

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Α ναι, ναι οντως, σε συγκριση με το 2023, φετος γραψαν λιγοτερα ατομα 19-20, αλλα περισσοτερα 18-19. Οποτε ναι, εχει δικιο σε αυτο. Και το 2023 φυσικη, ειχαν γραψει περισσοτεροι αριστα... Οποτε ναι, οντως, περιεργο το +500.
Ρε φίλε σου είπα μην ασχολείσαι με αυτές τις σχολες.Δεν είναι για το μπόι σου.
Τι μας βάζεις φωτο έναν συνεργάτη των ναζί?

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Όχι δεν ήθελε

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Efi10

Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι βέβαια φοβάμαι να στηριχτώ στις μεταγραφές αλλά έτσι κι αλλιώς στράβωσε δεν ήθελε πολλά δεν μιλιόταν και βέβαια κανείς δεν μας ενημέρωσε όπως έπρεπε. Σκάσαμε 120 ευρώ σ αυτές τις εταιρείες συμβούλων και καμία τέτοια λύση

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Η αλήθεια είναι βέβαια φοβάμαι να στηριχτώ στις μεταγραφές αλλά έτσι κι αλλιώς στράβωσε δεν ήθελε πολλά δεν μιλιόταν και βέβαια κανείς δεν μας ενημέρωσε όπως έπρεπε. Σκάσαμε 120 ευρώ σ αυτές τις εταιρείες συμβούλων και καμία τέτοια λύση
Ε...οι μετεγγραφες ειναι πιο προβλεψεις απο το μηχανογραφικο αμμα ξερεις.
Τωρα λεμε 10% του χρονουν για σερρες και μετα ξανθη.
Λυπαμαι ...Ναι αν ο στοχος ειναι μια ωρα συνεδρια κανεις εγκληματα.
Εγω φετος ειχα δυο κοριτσια και δυσκολα...
Με το ενα 6 ωρες συνεδρια 3+3 ( θετικων) ...και με τα αλλο 10Ω ,6+4 (Τα θεωρητικα ειναι πολυ δυσκολα).. και δυο ταξιδια μακρια ραφηνα και 40χ2 σελιδες φωτοτυπιες.

Τελευταία επεξεργασία:

andrianna

Νεοφερμένο μέλος

Η andrianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Υπάρχει περίπτωση να βγουν αύριο οι βάσεις και όχι την παρασκευή;

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

nikfis

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Είμαι γονιός μαθητή κ θα ήθελα να ρωτήσω τις προβλέψεις για το ηημυ Βόλου.ο Στρατηγακης δίνει μια αύξηση 375.τα 5 μόρια μου άρεσαν τέτοια ακρίβεια ποια;

Επίσης μου κάνει εντύπωση που ο Παπαγιαννούλης ανεβάζει ημμυ ΕΜΠ κ ΑΠΘ γύρω στα 500 μόρια ενώ ο Στρατηγακης 160 με 130

Ευχαριστώ
Ποιος είναι ο Παπαγιαννουλης; Έχει κάνει κάπου εκτιμήσεις;

Alex81

Νεοφερμένο μέλος

Η Alex81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Πέρυσι βγήκαν μια μέρα νωρίτερα από ότι έχειν ανακοινώσει....

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Το κατά κεφαλήν εισόδημα βγαίνει 17807
Αν βάλουμε κάποιον φιλοξενούμενο την γιαγια μου δηλαδή ο λογιστης είπε ότι πιθανόν να πάμε για έλεγχο στην εφορία. Και είναι οι γονείς μου ελεύθεροι επαγγελματίες όποτε δεν είναι ότι καλύτερο ένας έλεγχος. Η γιαγια ζει κανονικά με τον παππού παίρνει σύνταξη 600€ και έχει περιουσιακά στοιχεια. Άλλος τρόπος; Θέλω μετεγγραφη από Καβαλα Αθήνα που είναι ο αδερφός μου ΠΑΠΕΙ ( δεν ξέρω αν ο Πειραιάς ανήκει στην Αθήνα που είναι το ΕΚΠΑ)

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Ο άνθρωπος είναι άσχετος
Δίνει τους υπολογιστές στα Ιωάννινα 15000 μορια ενώ θα είναι 13000 λόγω μείωσης ΕΒΕ
Οι ηλεκτρολογοι του ΠΑΔα θα έχουν τουλάχιστον 14500 μορια λόγω ΕΒΕ.
Εάν δεν έχει λάβει υπόψη του στοιχειώδη δεδομένα τι πιθανοτητες εχει ,για σωστή εκτιμηση.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια