Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Πρώτη φορα έδωσα, αλλα αυτο που περασα φετος, δεν ξερω πως ειμαι ακομη εδω... Βασικα τους τελευταιος 3-4 μηνες τι ειχε γινει... Ειχα αρρωστησει αρκετα αρχες απριλιου...
Α κατάλαβα,, εγώ έδωσα 2η φορά πέρυσι γράφτηκα οικονομικό Ιωαννίνων αλλά ήθελα αστυνομία εγώ κ τον αδερφό μου που τελειώνει φέτος

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Α κατάλαβα,, εγώ έδωσα 2η φορά πέρυσι γράφτηκα οικονομικό Ιωαννίνων αλλά ήθελα αστυνομία εγώ κ τον αδερφό μου που τελειώνει φέτος
Καλα μας αποτελεσμτα! 14 μερες εχουν μεινει...

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.767 μηνύματα.

nikfis

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Γνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας
Μια χαρά είναι αν την πιάνεις την σχολή να πας

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.767 μηνύματα.

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 317 μηνύματα.
1752273081052.png

Αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες βλακειες που υπαρχει στο συστημα μας. Αν εχεις χρηματα γινεσαι και κοσμοναυτης. Λενε δωρεαν εκπαιδευση, ενω οι περισσοτεροι μας (το 95% των μαθητων που εχουν βαλει ως στοχο κατι), παει σε φροντιστηρια, χαλαμε αμετρητα χρηματα για να μαθουμε 2-3 πραγματακια να τα γραψουμε μεσα σε 3 ωρες. "Το πανεπιστημιο δεν κανει για ολους", τοτε αυτοι που χουν τα χρηματα γιατι να μπορουν να χουν την δυνατοτητα να πανε σε ιδιωτικο ; Προσπαθουν να βγαλουν το Κερδος απο τους ανθρωπους...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η πρωτη χρονια θα ειναι δυσκολη, οπως και σε ολες τις σχολες... Μεχρι να συνηθισουμε κτλ, θα παρει λιγο χρονο. επειδη δεν εχουμε ζησει και ποτε ετσι, και ειμαστε μια γεννια μετα του κοβιντ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια