Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 320 μηνύματα.

Γιάννη μου σε ευχαριστουμε για ολα που μας εχεις κανει!Η χημεια ειναι αγαπη για πολλα παιδια και επιασε καλη θεση μολις δημιουργηθηκε η καβαλα.
Περυσι εκανε οτι ανοδο της αναλογει λογω αντιστοιχισης ( δικαιωματα ειχε παντα) πηδηξε 700 μορια πανω και αυτο ειναι και τελειωσε...και οταν οι αλλες πεφτανε.
Φετος υπαρχει μια μικρη καμψη στην περιοχη της .
Περυσι 14788 και φετος καπου στα 14650-14700.
Μεσα εισαι μην γκρινιαζεις
View attachment 149882
Χημεια χημεια διδασκεται μονο στα χημικα , περιπου στην βιοχημεια της λαρισας και περιπου στα φαρμακα. Οποτε που να πας...?δεν υπαρχει κατι αλλο
Βιοχημεια Λαρισας..μπα εδω δεν μπαινουμε
View attachment 149881
Μετα την δικη τους χημεια εχουν τα τροφιμα.
Γεωπoνικο : Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
14720 περυσι και με ελαφρη πτωτικη ταση.
Μια χαρα μπανεις
View attachment 149880
Κοιτα και χημικο να τελειωνες αυτη την δουλεια θα εκανες με μεταπτυχιακο.. αλλα αυτη η σχολη ειναι πιο βαρβατη 5ετης.

Atrlef
Νεοφερμένο μέλος
Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

Το έλεγε και πιο πάνω στην απάντηση, ΗΜΜΥ ΑΠΘναι ....αν μου λεγες για ποια σχολη τα ειπα αυτα θα ηταν χρησιμο για να σκεφτω.
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Καλημέρα μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση για αστυφυλάκων;
knunn25
Νεοφερμένο μέλος
Ο knunn25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλημέρα παιδιά και συγγνώμη για την ενόχληση. Τι πιστεύετε για τις βασεις των Πολιτικων Μηχανικων στο ΕΜΠ; Με 17.373 μόρια (541 μόρια πάνω απο την περσινή βάση) μένω εκτός; Ρωτάω διοτι έχω δει εκτιμήσεις που την τοποθετούν στα 17.200-17.290
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 174 μηνύματα.

Κάτι άσχετο , μπράβο στην υπομονή που έχεις κ μπορείς κ επεξεργάζεσαι σχολές , μεταγραφές , μόρια. Όλα τοσο αργά ,είσαι βραδινός τύπος έτσι ?Γιατι εγώ τόσο αργά με τίποτα δεν επεξεργάζομαι .χαχαχαπαρακαλω
Οκ παδα ...αλλα το γεωπονικο ειναι πιο βαριά σχολη...νομιζω δηλαδη... δεν πηγα..η μητερα σου θα ξερει καλυτερα..
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 320 μηνύματα.

Μια προβλεψη απο εμενα για πυροσβσετικη - λιμενικο - στρατιωτικες - αστυφυλακων (δεν ειναι τιποτα 100% σιγουρο).Καλημέρα μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση για αστυφυλάκων;
Πυροσβεστικη 14700-14900 (Πτωση λογω του 1ου πεδιου κυριως, και λογω της αυξησεις των θεσεων και στο Λιμενικο αλλα και στην Πυοροσβσετικη, καθως πολλοι που βαζουν πυροσβσετικη βαζουν και το λιμενικο).
Λιμενικο 15100-15400 (Θα πεσει λογω αυξησεις θεσεων + 40% εκθεση, οι περισσοτεροι τα πηγαν χειροτερα).
Αστυφυλακων 12900-13500 (Μεγαλη η διαφορα, ειναι πραγματικα αναλογα με το τι θα βαλει ο καθενας)
ΣΜΥ πτωση κατα 100 μορια πιστευω (χειροτερα πληροφορικη).
ΣΜΥΝ Ισως να παει πιο πανω φετος (12000 πχ)
burningfire
Νεοφερμένο μέλος
Ο burningfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Εκτίμηση για ΗΜΤΥ Πάτρας?
AMPA
Νεοφερμένο μέλος
Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Είναι μεγάλο το άνοιγμα της αστυφυλάκων δεν βοηθάειΜια προβλεψη απο εμενα για πυροσβσετικη - λιμενικο - στρατιωτικες - αστυφυλακων (δεν ειναι τιποτα 100% σιγουρο).
Πυροσβεστικη 14700-14900 (Πτωση λογω του 1ου πεδιου κυριως, και λογω της αυξησεις των θεσεων και στο Λιμενικο αλλα και στην Πυοροσβσετικη, καθως πολλοι που βαζουν πυροσβσετικη βαζουν και το λιμενικο).
Λιμενικο 15100-15400 (Θα πεσει λογω αυξησεις θεσεων + 40% εκθεση, οι περισσοτεροι τα πηγαν χειροτερα).
Αστυφυλακων 12900-13500 (Μεγαλη η διαφορα, ειναι πραγματικα αναλογα με το τι θα βαλει ο καθενας)
ΣΜΥ πτωση κατα 100 μορια πιστευω (χειροτερα πληροφορικη).
ΣΜΥΝ Ισως να παει πιο πανω φετος (12000 πχ)
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Πιστεύετε θα ανέβει;
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε τι να σου πω, λιγοτερα ατομα θα παρουν αλλα και ταυτοχρονα μικροτερη ζητηση, αρα μια θεση γινεται λιγοτερη ανταγωνιστικη. Πολλοι διναν και δευτερη φορα, και αλλοι, θα την βαλουν ως πρωτη ή δευτερη επιλογη π.χ. (αυτοι που εχουνε γραψει 16.000 π.χ.).Είναι μεγάλο το άνοιγμα της αστυφυλάκων δεν βοηθάει
AMPA
Νεοφερμένο μέλος
Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Θέλεις την προσωπική μου γνώμη;Πιστεύετε θα ανέβει;
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

Η αστυφυλάκων οποία κίνηση αν κάνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα είναι της τάξης των 200 μορίων περίπου,,τα παιδιά που έχουν γράψει 15000+ έχουν τάση προς πυροσβεστική ειδικά φέτος,η επιλογή της σχολής δεν παίζει μεγάλη σημασία, δηλαδή,αν έχω 13700 μπορεί να βάλω πρώτη πυροσβεστική 2η αξιωματικών έτσι για να μην πω πως δεν την έβαλα κ 3η αστυφυλάκων οπότε στα στατιστικά φαίνεται ότι δεν την έχω πρώτη επιλογή αλλά στην ουσία την έχω, άρα λοιπόν εγώ λέω 200 πάνω κάτω διότι δεν έχουν γράψει γενικώς
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ (αξιωματικων γενικως) ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την πυροσβσετικη.Η αστυφυλάκων οποία κίνηση αν κάνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα είναι της τάξης των 200 μορίων περίπου,,τα παιδιά που έχουν γράψει 15000+ έχουν τάση προς πυροσβεστική ειδικά φέτος,η επιλογή της σχολής δεν παίζει μεγάλη σημασία, δηλαδή,αν έχω 13700 μπορεί να βάλω πρώτη πυροσβεστική 2η αξιωματικών έτσι για να μην πω πως δεν την έβαλα κ 3η αστυφυλάκων οπότε στα στατιστικά φαίνεται ότι δεν την έχω πρώτη επιλογή αλλά στην ουσία την έχω, άρα λοιπόν εγώ λέω 200 πάνω κάτω διότι δεν έχουν γράψει γενικώς
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

Ειίδες
Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την Ε
Είδες λοιπόν που λέμε το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι θα την βάλουν κ άτομα κ με 17000, απλά εγώ λέω ότι η προτίμηση δεν είναι μείζονος σημασίας οι βάσεις καθορίζονται κατά 90/100 από τα πόσα άτομα θα την δηλώσουνΣυγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ (αξιωματικων γενικως) ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την πυροσβσετικη.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το καλο για μας ολους μας, ειναι πως το λιμενικο θα παρει +40 ατομα φετος, θα μας βοηθησει τερμα αυτο, γιατι πολλοι που θελουν πυροσβσετικη + αστυφυλακων, προτιμανε Λιμενικο.Ειίδες
Είδες λοιπόν που λέμε το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι θα την βάλουν κ άτομα κ με 17000, απλά εγώ λέω ότι η προτίμηση δεν είναι μείζονος σημασίας οι βάσεις καθορίζονται κατά 90/100 από τα πόσα άτομα θα την δηλώσουν
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται κ τί θα προτιμήσεις;Το καλο για μας ολους μας, ειναι πως το λιμενικο θα παρει +40 ατομα φετος, θα μας βοηθησει τερμα αυτο, γιατι πολλοι που θελουν πυροσβσετικη + αστυφυλακων, προτιμανε Λιμενικο.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

15050... Η εκθεση με, δεν θα το πω... Θελω πυροσβεστικη κυριως. Μετα αν δεν την πιασω, ισως να βαλω ναυτιλιακα, που λογω των Αγγλικων την πιανω, ειμαι πανω 400+ μορια απο οσο θυμαμαι σε σχεση με περυσι.Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται κ τί θα προτιμήσεις;
Καλα, πιστευω πυροσβσετικη, υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και 14800 φετος, αλλα δεν θα ρισκαρω (περισσοτερες θεσεις πυροσβσετικη, και χειροτερους βαθμους εκθεση - πληροφορικη και περισσοτερα ατομα στα μαθηματικα κατω απο 10)
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

Έδωσες κ εσύ 2η φορά;;;15050... Η εκθεση με, δεν θα το πω... Θελω πυροσβεστικη κυριως. Μετα αν δεν την πιασω, ισως να βαλω ναυτιλιακα, που λογω των Αγγλικων την πιανω, ειμαι πανω 400+ μορια απο οσο θυμαμαι σε σχεση με περυσι.
Καλα, πιστευω πυροσβσετικη, υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και 14800 φετος, αλλα δεν θα ρισκαρω (περισσοτερες θεσεις πυροσβσετικη, και χειροτερους βαθμους εκθεση - πληροφορικη και περισσοτερα ατομα στα μαθηματικα κατω απο 10)
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρώτη φορα έδωσα, αλλα αυτο που περασα φετος, δεν ξερω πως ειμαι ακομη εδω... Βασικα τους τελευταιος 3-4 μηνες τι ειχε γινει... Ειχα αρρωστησει αρκετα αρχες απριλιου...Έδωσες κ εσύ 2η φορά;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 312 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Devote
- sakplat
- psychoticwaltz
- GIANCHRIS
- Corfu kitty
- krys
- many of Filip
- ang12_012
- geornirv
- LeGoat
- Anna1974
- Greg25
- Dion G.
- Thomas B
- Startx0
- Isa
- Albert 123
- Kzaro
- burningfire
- donpablo
- Huener
- stamp
- Ersa
- thewitcher
- Nek21
- Primary Care
- Pyotr_Krasnov
- tsiobieman
- gianikit
- elinamav
- woasibe
- Searching
- AggelikiGr
- gaidouri
- panaman
- Vueqt
- Sotiris 12
- mvas
- maria konsta
- AMPA
- nikfis
- sima
- korydallos
- GeorgeTheBoss
- Simela24
- sks
- Penny1903
- ManDef
- jellojina
- adtor
- sophieee
- annn05
- Jauahahwiwisjs
- Eleanna89
- Alex81
- aris65
- Nala
- Reader
- afroditi16
- Atom8
- Vagelis30
- peris68
- malexandr
- Drscientist
- knunn25
- makis2
- Jesse_
- marina.marina
- Vok
- FNC_Sophia
- Angie70
- st.krf
- confused???
- Maria235
- panosT436
- blissele
- annapdk
- Aria2006
- Nick_Athens
- Mammy Nun
- ch2006
- Panagiotis849
- Xryssa
- ANVNYMOS
- BatGuin
- lain
- Msp1
- XRY
- maritina07
- Atrlef
- Conne
- Dimitris_nts
- chester20080
- Specon
- Kanastasia_5883
- voul.tour
- tomftw
- kyriako
- bobbos188
- N2007
- hello1234
- V@Per
- nikosm72
- giorgis18
- VouDou
- neuronova
- Linsanity
- Athens2002
- TheaANNA
- andreouk
- Maraki3
- Dina
- Vera
- NikosPap_
- ειδήμων
- Scandal
- Helen06
- Fwteini69
- MANUELMANUEL
- jkhkh
- nearos
- Hased Babis
- Lydiaaaaaaa
- elcteng
- Lennie
- Leo komm
- Panfl
- Giannis_19
- fotia13
- Konstantina Alexiou
- Hmmytheos
- maria271
- Geo20
- katia.m
- Lia 2006
- akis_95
- geoster
- Velvet
- Emmeleia78
- Aaaapatata
- Mixalis!
- UnderGroundGr
- Arvacon
- Indecisive2
- Asterix199
- str07
- elefther1ou_
- Annoulito
- ck_chrysiis
- Ilias__
- psar2006
- SlimShady
- sophiaa
- Aggel0sss
- Unboxholics
- Obi-Wan Kenobi
- Alf
- Pars3c
- Dkate
- Kostm13
- andrianna
- Κλημεντίνη
- nick34
- MPmp
- mflam
- bak07
- giannis06
- trifasikodiavasma
- EFAKIT
- thanasarasz
- pannnos1992
- mimis
- Trend
- vaspa
- Anonymouss
- konan
- niki1973
- Greekfighter
- lollll
- Elvi
- redpointer
- s93060
- GV221
- globglogabgalab
- anait
- Rina
- E.Z
- michalis
- constansn
- kopros
- Anna.chr
- giannhs2001
- spirosv
- Giorgakys
- Georgiaaa_
- Maynard
- IRONWOMAN
- Chris1993
- AnAn
- 29292929
- psarounik
- antonis97
- bibliofagos
- Samleeuff
- Kaiti.07
- SKG
- Panatha mono
- Vassiliki.ko
- Than003
- userguest
- panpen
- Kate1914
- Marios25250
- sp0t4
- ludwig physics
- Kleanth
- dimipalm
- mar30
- mark007
- Vasilis13kia
- waakaq
- Entropy24
- bigguy
- almanhoff
- Joji
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- georgepc
- mikrosamiamidi
- MIkeTr123
- fockos
- charmander
- Kostas1908
- tyxiluckudacha
- Eleni123-
- Νικολινα
- doctoradrian
- spiross
- Vasilis06
- Libertus
- mariapanagiotou
- rafaela11
- etzoni
- Μέτα2005
- nucomer
- shuuu
- Neptune
- Wonderkid
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- GeorgePap2003
- jYanniss
- User2350
- mara.g
- Frozensun
- jkntx
- hihat1
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- max07
- alan09
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- nicole1982
- ladybookworm
- mariel79
- eukleidhs1821
- ggl
- johnnybe
- kaivali
- Ydroxoos'007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.