Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

Ο Greg25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
ΟΙ μεγαλύτερι βαθμοί , επηρεάζουν και τους χαμηλότερους ....
Το δύσκολο με τις προβλέψεις είναι η συνδυασμοί βαθμών πχ εγώ πέρσι έγραψα γλώσσα 12,6 μαθηματικά 18.5 χημεία 19.6 και φυσική 16 και έγραψα περίπου στην σχολή που μπήκα 16500. Δεν έγραψα σε όλα 16 όπως λέμε στις προβλέψεις

Dimitris_nts

Νεοφερμένο μέλος

Ο Dimitris_nts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καμία εκτίμηση για το ΠΑΜΑΚ εφαρμοσμένης πληροφορικής ?

Eleanna89

Νεοφερμένο μέλος

Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
.

Τελευταία επεξεργασία:

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 306 μηνύματα.
Καμία εκτίμηση για το ΠΑΜΑΚ εφαρμοσμένης πληροφορικής ?
Ε δεν ξερω ποια σχολη ειναι αυτη, και αν εχω βρει την σωστη σχολη, αλλα με βαση τους συντελεστες βαρυτητας (εκθεση 25%, μαθηματικα 30%, πληροφορικη 25% και ΑΟΘ 20%), ισως μια μικρη ανοδο ή πτωση. Σε συγκριση με περυσι και το 2023, τα παιδια εχουνε γραψει χειροτερα Εκθεση και Πληροφορικη (25% συντελεστης βαρυτητας) και καλυτερα ΑΟΘ (20% συντελεστης βαρυτητας). Μαθηματικα να σου πω... Ειναι λιγο μπερδευτικο, 74% κατω απο την βαση φετος στο 4ο πεδιο, αλλα περισσοτεροι αριστουχιοι, αλλα λιγοτεροι αριστουχιοι σε σχεση με το 2023... (Συντελεστης βαρυτητας μαθηματικα 30%). Πιστευω αν δουμε μια ανοδο, θα ειναι του τυπου 100-150 μοριων και αυτο θα συμβει κυριως αν βαλουν την σχολη αυτην, ως πρωτη ή δευτερη προτιμηση, τα παιδια που εχουνε γραψει καλα στα μαθηματικα.

Ολα αυτα ειναι υποθετικα, γιατι Εκθεση φετος εχουνε γραψει παρα πολυ χειροτερα σε σχεση με αλλες χρονιες, υπαρχει ανοδος των βαθμων 10-12 στην Εκθεση, και καθοδος των Βαθμων 14-16 σε συγκριση με το 2024 και το 2023. Και Πληροφορικη επισης, βλεπουμε μια καθοδο φετος, και εχουνε μειωθει τα 18-20 φετος, ενω εχουνε αυξηθει τα 15-17. Οκευ, για το ΑΟΘ, 29% 18+... Εδω ναι δεν ξερω τι να πω. Το τραβαει προς τα πανω, αλλα ο συντελεστης βαρυτητας στην σχολη αυτην ειναι 20%... Οποτε +200 Μορια ; Εχ, αλλα αφου επεσαν οι βαθμοι Πληροφορικης - Εκθεσης, νομιζω πως ειναι ασημαντο... το +200 μορια...

Eleanna89

Νεοφερμένο μέλος

Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καμία εκτίμηση για πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ;

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Παιδιά πιστεύετε θα μείνει στα ίδια η αστυφυλάκων στην κατηγορία πολυτεκνων με πέρυσι;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.745 μηνύματα.
ΟΙ μεγαλύτερι βαθμοί , επηρεάζουν και τους χαμηλότερους ....
οχι... σκορπιζονται στις πρωτιες αριστερα δεξια και δεν πιεζουν βασεις ...δεν ειναι και πολλοι.
οι σχολες μηχανικων δεν ειναι μικρες.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
οχι... σκορπιζονται στις πρωτιες αριστερα δεξια και δεν πιεζουν βασεις ...δεν ειναι και πολλοι.
οι σχολες μηχανικων δεν ειναι μικρες.
Χαχα πάλι καλά που κάνεις κ χιούμορ , γιατί έχουνε πολύ άγχος τα παιδιά αυτές τι μέρες με το μηχανογραφικό..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.745 μηνύματα.
Το δύσκολο με τις προβλέψεις είναι η συνδυασμοί βαθμών πχ εγώ πέρσι έγραψα γλώσσα 12,6 μαθηματικά 18.5 χημεία 19.6 και φυσική 16 και έγραψα περίπου στην σχολή που μπήκα 16500. Δεν έγραψα σε όλα 16 όπως λέμε στις προβλέψεις
ετσι περιπου ειναι που τα λες... για αυτο δεν υπαρχει ακριβεια..αισθηση μονο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χαχα πάλι καλά που κάνεις κ χιούμορ , γιατί έχουνε πολύ άγχος τα παιδιά αυτές τι μέρες με το μηχανογραφικό..
Η καλωσυνη σου αξιζει βραβειο.
Μακαρι να μπουρουσα να κανω χιουμορ... αυτο ειναι έμφυτο και θεικο

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
ετσι περιπου ειναι που τα λες... για αυτο δεν υπαρχει ακριβεια..αισθηση μονο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η καλωσυνη σου αξιζει βραβειο.
Μακαρι να μπουρουσα να κανω χιουμορ... αυτο ειναι έμφυτο και θεικο
Εσυ κανείς χιούμορ εδώ κάποιες φορές κ καλοσύνη έχεις οπότε σου αξίζουν βραβεία..

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

Thomas B

Νεοφερμένο μέλος

Ο Thomas B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Πόσα μόρια έχεις;

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Η χημεια ειναι αγαπη για τα παιδια και κυριως τα κοριτσια του 3ου και υποσχεση εργσιας.
Η αχολη ανεβηκε τοσο περυσι οχι λογω ΔΠΘ ( ισως και να το αγνουσαν αυτο) αλλα λογω αντιστοιχιας που δινει σημα ιδιας αξιας με της αλλες.
Φετος να συνεχισει την ανοδο για να παρει θεση ενα σκαλι κατω απο της κρητης...οποτε λεμε καπου 15000 .
Έχω γράψει Εκθεση 15,9
Χημεια 18,8
Βιολογία 14,7
Φυσική 10,3
Το μεγάλο μου όνειρο ήταν το Χημικό ( είμαι 156 μορια πάνω από το Καβαλας στα 14944 με τους συντελεστές.
Μάλλον από ότι κατάλαβα δεν το πιανω. Θα μπορούσατε σας παρακαλω να μου προτείνετε κάποιες αλλες σχολές να επιλέξω; Δεν τρελένομαι για Βιολογία μου αρέσει η Χημεια.

Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια