Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Νομίζω κάθε χρόνο αλλάζουν αρκετά.

Maria235

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Έχω να κάνω με το πώς γράψανε οι άλλοι πολυτεκνοι

Maria235

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Έχω να κάνω με το πώς γράψανε οι άλλοι πολυτεκνοι
Λογικό είναι να φοβάσαι όπως όλοι γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην τελική.αλλα δεν πιστεύω να ανέβει 1000 μόρια κ να την χάσεις…

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Μακάρι τι να πω.

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Πως θα κινηθούν οι βασεια στο 3 πεδιο?

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Ελπίζω να πέσει λίγο ακόμα για να μη ξαναδίνω του χρόνου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το θέμα είναι ότι αν και περνάω την περσινή βάση που είναι νομίζω 16.650, το σύστημα με κόβει για 175 μόρια (υποθέτω από τον συντελεστή βαρύτητας) και αυτή τη στιγμή είμαι σε αναμμένα κάρβουνα
Άρα έχουμε τα ίδια μόρια. Γιατί κι γω είμαι 175 κάτω από τη νομική Κομοτηνής. Τα μόρια τα δικά μου είναι με τους συντελεστές της σχολής.
Ελπίζουμε

Atrlef

Νεοφερμένο μέλος

Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Στην περιοχη μοριων της σχολης εχουμε μειωμενες επιδοσεις στην εκθεση, σοβαρη αυξηση στην επιδοση μαθηματικων (30% συντελεστης), αυξηση στην επιδοση φυσικης (30% συντελεστης ) και στα ιδια η χημεια.
θα εχει αυξηση βασης ισως και στα 18200-18250 (17.920 περυσι).
Υπάρχει περίπτωση για πάνω από 18250;😬
Δηλαδή να κάνει ρεκόρ 10ετιας με πολύ χειρότερα στατιστικά από το 2023;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.720 μηνύματα.
Υπάρχει περίπτωση για πάνω από 18250;😬
Δηλαδή να κάνει ρεκόρ 10ετιας με πολύ χειρότερα στατιστικά από το 2023;
ναι ....αν μου λεγες για ποια σχολη τα ειπα αυτα θα ηταν χρησιμο για να σκεφτω.

annn05

Νεοφερμένο μέλος

Η annn05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Παιδια πειτε και για την περιπτωση μου μια προβλεψη, Π.Α.Δ.Α Βιοιατρικων Εργαστηρίων 205 μορια πανω απο την περσινη βαση, τρεμει η ψυχη μου απο την ωρα που ειδα τον βαθμο

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.720 μηνύματα.

annn05

Νεοφερμένο μέλος

Η annn05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Αν και είμαι κομπλέ για 70 περίπου μόρια, αυτή η άποψη από πού πηγάζει?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Αν και είμαι κομπλέ για 70 περίπου μόρια, αυτή η άποψη από πού πηγάζει?
Μονο απο πειρα και με την συγκριτικη μελετη των βαθμων περιοχης που ενδιαφερει.
Δυστηχως δεν υπαρχει πλεον καποια ακλόνητη στατιστικη να βασιστουμε.
Παλιοτερα (μεχρι 2020) υπηρχε στατιστική μοριων και καναμε καλη δουλιτσα.

gazaki voutaniou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 115 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 246 μηνύματα.
γλυκιές καλημέρες παλικάρια! για ημμυ πανεπιστημίου πατρών πως το βλέπετε (τη θέλω για μεταγγραφή)? έχω βγάλει 16850 στη συγκεκριμένη σχολή και τη περσινή βάση τη περνάω για αρκετά μόρια, αλλά είδα ότι κάποιες προηγούμενες χρονιές είχε φτάσει 16900+ και με έπιασε ολίγο σύγκρυο. συν του ότι θεωρώ ότι θα ανέβει η βάση λόγω των σχετικά φυσιολογικών θεμάτων που έπεσαν φέτος

mvas

Νεοφερμένο μέλος

Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
γλυκιές καλημέρες παλικάρια! για ημμυ πανεπιστημίου πατρών πως το βλέπετε (τη θέλω για μεταγγραφή)? έχω βγάλει 16850 στη συγκεκριμένη σχολή και τη περσινή βάση τη περνάω για αρκετά μόρια, αλλά είδα ότι κάποιες προηγούμενες χρονιές είχε φτάσει 16900+ και με έπιασε ολίγο σύγκρυο. συν του ότι θεωρώ ότι θα ανέβει η βάση λόγω των σχετικά φυσιολογικών θεμάτων που έπεσαν φέτος
16750-16850 ?

gazaki voutaniou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 115 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 246 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

mvas

Νεοφερμένο μέλος

Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

TheaANNA

Νεοφερμένο μέλος

Η TheaANNA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Πρόβλεψη για ημμυ στο ΕΜΠ; :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια