Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Η αστυφυλάκων οποία κίνηση αν κάνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα είναι της τάξης των 200 μορίων περίπου,,τα παιδιά που έχουν γράψει 15000+ έχουν τάση προς πυροσβεστική ειδικά φέτος,η επιλογή της σχολής δεν παίζει μεγάλη σημασία, δηλαδή,αν έχω 13700 μπορεί να βάλω πρώτη πυροσβεστική 2η αξιωματικών έτσι για να μην πω πως δεν την έβαλα κ 3η αστυφυλάκων οπότε στα στατιστικά φαίνεται ότι δεν την έχω πρώτη επιλογή αλλά στην ουσία την έχω, άρα λοιπόν εγώ λέω 200 πάνω κάτω διότι δεν έχουν γράψει γενικώς

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 757 μηνύματα.
Η αστυφυλάκων οποία κίνηση αν κάνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα είναι της τάξης των 200 μορίων περίπου,,τα παιδιά που έχουν γράψει 15000+ έχουν τάση προς πυροσβεστική ειδικά φέτος,η επιλογή της σχολής δεν παίζει μεγάλη σημασία, δηλαδή,αν έχω 13700 μπορεί να βάλω πρώτη πυροσβεστική 2η αξιωματικών έτσι για να μην πω πως δεν την έβαλα κ 3η αστυφυλάκων οπότε στα στατιστικά φαίνεται ότι δεν την έχω πρώτη επιλογή αλλά στην ουσία την έχω, άρα λοιπόν εγώ λέω 200 πάνω κάτω διότι δεν έχουν γράψει γενικώς
Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ (αξιωματικων γενικως) ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την πυροσβσετικη.

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Ειίδες
Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την Ε

Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ (αξιωματικων γενικως) ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την πυροσβσετικη.
Είδες λοιπόν που λέμε το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι θα την βάλουν κ άτομα κ με 17000, απλά εγώ λέω ότι η προτίμηση δεν είναι μείζονος σημασίας οι βάσεις καθορίζονται κατά 90/100 από τα πόσα άτομα θα την δηλώσουν

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 757 μηνύματα.
Ειίδες

Είδες λοιπόν που λέμε το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι θα την βάλουν κ άτομα κ με 17000, απλά εγώ λέω ότι η προτίμηση δεν είναι μείζονος σημασίας οι βάσεις καθορίζονται κατά 90/100 από τα πόσα άτομα θα την δηλώσουν
Το καλο για μας ολους μας, ειναι πως το λιμενικο θα παρει +40 ατομα φετος, θα μας βοηθησει τερμα αυτο, γιατι πολλοι που θελουν πυροσβσετικη + αστυφυλακων, προτιμανε Λιμενικο.

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Το καλο για μας ολους μας, ειναι πως το λιμενικο θα παρει +40 ατομα φετος, θα μας βοηθησει τερμα αυτο, γιατι πολλοι που θελουν πυροσβσετικη + αστυφυλακων, προτιμανε Λιμενικο.
Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται κ τί θα προτιμήσεις;

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται κ τί θα προτιμήσεις;
15050... Η εκθεση με, δεν θα το πω... Θελω πυροσβεστικη κυριως. Μετα αν δεν την πιασω, ισως να βαλω ναυτιλιακα, που λογω των Αγγλικων την πιανω, ειμαι πανω 400+ μορια απο οσο θυμαμαι σε σχεση με περυσι.

Καλα, πιστευω πυροσβσετικη, υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και 14800 φετος, αλλα δεν θα ρισκαρω (περισσοτερες θεσεις πυροσβσετικη, και χειροτερους βαθμους εκθεση - πληροφορικη και περισσοτερα ατομα στα μαθηματικα κατω απο 10)

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

15050... Η εκθεση με, δεν θα το πω... Θελω πυροσβεστικη κυριως. Μετα αν δεν την πιασω, ισως να βαλω ναυτιλιακα, που λογω των Αγγλικων την πιανω, ειμαι πανω 400+ μορια απο οσο θυμαμαι σε σχεση με περυσι.

Καλα, πιστευω πυροσβσετικη, υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και 14800 φετος, αλλα δεν θα ρισκαρω (περισσοτερες θεσεις πυροσβσετικη, και χειροτερους βαθμους εκθεση - πληροφορικη και περισσοτερα ατομα στα μαθηματικα κατω απο 10)
Έδωσες κ εσύ 2η φορά;;;

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Έδωσες κ εσύ 2η φορά;;;
Πρώτη φορα έδωσα, αλλα αυτο που περασα φετος, δεν ξερω πως ειμαι ακομη εδω... Βασικα τους τελευταιος 3-4 μηνες τι ειχε γινει... Ειχα αρρωστησει αρκετα αρχες απριλιου...

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Πρώτη φορα έδωσα, αλλα αυτο που περασα φετος, δεν ξερω πως ειμαι ακομη εδω... Βασικα τους τελευταιος 3-4 μηνες τι ειχε γινει... Ειχα αρρωστησει αρκετα αρχες απριλιου...
Α κατάλαβα,, εγώ έδωσα 2η φορά πέρυσι γράφτηκα οικονομικό Ιωαννίνων αλλά ήθελα αστυνομία εγώ κ τον αδερφό μου που τελειώνει φέτος

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Α κατάλαβα,, εγώ έδωσα 2η φορά πέρυσι γράφτηκα οικονομικό Ιωαννίνων αλλά ήθελα αστυνομία εγώ κ τον αδερφό μου που τελειώνει φέτος
Καλα μας αποτελεσμτα! 14 μερες εχουν μεινει...

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.720 μηνύματα.

nikfis

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Γνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας
Μια χαρά είναι αν την πιάνεις την σχολή να πας

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.720 μηνύματα.

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

1752273081052.png

Αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες βλακειες που υπαρχει στο συστημα μας. Αν εχεις χρηματα γινεσαι και κοσμοναυτης. Λενε δωρεαν εκπαιδευση, ενω οι περισσοτεροι μας (το 95% των μαθητων που εχουν βαλει ως στοχο κατι), παει σε φροντιστηρια, χαλαμε αμετρητα χρηματα για να μαθουμε 2-3 πραγματακια να τα γραψουμε μεσα σε 3 ωρες. "Το πανεπιστημιο δεν κανει για ολους", τοτε αυτοι που χουν τα χρηματα γιατι να μπορουν να χουν την δυνατοτητα να πανε σε ιδιωτικο ; Προσπαθουν να βγαλουν το Κερδος απο τους ανθρωπους...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η πρωτη χρονια θα ειναι δυσκολη, οπως και σε ολες τις σχολες... Μεχρι να συνηθισουμε κτλ, θα παρει λιγο χρονο. επειδη δεν εχουμε ζησει και ποτε ετσι, και ειμαστε μια γεννια μετα του κοβιντ.

Vueqt

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vueqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους, τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί τίποτα για τα μουσικά τμήματα για το αν θα υπάρχει πτωτική η ανοδική τάση των βάσεων η έστω κάποια εκτίμηση. Προσπάθησα να βρω πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα.
Εάν είστε και άλλοι υποψήφιοι για αυτά ,θα χαρώ να συζητήσουμε.

Devote

Νεοφερμένο μέλος

Ο Devote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Καλησπερα .. Θα μπορουσατε να κάνετε μια εκτίμηση τάσης για τα Βιολογικά ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων .

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλησπερα .. Θα μπορουσατε να κάνετε μια εκτίμηση τάσης για τα Βιολογικά ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων .
Καλησπερα
Βιολογιες
Αθηνα 17.400 ( 17.499 περυσι)
Θεσσαλονικη 17.250 (17.322 περυσι)
Πατρα 16.670 (16.766 περυσι)
Ηρακλειο 16.360 (16.465 περυσι)

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα σε όλους, τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί τίποτα για τα μουσικά τμήματα για το αν θα υπάρχει πτωτική η ανοδική τάση των βάσεων η έστω κάποια εκτίμηση. Προσπάθησα να βρω πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα.
Εάν είστε και άλλοι υποψήφιοι για αυτά ,θα χαρώ να συζητήσουμε.
Καλησπερα
Ποτε δεν ειχαμε παιδια μουσικης εδω ή ειχαμε και δεν μιλησαν.
Βασικα δεν εχουμε ασχοληθει ποτε με σχολες που εχουν προσθεση ειδικων μαθηματων γιατι δεν ερωτηθηκαμε και δεν ασχοληθηκαμε ποτε με τα ειδικα μαθηματα.
Μονο κατι σε αγγλικη φιλολογια και αρχιτεκτονικη και τοτε που εκαναν το μεγαλο χουνερι στα παιδια στην ξανθη.
Λυπαμαι

Devote

Νεοφερμένο μέλος

Ο Devote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ παρα πολυ για το αμεσο της απαντησης .

ΥΓ ... ΑΜΗΝ !!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια