AMPA
Νεοφερμένο μέλος
Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

11-07-25

14:32
Η αστυφυλάκων οποία κίνηση αν κάνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα είναι της τάξης των 200 μορίων περίπου,,τα παιδιά που έχουν γράψει 15000+ έχουν τάση προς πυροσβεστική ειδικά φέτος,η επιλογή της σχολής δεν παίζει μεγάλη σημασία, δηλαδή,αν έχω 13700 μπορεί να βάλω πρώτη πυροσβεστική 2η αξιωματικών έτσι για να μην πω πως δεν την έβαλα κ 3η αστυφυλάκων οπότε στα στατιστικά φαίνεται ότι δεν την έχω πρώτη επιλογή αλλά στην ουσία την έχω, άρα λοιπόν εγώ λέω 200 πάνω κάτω διότι δεν έχουν γράψει γενικώς
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 757 μηνύματα.

11-07-25

14:34
Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ (αξιωματικων γενικως) ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την πυροσβσετικη.Η αστυφυλάκων οποία κίνηση αν κάνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα είναι της τάξης των 200 μορίων περίπου,,τα παιδιά που έχουν γράψει 15000+ έχουν τάση προς πυροσβεστική ειδικά φέτος,η επιλογή της σχολής δεν παίζει μεγάλη σημασία, δηλαδή,αν έχω 13700 μπορεί να βάλω πρώτη πυροσβεστική 2η αξιωματικών έτσι για να μην πω πως δεν την έβαλα κ 3η αστυφυλάκων οπότε στα στατιστικά φαίνεται ότι δεν την έχω πρώτη επιλογή αλλά στην ουσία την έχω, άρα λοιπόν εγώ λέω 200 πάνω κάτω διότι δεν έχουν γράψει γενικώς
AMPA
Νεοφερμένο μέλος
Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

11-07-25

14:39
Ειίδες
Συγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την Ε
Είδες λοιπόν που λέμε το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι θα την βάλουν κ άτομα κ με 17000, απλά εγώ λέω ότι η προτίμηση δεν είναι μείζονος σημασίας οι βάσεις καθορίζονται κατά 90/100 από τα πόσα άτομα θα την δηλώσουνΣυγγνωμη που στο λεω, ξερω ατομα που θα βαλουν Δευτερη αστυφυλακων και θα βαλουν π.χ. ΣΣΑΣ (αξιωματικων γενικως) ή κατι τετοιο και χουν γραψει 16000 μορια. Δεν βαζουν ολοι την πυροσβσετικη.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 757 μηνύματα.

11-07-25

14:41
Το καλο για μας ολους μας, ειναι πως το λιμενικο θα παρει +40 ατομα φετος, θα μας βοηθησει τερμα αυτο, γιατι πολλοι που θελουν πυροσβσετικη + αστυφυλακων, προτιμανε Λιμενικο.Ειίδες
Είδες λοιπόν που λέμε το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι θα την βάλουν κ άτομα κ με 17000, απλά εγώ λέω ότι η προτίμηση δεν είναι μείζονος σημασίας οι βάσεις καθορίζονται κατά 90/100 από τα πόσα άτομα θα την δηλώσουν
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

11-07-25

14:43
Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται κ τί θα προτιμήσεις;Το καλο για μας ολους μας, ειναι πως το λιμενικο θα παρει +40 ατομα φετος, θα μας βοηθησει τερμα αυτο, γιατι πολλοι που θελουν πυροσβσετικη + αστυφυλακων, προτιμανε Λιμενικο.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

11-07-25

14:46
15050... Η εκθεση με, δεν θα το πω... Θελω πυροσβεστικη κυριως. Μετα αν δεν την πιασω, ισως να βαλω ναυτιλιακα, που λογω των Αγγλικων την πιανω, ειμαι πανω 400+ μορια απο οσο θυμαμαι σε σχεση με περυσι.Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται κ τί θα προτιμήσεις;
Καλα, πιστευω πυροσβσετικη, υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και 14800 φετος, αλλα δεν θα ρισκαρω (περισσοτερες θεσεις πυροσβσετικη, και χειροτερους βαθμους εκθεση - πληροφορικη και περισσοτερα ατομα στα μαθηματικα κατω απο 10)
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

11-07-25

14:48
Έδωσες κ εσύ 2η φορά;;;15050... Η εκθεση με, δεν θα το πω... Θελω πυροσβεστικη κυριως. Μετα αν δεν την πιασω, ισως να βαλω ναυτιλιακα, που λογω των Αγγλικων την πιανω, ειμαι πανω 400+ μορια απο οσο θυμαμαι σε σχεση με περυσι.
Καλα, πιστευω πυροσβσετικη, υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και 14800 φετος, αλλα δεν θα ρισκαρω (περισσοτερες θεσεις πυροσβσετικη, και χειροτερους βαθμους εκθεση - πληροφορικη και περισσοτερα ατομα στα μαθηματικα κατω απο 10)
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

11-07-25

14:50
Πρώτη φορα έδωσα, αλλα αυτο που περασα φετος, δεν ξερω πως ειμαι ακομη εδω... Βασικα τους τελευταιος 3-4 μηνες τι ειχε γινει... Ειχα αρρωστησει αρκετα αρχες απριλιου...Έδωσες κ εσύ 2η φορά;;;
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

11-07-25

14:53
Α κατάλαβα,, εγώ έδωσα 2η φορά πέρυσι γράφτηκα οικονομικό Ιωαννίνων αλλά ήθελα αστυνομία εγώ κ τον αδερφό μου που τελειώνει φέτοςΠρώτη φορα έδωσα, αλλα αυτο που περασα φετος, δεν ξερω πως ειμαι ακομη εδω... Βασικα τους τελευταιος 3-4 μηνες τι ειχε γινει... Ειχα αρρωστησει αρκετα αρχες απριλιου...
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

11-07-25

14:54
Καλα μας αποτελεσμτα! 14 μερες εχουν μεινει...Α κατάλαβα,, εγώ έδωσα 2η φορά πέρυσι γράφτηκα οικονομικό Ιωαννίνων αλλά ήθελα αστυνομία εγώ κ τον αδερφό μου που τελειώνει φέτος
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.720 μηνύματα.

11-07-25

15:37
ΠΑΜΑΚ εφαρμοσμένη πληροφορικήΚαμία εκτίμηση για το ΠΑΜΑΚ εφαρμοσμένης πληροφορικής ?
Περυσι 16735 φετος στα 16900.
nikfis
Νεοφερμένο μέλος
Ο nikfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

11-07-25

22:04
Γνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας
AMPA
Νεοφερμένο μέλος

11-07-25

23:36
Μια χαρά είναι αν την πιάνεις την σχολή να παςΓνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.720 μηνύματα.

12-07-25

01:23

Η ΕΒΕ ως εργαλείο αποκλεισμού και τρεις κραυγαλέες αντιφάσεις –Το 1/3 των υποψηφίων εκτός Πανεπιστημίων
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η ΕΒΕ ως εργαλείο αποκλεισμού: Τρεις κραυγαλέες αντιφάσεις –Το 1/3 των υποψηφίων εκτός Πανεπιστημίων - Με αφορμή τα φετινά αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τη δημοσιοποίηση των Ελαχίστων Βάσεων Εισαγωγής (ΕΒΕ), ο Γιώργος Χασιακής, Εκπαιδευτικός Αναλυτής, Β΄ Αντιπρόεδρος...

Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

12-07-25

01:38
![]()
Η ΕΒΕ ως εργαλείο αποκλεισμού και τρεις κραυγαλέες αντιφάσεις –Το 1/3 των υποψηφίων εκτός Πανεπιστημίων
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η ΕΒΕ ως εργαλείο αποκλεισμού: Τρεις κραυγαλέες αντιφάσεις –Το 1/3 των υποψηφίων εκτός Πανεπιστημίων - Με αφορμή τα φετινά αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τη δημοσιοποίηση των Ελαχίστων Βάσεων Εισαγωγής (ΕΒΕ), ο Γιώργος Χασιακής, Εκπαιδευτικός Αναλυτής, Β΄ Αντιπρόεδρος...www.foititikanea.gr
Αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες βλακειες που υπαρχει στο συστημα μας. Αν εχεις χρηματα γινεσαι και κοσμοναυτης. Λενε δωρεαν εκπαιδευση, ενω οι περισσοτεροι μας (το 95% των μαθητων που εχουν βαλει ως στοχο κατι), παει σε φροντιστηρια, χαλαμε αμετρητα χρηματα για να μαθουμε 2-3 πραγματακια να τα γραψουμε μεσα σε 3 ωρες. "Το πανεπιστημιο δεν κανει για ολους", τοτε αυτοι που χουν τα χρηματα γιατι να μπορουν να χουν την δυνατοτητα να πανε σε ιδιωτικο ; Προσπαθουν να βγαλουν το Κερδος απο τους ανθρωπους...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η πρωτη χρονια θα ειναι δυσκολη, οπως και σε ολες τις σχολες... Μεχρι να συνηθισουμε κτλ, θα παρει λιγο χρονο. επειδη δεν εχουμε ζησει και ποτε ετσι, και ειμαστε μια γεννια μετα του κοβιντ.Γνωρίζετε κάτι για το λιμενικό; Πώς είναι η εκπαίδευση στη σχολή; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρή σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας
Vueqt
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vueqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

12-07-25

16:36
Καλησπέρα σε όλους, τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί τίποτα για τα μουσικά τμήματα για το αν θα υπάρχει πτωτική η ανοδική τάση των βάσεων η έστω κάποια εκτίμηση. Προσπάθησα να βρω πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα.
Εάν είστε και άλλοι υποψήφιοι για αυτά ,θα χαρώ να συζητήσουμε.
Devote
Νεοφερμένο μέλος
Ο Devote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα.

12-07-25

17:35
Καλησπερα .. Θα μπορουσατε να κάνετε μια εκτίμηση τάσης για τα Βιολογικά ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτερων .
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

12-07-25

18:15
ΚαλησπεραΚαλησπερα .. Θα μπορουσατε να κάνετε μια εκτίμηση τάσης για τα Βιολογικά ;
Βιολογιες
Αθηνα 17.400 ( 17.499 περυσι)
Θεσσαλονικη 17.250 (17.322 περυσι)
Πατρα 16.670 (16.766 περυσι)
Ηρακλειο 16.360 (16.465 περυσι)
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

12-07-25

18:27
ΚαλησπεραΚαλησπέρα σε όλους, τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί τίποτα για τα μουσικά τμήματα για το αν θα υπάρχει πτωτική η ανοδική τάση των βάσεων η έστω κάποια εκτίμηση. Προσπάθησα να βρω πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα.
Ποτε δεν ειχαμε παιδια μουσικης εδω ή ειχαμε και δεν μιλησαν.
Βασικα δεν εχουμε ασχοληθει ποτε με σχολες που εχουν προσθεση ειδικων μαθηματων γιατι δεν ερωτηθηκαμε και δεν ασχοληθηκαμε ποτε με τα ειδικα μαθηματα.
Μονο κατι σε αγγλικη φιλολογια και αρχιτεκτονικη και τοτε που εκαναν το μεγαλο χουνερι στα παιδια στην ξανθη.
Λυπαμαι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 391 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- voul.tour
- Indecisive2
- Dion G.
- sima
- GIANCHRIS
- gianikit
- Nek21
- panunniotis
- ivi01
- thewitcher
- Martheos
- tomftw
- Ask23
- Efi10
- Atrlef
- aris65
- ang12_012
- Sotiris 12
- many of Filip
- csg
- Nasos165
- Κλημεντίνη
- annn05
- Eleni123-
- yakinthos123
- Jauahahwiwisjs
- andreouk
- AMPA
- Jenny 2006
- olga1234!
- black33
- str07
- abyssiniancat
- Nosokomos
- Isa
- adtor
- Lydiaaaaaaa
- Vagelis30
- GV221
- shuuu
- super2025
- TheaANNA
- ydroxoos
- Kostas1908
- engineer?
- stamp
- gaidouri
- FNC_Sophia
- Nick_Athens
- Maria235
- tzoulio
- Elvi
- confused???
- annapdk
- Dkate
- mariel79
- elinamav
- 31 ELENA
- Anna1974
- Alex81
- Corfu kitty
- nicole1982
- Scandal
- Fwteini69
- afraim
- Drscientist
- Tery07
- andrianna
- mitsss
- voοdoο
- sophiaa
- giannhs2001
- sophieee
- mpimpika
- st.krf
- Xryssa
- Alin22
- jellojina
- nick34
- Penny1903
- GeorgeTheBoss
- Searching
- angies
- Eleanna89
- sakplat
- ManDef
- Ersa
- Than003
- Albert 123
- panaman
- woasibe
- trifasikodiavasma
- Linsanity
- blissele
- hihat1
- Lia 2006
- psychoticwaltz
- Thomas B
- AggelikiGr
- geornirv
- krys
- Conne
- strof
- Virgin
- mvas
- tsiobieman
- MANUELMANUEL
- Startx0
- Leo komm
- Simela24
- XRY
- sevi1
- sky1
- fotini15
- maria271
- korydallos
- Lennie
- Hased Babis
- nikfis
- m.b.
- BatGuin
- eleanna4
- NIKHNIKH
- thanasarasz
- giannis06
- EpsilonE
- hello1234
- rseven
- UnderGroundGr
- Dina
- Geo20
- MariaApo
- mumofstudents
- Kzaro
- N2007
- donpablo
- eukleidhs1821
- Unboxholics
- Msp1
- chester20080
- Maraki3
- vtsou1
- Maynard
- Mixalis!
- afroditi16
- ch2006
- maritina07
- GioStefan
- ANVNYMOS
- PANSOFOS
- nikosm72
- Κέλλυ Μ
- Mistis tis erimou
- LeGoat
- Konstantina Alexiou
- fotia13
- spiross
- EFAKIT
- katia.m
- redpointer
- bak07
- KonnaP2005
- niki1973
- Nala
- fgk
- Ilias__
- marina.marina
- Aggel0sss
- mara.g
- aggelos_0
- amfil
- Leo21
- andyklad
- elenitren
- geneticist
- Hmmytheos
- nikolakhs2k8
- lilabou
- Dimitris_nts
- Mammy Nun
- Lathy
- ksantas800
- peris68
- 3gam
- mimis
- constansn
- MAIK MAT
- Ydroxoos'007
- tan07
- jkhkh
- Ponemenosksifias
- Alex2025
- anait
- ioanna2007
- Emmeleia78
- elcteng
- bobbos188
- newguy
- V@Per
- kyriako
- termiii
- nucomer
- Vasilis06
- eftria
- rafraf7
- neuronova
- ileki
- natasa1#
- loco_123
- Αλανι
- Paragontas7000
- anna_6
- elef
- Chris1993
- mikrosamiamidi
- Helen06
- Alf
- Jesse_
- knunn25
- saranpan
- tyxiluckudacha
- lain
- Giannis_19
- sousiu
- NikosPap_
- stella...
- Highlander
- charmander
- Devote
- kopros
- panosalex7
- Mapz
- geoster
- Ilovemycats27
- danai22
- Vueqt
- maria konsta
- Atom8
- malexandr
- makis2
- Vok
- Angie70
- panosT436
- Panagiotis849
- Specon
- Kanastasia_5883
- giorgis18
- Vera
- ειδήμων
- Panfl
- Velvet
- Aaaapatata
- Arvacon
- Asterix199
- elefther1ou_
- Annoulito
- ck_chrysiis
- psar2006
- SlimShady
- Obi-Wan Kenobi
- Pars3c
- Kostm13
- MPmp
- mflam
- pannnos1992
- Trend
- vaspa
- Anonymouss
- konan
- Greekfighter
- lollll
- s93060
- globglogabgalab
- Rina
- E.Z
- michalis
- Anna.chr
- spirosv
- Giorgakys
- Georgiaaa_
- IRONWOMAN
- AnAn
- 29292929
- psarounik
- antonis97
- bibliofagos
- Samleeuff
- Kaiti.07
- SKG
- Panatha mono
- Vassiliki.ko
- userguest
- panpen
- Kate1914
- Marios25250
- sp0t4
- ludwig physics
- Kleanth
- dimipalm
- mar30
- mark007
- Vasilis13kia
- waakaq
- Entropy24
- bigguy
- Joji
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- georgepc
- MIkeTr123
- fockos
- Νικολινα
- doctoradrian
- Libertus
- mariapanagiotou
- rafaela11
- etzoni
- Μέτα2005
- Neptune
- Wonderkid
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- GeorgePap2003
- jYanniss
- User2350
- Frozensun
- jkntx
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- max07
- alan09
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- ladybookworm
- ggl
- johnnybe
- kaivali
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.