Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

sima

Νεοφερμένο μέλος

Η sima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Καλησπέρα Γιάννη πού μπορώ να βρω τα μόρια μεταγραφής που είχαν οι σχολές τα προηγούμενα χρόνια; Ας πούμε ιατρική Αθήνα πόσα έχει;

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Μια προβλεψη για οδοντιατρικες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.837 μηνύματα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκτίμηση, πρώτη μου επιλογή βέβαια είναι τα ιωαννινα αλλά δεν με πειράζει ας είναι όπου να ναι αρκεί να μην μείνω έξω από ιατρική, και πάλι ευχαριστώ!
Α Ιωαννινα...πως καταλαβα Πατρα
Ιωαννινα περνας με την μια ... αλλα οπου και να περασεις πχ Βολο , κρητη Στα ιωαννινα πας σιγουρα με μετεγγραφη.

1752427155975.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλησπέρα Γιάννη πού μπορώ να βρω τα μόρια μεταγραφής που είχαν οι σχολές τα προηγούμενα χρόνια; Ας πούμε ιατρική Αθήνα πόσα έχει;
1752427483835.png

θελεις και τον τοπο που εγω τα βλεπω?

Τόσο μεγάλη πτωση θα εχουν?
Ε οχι δεν ειναι υποχρεωτικο να πεσουν τοσο..αυτη ειναι η δικη μου ματια για τις φαρμακευτικες.
Δεν μ'αρεσουν οι φαρμακοποιοι πουλανε ακριβα.

Τελευταία επεξεργασία:

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Α Ιωαννινα...πως καταλαβα Πατρα
Ιωαννινα περνας με την μια ... αλλα οπου και να περασεις πχ Βολο , κρητη Στα ιωαννινα πας σιγουρα με μετεγγραφη.

View attachment 149998

View attachment 149999
θελεις και τον τοπο που εγω τα βλεπω?

Ε οχι δεν ειναι υποχρεωτικο να πεσουν τοσο..αυτη ειναι η δικη μου ματια για τις φαρμακευτικες.
Δεν μ'αρεσουν οι φαρμακοποιοι πουλανε ακριβα.
Οκ σε ευχαριστώ πολυ
Για τις οδοντιατρικες τιι πιστευεις

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Ναι γιαννη αν μπορεις, την ιστοσελιδα που τα βλεπεις

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.837 μηνύματα.
Ναι γιαννη αν μπορεις, την ιστοσελιδα που τα βλεπεις
Να εδω..και ενα αλλο κοριτσι μου την ζητησε και ειπα οχι ειναι εργαλειο μου..καμια φορα τα αστεια μου ειναι χοντραδες.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Ξέρουμε κάτι νεότερο για βάσεις αστυνομίας;

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά, υπάρχει περίπτωση η Ιατρική Αθήνας να ξεπεράσει τα 19.100;

knunn25

Νεοφερμένο μέλος

Ο knunn25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Μέσα είσαι δεν ανεβαίνει παραπάνω δεν έχει ζήτηση

Αν και θα είναι ολέθριο λάθος να την επιλέξεις
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου τεκμηριώσεις αυτό περί ολέθριου λάθους;

VouDou

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα.
Έχω γράψει Εκθεση 15,9
Χημεια 18,8
Βιολογία 14,7
Φυσική 10,3
Το μεγάλο μου όνειρο ήταν το Χημικό ( είμαι 156 μορια πάνω από το Καβαλας στα 14944 με τους συντελεστές.
Μάλλον από ότι κατάλαβα δεν το πιανω. Θα μπορούσατε σας παρακαλω να μου προτείνετε κάποιες αλλες σχολές να επιλέξω; Δεν τρελένομαι για Βιολογία μου αρέσει η Χημεια.

Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων
Εύκολο... τρόφιμα (αρκετά μαθήματα χημείας)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια