Βάσεις 2023 - προβλέψεις μετά τα αποτελέσματα και τους πίνακες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θέλω να ζήσουν τη φοιτητική ζωή που έζησα κι εγώ. Απλώς οικονομικως δεν μπορούσαμε να συντηρουμε δύο σπίτια.
Άσε που μόλις πάει 9 κουτουλάω από τη νύστα γριά γυναίκα.....🤣🤣
οχι οχι ειναι εξαιρετικη η σταση σου
κοιτα τα παιδια θελουν δυο πραματα να ανθισουν
αγαπη και frento
την αγαπη την εχουν σπιτι με οτι πολλα κανεις
ε το φρεντο τον βρισκουν εξω εκει που τον φτιανουν σωστα...καταλαβες .

Θεωρώ ότι επαλ έχουν πέσει αρκετά εγώ συμφωνα με τις περσινες χάνω ψηφιακων συστημάτων Σπάρτη για 80 μόρια λέτε να μπω; όλα τα στατιστικα δείχνουν χειρότερες επιδόσεις από πέρσι

Από ΕΠΑΛ (σχετικά ΗΜΜΥ-Πληροφορικη
Αυτή την ανησυχία πρώτη φορά την ακούω χαχα. Νομίζω πως οι περισσότεροι θα δηλώσουν πρώτα το ημμυ και μετά την πληροφορική.
Στα ΕΠΑΛ είναι διαφορετικά σε σχέση με τα ΓΕΛ και τις προτιμήσεις. Αν αναλογιστείς ότι τελευταία τμήματα εκεί σε αυτούς τους Τομείς είναι το Φυσικό (στις πόλεις του), δεν θέλουν τα "βαριά" (βαρυτερα) μαθηματικοφυσικες του πολυτεχνείου (για τουε λόγους που φαντάζεστε).

Επίσης για τα ΕΠΑΛ φέτος, τα μόρια είναι ουσιαστικά ένα νέο σύστημα, αφού οι συντελεστές βαρύτητας άλλαξαν δραστικά (από 1,5-1,5-3,5-3,5 σε 20-30% ανά μάθημα).

τα μορια μου ειναι απο 10.860 μεχρι 12.000 και εχω βαλει πρωτη επιλογη θεωρια και ιστορια της τεχνης πιστευετε θα μπω? περναω την περσινη βαση ηια 600 μορια

Σε περίπτωση που περάσω σε μία σχολή αλλά μετά δεν εγγραφτώ, μετά χάνεται η θέση ή δίνεται σε αυτόν που την δήλωσε με την ακριβώς επόμενη βαθμολογία;

Σε περίπτωση που περάσω σε μία σχολή αλλά μετά δεν εγγραφτώ, μετά χάνεται η θέση ή δίνεται σε αυτόν που την δήλωσε με την ακριβώς επόμενη βαθμολογία;
Χάνεται
Μετά θα γίνονταν χαμός γιατί θα άνοιγε και μια θέση σε κάθε σχολή κάτω από αυτήν

Από ΕΠΑΛ (σχετικά ΗΜΜΥ-Πληροφορικη

Στα ΕΠΑΛ είναι διαφορετικά σε σχέση με τα ΓΕΛ και τις προτιμήσεις. Αν αναλογιστείς ότι τελευταία τμήματα εκεί σε αυτούς τους Τομείς είναι το Φυσικό (στις πόλεις του), δεν θέλουν τα "βαριά" (βαρυτερα) μαθηματικοφυσικες του πολυτεχνείου (για τουε λόγους που φαντάζεστε).

Επίσης για τα ΕΠΑΛ φέτος, τα μόρια είναι ουσιαστικά ένα νέο σύστημα, αφού οι συντελεστές βαρύτητας άλλαξαν δραστικά (από 1,5-1,5-3,5-3,5 σε 20-30% ανά μάθημα).
Α για τα ΕΠΑΛ δεν γνωρίζω, μπορεί και να ισχύει αυτό που λες.

Βγαίνουν αύριο!!
Καλημερα Ναλα
Που τα βρισκουν ρε κοριτσι..τι κονε εχουν και να τους λενε και αποτελεσματα?

Μα αυτή είναι η δουλειά τους, μακάρι να τελειώσει ή αγωνία
ε ενταξει τελειωνει
ε για θυμησου εμας να περιμενουμε 26 αυγουστου
τωρα ειναι πιο καλα ..μπορουν να κινηθουν και μεσα στις διακοπες να βρουν σπιτια.
καλη επιτυχια στα παιδακια και να παρει καθενα οτι γουσταρει.

Άσε Γιάννη, ατελείωτο καλοκαίρι, ευτυχώς ήταν καλοί οι βαθμοί, είχαμε και σίγουρες τις μετεγγραφές
Πάντως ήταν από τα καλύτερα καλοκαίρια, μεγάλο και χαρούμενο
Φέτος 15 Ιουλίου τελείωσε η εξεταστική μου και μετά τον δεκαπενταύγουστο ξεκινάω διάβασμα πάλι
Όπως είπε και η μαμά μου,
"Θα χορτάσεις διάβασμα στην ιατρική*:read::read::read::read:

Άσε Γιάννη, ατελείωτο καλοκαίρι, ευτυχώς ήταν καλοί οι βαθμοί, είχαμε και σίγουρες τις μετεγγραφές
Φέτος 15 Ιουλίου τελείωσε η εξεταστική μου και μετά τον δεκαπενταύγουστο ξεκινάω διάβασμα πάλι

αφου το μαρτυριο ειναι πλεον μακρινό... και αστο να ειναι
εγω ξεχασα τα παντα του λυκειου
κουλ .. ειπαμε ...οτι αυτα τα χρονια εχουν εξαιρετικη ευωδια και θελουν να τα απολαυσουμε... διαβασμα απο σεπτεμβρη.

Το ασχημο με εσας ειναι οτι εχεται πολυ μπλαμπλα και δεν το μπορωωωω .... ειναι ο θανατος της αλεπους για μενα.

Ειχαμε ενα θεωρητικο μαθημα ( κατι σε διοικηση επιχειρησεων ) και πατωναμε καθολικως..οποτε και ο καθηγηταρας λεει αυτοι οι αλλητεμπελαροι δεν βαζουν μυαλο και μας το εκανε πολλαπλης..εκει σκισαμε...

Το βλέπω στο γιο μου, αν και πρώτο έτος πολύ διάβασμα ρε παιδί

αφου το μαρτυριο ειναι πλεον μακρινό... και αστο να ειναι
εγω ξεχασα τα παντα του λυκειου
κουλ .. ειπαμε ...οτι αυτα τα χρονια εχουν εξαιρετικη ευωδια και θελουν να τα απολαυσουμε... διαβασμα απο σεπτεμβρη.

Το ασχημο με εσας ειναι οτι εχεται πολυ μπλαμπλα και δεν το μπορωωωω .... ειναι ο θανατος της αλεπους για μενα.

Ειχαμε ενα θεωρητικο μαθημα ( κατι σε διοικηση επιχειρησεων ) και πατωναμε καθολικως..οποτε και ο καθηγηταρας λεει αυτοι οι αλλητεμπελαροι δεν βαζουν μυαλο και μας το εκανε πολλαπλης..εκει σκισαμε...
Ευτυχώς και εμείς στο ΑΠΘ πολλαπλής επιλογής και σε tablet δίνουμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το βλέπω στο γιο μου, αν και πρώτο έτος πολύ διάβασμα ρε παιδί
Ναι τα δύο πρώτα έτη έχουν πολύ διάβασμα, βαριά μαθηματα, Φυσιολογία ανατομία, βιοχημεία, βιολογία, ιστολόγια πολύ πράμα
Όχι ότι στα υπόλοιπα δεν θα έχει αλλά περιμένω με αγωνία και τα κλινικά μαθήματα επιτέλους

Ευτυχώς και εμείς στο ΑΠΘ πολλαπλής επιλογής και σε tablet δίνουμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι τα δύο πρώτα έτη έχουν πολύ διάβασμα, βαριά μαθηματα, Φυσιολογία ανατομία, βιοχημεία, βιολογία, ιστολόγια πολύ πράμα
Όχι ότι στα υπόλοιπα δεν θα έχει αλλά περιμένω με αγωνία και τα κλινικά μαθήματα επιτέλους
Ε καλα ακουγονται τα κλινικα μαθηματα ..γιατι τα αλλα πολυ μπορινγκ
Εκει στα κλινικα τι κανεται ?ψαχουλευεται?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back