evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε για την λογιστική στην καβαλα.......εχω 10022 μορια στο 5ο πεδιο η περσινη βαση εκει ηταν 8853 λετε να ανεβει πολυ και να την χασω θελω την γνωμη σας.............εχω απελπιστει με αυτα ποθ γραφουν οι αλλοι.........![]()
Μην κάνεις double posts... Στο θέμα σου τώρα... Κοίτα φέτος τα θέματα ήταν εύκολα αλλά δεν νομίζω ότι η βάση θα ανέβει πάνω από από 1000 μόρια! Θα περάσεις!!!
Ria_
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι χαμηλοβαθμες λενε δεν θα αυξηθουν πολυ...50-50 ειναι
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

γεια σας παιδιά.Εγώ θέλω να περάσω παιδαγωγικό όμως δεν ξέρω αν το πιάνω γιατί έχω ακούσει διάφορα σε σχέση με το πόσο θα ανεβούν τα μόρια.Αρχικά έλεγαν όλοι ότι θα ανέβουν το πολύ 100-200 μόρια τώρα ακούω ότι θα ανέβουν πολύ.Εσείς τι πιστεύετε;Επίσης θα κάνω την Δευτέρα μηχανογραφικό και δεν ξέρω ποια πόλη να βάλω πρώτη επιλογή.Θεσσαλονίκη που μένω δεν περνάω.Είμαι ανάμεσα στα Γιάννενα και την Αλεξανδρούπολη.Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Θα βάλεις τις πόλεις με τη σειρά προτίμησης που θές.Ακόμα και τη Θεσσαλονίκη,αν και-οπως πιστεύεις-δεν περνάς.Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα άλλωστε..
κωστακης
Δραστήριο μέλος

Οι χαμηλοβαθμες λενε δεν θα αυξηθουν πολυ...[/quote
ειδικος δεν ειμαι .αλλα απο οτι βλεπω τα τει της επαρχιας αυξομειωνονται πολυ.και η λογιστικη ειναι ενα τει με ζητηση.επαναλαμβανω δεν ειμαι ειδικος ουτε μεντιουμ
Θάλεια-Α
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

50-100 μορια πανω:iagree:Για τις νομικές τι παίζει?
foreverfreak
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Βασικα ισως να μη βγαζουν για να μην επηρεαστουν οι επιλογες των υποψηφιων (εντελως προσωπικη θεωρια αυτοΡε παιδια, ειναι η ιδεα μου η εχουμε πολυ καιρο να δουμε αρθρο με εκτιμησεις για την πορεια των φετινων βασεων?? Εχω ψαξει παντου, αλλα δεν εχω βρει κατι καινουργιο!! Αν καποιος βρει κατι ενδιαφερον ας το ποσταρει...

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Εγω περισσοτερο θελω να γελασω φιλε Χρηστο, αλλα και να δω κατα ποσο θα πεσουν μεσα αυτοι οι δηθεν ειδικοι, οταν τελικα βγουν οι βασεις!! Γι αυτο ψαχνω τα αρθρα, για να δω ποιοι ασχολουνται σοβαρα με αυτο και ποιοι ειναι απλοι τρομοκρατεςΒασικα ισως να μη βγαζουν για να μην επηρεαστουν οι επιλογες των υποψηφιων (εντελως προσωπικη θεωρια αυτο). Αλλα καλα κανουν, ας μας αφησουν να ευχαριστηθουμε το καλοκαιρακι μας.
![]()

Υ.Γ: Πολλα συγχαρητηρια για το νεο σου ποστο, πραγματικα σου αξιζε!! Ηθελα να στο πω με το που το ειδα, αλλα τωρα μου δινετε η ευκαιρια:no1:...
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματι τιποτα καινουργιο δεν υπαρχει...λογικα μετα τις 20 ιουλιου θα ξεκινησουν παλι!Ρε παιδια, ειναι η ιδεα μου η εχουμε πολυ καιρο να δουμε αρθρο με εκτιμησεις για την πορεια των φετινων βασεων?? Εχω ψαξει παντου, αλλα δεν εχω βρει κατι καινουργιο!! Αν καποιος βρει κατι ενδιαφερον ας το ποσταρει...
Πρεπει να ειναι (καπως) παλιο αρθρο...και δε ξερω αν ειναι αξιοπιστο

https://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=41120
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε μου ετσι ειναι η τακτικη τους καθε χρονο αρχες αυγουστου παλι στον αγωναΡε παιδια, ειναι η ιδεα μου η εχουμε πολυ καιρο να δουμε αρθρο με εκτιμησεις για την πορεια των φετινων βασεων?? Εχω ψαξει παντου, αλλα δεν εχω βρει κατι καινουργιο!! Αν καποιος βρει κατι ενδιαφερον ας το ποσταρει...

foreverfreak
Διάσημο μέλος

A, δεν το ξερα αυτο... Δηλαδη τωρα τι κανουν, διακοπες?? Μαλλον προσπαθουν να προστατεψουν το τομαρι τους... Να δεις που μετα την καταθεση των μηχανογραφικων, οι εκτιμησεις θα ανατραπουν σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο!!φιλε μου ετσι ειναι η τακτικη τους καθε χρονο αρχες αυγουστου παλι στον αγωνα![]()
pipis1990
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν γινεται αυτο το πραγμα φιλε μου.οι εκτιμησεις ειναι 100% σωστες:no1:A, δεν το ξερα αυτο... Δηλαδη τωρα τι κανουν, διακοπες?? Μαλλον προσπαθουν να προστατεψουν το τομαρι τους... Να δεις που μετα την καταθεση των μηχανογραφικων, οι εκτιμησεις θα ανατραπουν σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.