statistikos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aνδρέας
Νεοφερμένο μέλος

Μην αγχωνεσαι.Νομιζω οτι η αυξηση των θεσεων θα εξισορροπησει την κατασταση. Εγω εχω 18569 στο 5ο επιστημονικο πεδιο και ειμαι πολυτεκνος.Πιανω αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας (οχι αστυνομικους)?????(γενικη σειρα περσυ 18325 και ειδικη που ειμαι εγω ως πολυτεκνος 17765).παιδια για αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας (μονο για αστυνομικους)τι υπολογίζεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

statistikos λογιστικη τει πατρας πως το βλεπεις??Θα κάνω ένα άρθρο για τις βάσεις, μόλις τελειώσει η περίοδος υποβολής μηχανογραφικών, δηλαδή στις 20 Ιουλίου. Επειδή άκουσα πολλά, και θεωρώ άδικα, το άρθρο μου θα είναι εκεί, δεν θα μιλάει συγκεκριμένα με μόρια, γιατί αυτό θα ήταν ηλίθιο, και θα μπορείτε στις 25 Αυγούστου να το συγκρίνετε με τις βάσεις. Μέχρι τότε δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, σας εύχομαι καλή επιτυχία και ΜΗΝ δηλώνετε σχολές οι οποίες δεν σας ταιριάζουν.
statistikos
Δραστήριο μέλος

statistikos λογιστικη τει πατρας πως το βλεπεις??
Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για σχολές χωρίς ιδιαίτερη ζήτηση, διότι σε αυτές τις σχολές οι προτιμήσεις αλλάζουν πάρα πολύ από χρόνο σε χρόνο. Ουσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε με προτιμήσεις, αλλά με σειρά κατάταξης. Εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν μόνο για σχολές τουλάχιστον "κάποιας" ζήτησης.
lolek
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για σχολές χωρίς ιδιαίτερη ζήτηση, διότι σε αυτές τις σχολές οι προτιμήσεις αλλάζουν πάρα πολύ από χρόνο σε χρόνο. Ουσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε με προτιμήσεις, αλλά με σειρά κατάταξης. Εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν μόνο για σχολές τουλάχιστον "κάποιας" ζήτησης.
Δίκιο έχεις... υπάρχουν σχολές που τις δηλώνουν 100 άτομα και μπαίνουν και οι 100
chris_90
Διάσημο μέλος

lolek
Νεοφερμένο μέλος

dafnousaki
Νεοφερμένο μέλος

statistikos,τι πιστεύεις για οικονομικών επιστημων Πάτρας??έχω 16.330......(περσυνή βάση 15.921).Ευχαριστώ πολύ!!
και εγω εκει με βλεπω εχω 16148 πιστευω να μην ανεβει πολυ
penny_22
Νεοφερμένο μέλος

panos4
Νεοφερμένο μέλος

evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

penny_22
Νεοφερμένο μέλος

λίγο σπάνια ανεβαίνουν τόσο πολύ..........
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

penny_22
Νεοφερμένο μέλος

1000 μόρια.....
έλεος αν ανέβουν τόσο...
-----------------------------------------
τι πιστευετε για ηλεκτρολογους μηχανικους?πνανω απο 19000? εγω νομιζω γυρω στο 18900
για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι;
statistikos
Δραστήριο μέλος

τι πιστευετε για ηλεκτρολογους μηχανικους?πνανω απο 19000? εγω νομιζω γυρω στο 18900
ΕΜΠ εννοείς; Δεν υπάρχει αυτό. Πάνω από 19,2 η βάση και λίγα λέω. Σε αυτή τη σχολή γίνεται εκτίμηση, λόγω ζήτησης. Μην σου πω 19,4.
penny_22
Νεοφερμένο μέλος

παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος

αντρεα εγω εχω 16614 παιρνει 78 και οι υποψήφιοι ειναι 167,πέρυσι επερνε 20 και ο 78 αποτυχων ειχε 16450.υπάρχει πιθανότητα λες;Μην αγχωνεσαι.Νομιζω οτι η αυξηση των θεσεων θα εξισορροπησει την κατασταση. Εγω εχω 18569 στο 5ο επιστημονικο πεδιο και ειμαι πολυτεκνος.Πιανω αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας (οχι αστυνομικους)?????(γενικη σειρα περσυ 18325 και ειδικη που ειμαι εγω ως πολυτεκνος 17765).
mar_prin
Νεοφερμένο μέλος

Andreas7
Νεοφερμένο μέλος

παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια σας βλεπω που λετε τις εκτιμησεις σας για τις σχολες!μηπως μπορειτε ν κανετε 1 εκτιμηση και για μενα?εχω 18750 και θελω την ικαρων!περσι η βαση της ηταν 17221!αν εχετε ακουσει κατι ή πιστευετε οτιδηποτε...καλωσδεχουμενο![]()
καλα το συζητας κιολας εισαι μεσα φιλε μου,με τα ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.