billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος

για οσους δεν εχουν την υπομονη ουτε να διαβασουν ενα αρθρο αυτο που δινει ειναι οριο βασης κι οχι η βαση σαν τις εκλογες που δινουν στα εξιτ πολς τα ορια των κομματων για την ιατρικη αθηνων καθολου απιθανο δε θα ταν να χτυπαγε και τα 19700 αλλα σιγουρα πανω απο 19500 θα ειναι συνηθως οι εκτιμησεις ειναι καπου στη μεση σε αυτα τα ορια των βασεων δηλαδη 19500 κοντα στα 19400 σαλονικη και μεγαλη ανοδος και στις αλλες νομιζω ειναι απολυτα λογικες οι προβλεψεις μονο αν κοιταξει κανεις τα στατιστικα περσι με φετος σε 2 λεπτα θα τα ανεβασω να καταλαβατε τι εννοω
-----------------------------------------
![]()
Υπομονη υπαρχει και δοξα σοι ο θεος ξερουμε να διαβαζουμε και αρθρα καθως και να τα κρινουμε...δεν ειπαμε οτι δεν θα υπαρχει ανοδος αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα........αριστουχοι και να μην πιανουν τις σχολες τους???????????ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Ειμαι περηφανος που ειμαι σε μια κοινοτητα οπου υπαρχει απογονος του Καλχα.
Μπορεί να είναι απόγονος του Τειρεσία. Που το ξέρεις ότι είναι του Κάχλα. Έκανες τεστ DNA?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ειναι οντως απαραδεχτο ο,τι συμβαινει ...
οταν καιμε τραπεζες και πεταμε μολοτωφ στις πορειες να μην ρωτανε το γιατι ... (ΞΑΝΑΛΕΩ)
foreverfreak
Διάσημο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Μπορεί να είναι απόγονος του Τειρεσία. Που το ξέρεις ότι είναι του Κάχλα. Έκανες τεστ DNA?
Ετρεξα γυρω γυρω απο ενα ελατο 74 φορες,εριξα πιπερι και αλλατι στις ριζες του,φωναζα : ΑΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΡΟΛΙΝΓΚ ΠΟΙΑΝΟΥΥΥΥΥΥ" και ξαφνικα εμφανιστηκε το πνευμα του δεντρου και μου ειπε,εγγυημενη μεθοδος,ετσι βρηκα 1ος το στιγμιαιο λαθος του Πασχαλη.
don_aris91
Δραστήριο μέλος

Ετρεξα γυρω γυρω απο ενα ελατο 74 φορες,εριξα πιπερι και αλλατι στις ριζες του,φωναζα : ΑΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΡΟΛΙΝΓΚ ΠΟΙΑΝΟΥΥΥΥΥΥ" και ξαφνικα εμφανιστηκε το πνευμα του δεντρου και μου ειπε,εγγυημενη μεθοδος,ετσι βρηκα 1ος το στιγμιαιο λαθος του Πασχαλη.
φιλε πραγματικα :thanks:
Civilara
Περιβόητο μέλος

Πολυ ωραια, με τις υψηλοτερες βασεις δεν πιανω ΚΑΝΕΝΑ παιδαγωγικο... Τωρα τι να πω?? Αν με 18228 μορια μεινω εξω απ'τα παιδαγωγικα, ειναι να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!! Εντελως απαραδεκτες οι εκτιμησεις και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσεις κανένα εκτός αν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και κάθε πρόβλεψη που δε νομίζω πια να έχουμε περάσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Το παιδαγωγικό ειδικής αγωγής Θεσσαλίας είχε πέρυσι 17147, το παιδαγωγικό προσχολικής εκπαίδευσης Κρήτης 16327, το παιδαγωγικό νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας 16407 και το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αιγαίου 17688. Κάποιο θα πιάσεις.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

φιλε πραγματικα :thanks:
Ευχαριστεις γιατι?

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτα που ειπες με τα 16000 μορια δεν ειναι ακριβως παιδαγωγικα αλλα νηπιαγωγεια αφου λεει προσχολικης αγωγηςΔεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσεις κανένα εκτός αν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και κάθε πρόβλεψη που δε νομίζω πια να έχουμε περάσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Το παιδαγωγικό ειδικής αγωγής Θεσσαλίας είχε πέρυσι 17147, το παιδαγωγικό προσχολικής εκπαίδευσης Κρήτης 16327, το παιδαγωγικό Δυτικής Μακεδονίας 16407 και το παιδαγωγικό δημτοκής εκπαίδευσης Αιγαίου 17688. Κάποιο θα πιάσεις.

Civilara
Περιβόητο μέλος

αυτα που ειπες με τα 16000 μορια δεν ειναι ακριβως παιδαγωγικα αλλα νηπιαγωγεια αφου λεει προσχολικης αγωγης![]()
το παιδί είπε παιδαγωγικά ρε roling, δεν είπε συγκεκριμένα δημοτικής εκπαίδευσης.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

νομιζω δημοτικης εκπαιδευσης εννοει τεσπα αν εννοει γενικα παω πασοτο παιδί είπε παιδαγωγικά ρε roling, δεν είπε συγκεκριμένα δημοτικής εκπαίδευσης.

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Βασικα λαθος μου, δεν το διευκρινισα!! Οταν λεω παιδαγωγικα εννοω μονο τα δημοτικης εκπαιδευσης και οχι των νηπιαγωγων και της ειδικης αγωγης... Αλλα και παλι τις βασεις τις θεωρω υπερβολικες!! Μπορει να μην πιανω τα Γιαννενα, αλλα Φλωρινα (2008:17884), Αλεξανδρουπολη (2008:17869), Ρεθυμνο (2008:17808) και Ροδο (2008:17688), πιστευω πιανω ανετα... Ας μην ξεχνανε πως η θεωρητικη δεν εγραψε καλα φετος!! Εκτος αν ολοι οι αριστοι θετικοτεχνολογικοι θελησουν να μας φανε τις θεσειςΔεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσεις κανένα εκτός αν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και κάθε πρόβλεψη που δε νομίζω πια να έχουμε περάσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Το παιδαγωγικό ειδικής αγωγής Θεσσαλίας είχε πέρυσι 17147, το παιδαγωγικό προσχολικής εκπαίδευσης Κρήτης 16327, το παιδαγωγικό Δυτικής Μακεδονίας 16407 και το παιδαγωγικό δημτοκής εκπαίδευσης Αιγαίου 17688. Κάποιο θα πιάσεις.

eLina17
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ειδες civilara δημοτικης εννοουσεΒασικα λαθος μου, δεν το διευκρινισα!! Οταν λεω παιδαγωγικα εννοω μονο τα δημοτικης εκπαιδευσης και οχι των νηπιαγωγων και της ειδικης αγωγης... Αλλα και παλι τις βασεις τις θεωρω υπερβολικες!! Μπορει να μην πιανω τα Γιαννενα, αλλα Φλωρινα (2008:17884), Αλεξανδρουπολη (2008:17869), Ρεθυμνο (2008:17808) και Ροδο (2008:17688), πιστευω πιανω ανετα... Ας μην ξεχνανε πως η θεωρητικη δεν εγραψε καλα φετος!! Εκτος αν ολοι οι αριστοι θετικοτεχνολογικοι θελησουν να μας φανε τις θεσεις...

don_aris91
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστεις γιατι?![]()
υποκλεινομαι
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Μην τους ακους Ελινα μου, ολα για να μας πανικοβαλουν τα κανουν!! Το τοπιο θα ξεκαθαρισει λιγο μετα τις 20 Ιουλιου... Παντως το να βγαινει ο καθε π@π@π@ς και να λεει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι, ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα απο πλευρας του τυπου!!Μολις ειδα τις βασεις που δινει το εθνος και καραφλιασα !!! Τι ειναι αυτα ρε....θα μας τρελανουν τελειως ?????????ΤΕΛΕΙΑ....δν πιανω καμια σχολη ...ουτε την πρωτη ουτε καν τη δευτερη μου επιλογη........ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ...
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Ντάξει για την Αθήνα δεν το συζητάμε καν... 19700!

ΗΜΜΥ/Πολιτικοί Μηχανικοί ΕΜΠ -> 19700 επίσης!

Πάμε για 2η χρονιά μου φαίνεται...!
Ελπίζω ο μπαμπάς μου να μην πάρει την εφημερίδα γιατί μετά θα έρθει και θα μου τα πρήζει.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

υποκλεινομαι
Αααααα,γιατι το emoticon ειναι το ευχαριστω

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Τον ιδιο μισθο εχουνε, αλλα εμενα δε με απασχολουν τα χρηματα!! Θελω να κανω κατι που αγαπω και μου δινει χαρα κι αυτο μονο τα παιδια μπορουν να το πετυχουν... Τωρα και το νηπιαγωγων μπορω να πω πως μου αρεσει, αλλα πρωτον δεν ακουω τις εκτιμησεις του καθε ηλιθιου και πιστευω πως θα πιασω τα δημοτικης και δευτερον αντρας και νηπιαγωγος ειναι λιγο ασυνηθιστο!!ειδες civilara δημοτικης εννοουσεφιλε οι νηπιαγωγοι δεν εχουν ιδιο μισθο με δασκαλους?γιατι δεν δηλωνεις και της προσχολικης αγωγης εξισου καλα μου φαινονται
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.