martha
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σε μενα πηγαινε αυτο?? Αν ναι εχω 18228ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eLina17
Νεοφερμένο μέλος

Μην τους ακους Ελινα μου, ολα για να μας πανικοβαλουν τα κανουν!! Το τοπιο θα ξεκαθαρισει λιγο μετα τις 20 Ιουλιου... Παντως το να βγαινει ο καθε π@π@π@ς και να λεει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι, ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα απο πλευρας του τυπου!!
Ελεος...ας σεβαστουν λιγακι το αγχος μας ! Τι ειναι αυτα.. ?
martha
Νεοφερμένο μέλος

don_aris91
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να κλεισεις τα αυτια σου και να περασεις ενα υπεροχο καλοκαιρι και ολα τα αλλα θα ρθουν!! Α, και εγω πιστευω οτι το πιανεις το χημικο (αυτο δε θελεις η κανω λαθος??)...Ελεος...ας σεβαστουν λιγακι το αγχος μας ! Τι ειναι αυτα.. ?
-----------------------------------------
Πολλη καλη η ιδεα σου, δεν το χα σκεφτεικατι μου λεει να παω για βοηθος χειριστη αυτοματης τεντας

eLina17
Νεοφερμένο μέλος

κατι μου λεει να παω για βοηθος χειριστη αυτοματης τεντας
χαχαχαχα....πολυ καλο !! Δε το ειχα σκεφτει,,,μ'αρεσει !
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραιος φιλε οντως λιγο ασυνηθιστο αλλα ενταξει μωρε δεν υπαρχουν αντρες νηπιαγωγοι?:nono:Τον ιδιο μισθο εχουνε, αλλα εμενα δε με απασχολουν τα χρηματα!! Θελω να κανω κατι που αγαπω και μου δινει χαρα κι αυτο μονο τα παιδια μπορουν να το πετυχουν... Τωρα και το νηπιαγωγων μπορω να πω πως μου αρεσει, αλλα πρωτον δεν ακουω τις εκτιμησεις του καθε ηλιθιου και πιστευω πως θα πιασω τα δημοτικης και δευτερον αντρας και νηπιαγωγος ειναι λιγο ασυνηθιστο!!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

κατι μου λεει να παω για βοηθος χειριστη αυτοματης τεντας
Σε ποια πολη?Αμα ειναι Θεσσαλονικη ας συγκατηκησουμε,εγω παω για ΤΕΙ βοηθων σκατατζη.

martha
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

χρησταρα θα τα πιασεις ολα αυτα που θελεις μην τους ακους τελικα πως κατασταλλαξες στο μηχανογραφικο σου?:no1:Ειπαμε ανοδος αλλα αυτο το σημερινο παραειναι διαστημικο. Βιολογια Αθηνας 19.000; Απλα ελεος, μεχρι και το 2000 ειχε 18.900.![]()
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ποια πολη?Αμα ειναι Θεσσαλονικη ας συγκατηκησουμε,εγω παω για ΤΕΙ βοηθων σκατατζη.![]()
Που να πάρει και να σηκώσει. Τώρα καμιά καλή σχολή δεν έμεινε και για εμένα τον άμοιρο....
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Eμενα μου λενε οτι πιανω ανετα το παιδαγωγικο στη Φλωρινα, την Αλεξανδρουπολη, την Κρητη και τη Ροδο!! Βεβαια εγω θα βαλω και τα Γιαννενα, γιατι ειμαι 95 μορια πανω απο την περσινη βαση.... Μαλλον για Αλεξανδρουπολη με βλεπω ομως, γιατι τη Φλωρινα δε θα τη βαλω!!ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ .ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
eLina17
Νεοφερμένο μέλος

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να κλεισεις τα αυτια σου και να περασεις ενα υπεροχο καλοκαιρι και ολα τα αλλα θα ρθουν!! Α, και εγω πιστευω οτι το πιανεις το χημικο (αυτο δε θελεις η κανω λαθος??)...
Αυτο ακριβως,,,αλλα αυτος ο _____ (μν τον χαρακτηρισω) του δινει ανοδο εως και 640 μορια...ενω εγω εχω περιθωριο 400....πλακα μας κανει ??? Εδω στο μαθηματικο δινει 1058 (!!!!!!!!!!!!!) ελεος....

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Πηγενε χειρηστης χαρταετου ή Πεταλωτης τζιτζικιώνΠου να πάρει και να σηκώσει. Τώρα καμιά καλή σχολή δεν έμεινε και για εμένα τον άμοιρο....

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Που να πάρει και να σηκώσει. Τώρα καμιά καλή σχολή δεν έμεινε και για εμένα τον άμοιρο....
Μπορεις να πας Βοθρολογων ή Τυροκομων μηχανικων και μηχανικων μιτζιθρας(ΤΜΜΜ),αλλα ειναι λιγο τσιμπιμενες σχολες :no1:
Civilara
Περιβόητο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ολες οι Φαρμακευτικες και μετα ολα τα Βιολογικα.χρησταρα θα τα πιασεις ολα αυτα που θελεις μην τους ακους τελικα πως κατασταλλαξες στο μηχανογραφικο σου?:no1:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.