Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Ολες οι Φαρμακευτικες και μετα ολα τα Βιολογικα.
Πόσα μόρια έβγαλες ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Μισο...η αδερφη μου εχει 18907 στο τριτο
Δηλδαη δεν παιζει να πιασει φαρμακευτικη Θεσσαλονικης;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Μη κανεις καμια βλακεια κ δεν δηλωσεις το παιδαγωγικο στα Γιαννενα...Εισαι πολυ λαθος. ..........:nono: Το μηχανογραφικο το συμπληρωνουμε με βαση αυτα που θελουμε κ οχι με αυτα που πιανουμε. ΚΑΝΕΙΣ πραγματικα δεν ξερει που θα βρισκονται οι βασεις. Ολα ειναι υποθεσεις...Θες Γιαννενα? Ε...τοτε θα την δηλωσεις χωρις δευτερη σκεψη. Εγω να φανταστεις θα δηλωσω κ σχολη με 17.000 γιατι μου αρεσει κ ας μην την πιανω ουτε στα ονειρα μου. Συμπληρωσε προσεχτικα το μηχανογραφικο.....φιλικη συμβουλη...Eμενα μου λενε οτι πιανω ανετα το παιδαγωγικο στη Φλωρινα, την Αλεξανδρουπολη, την Κρητη και τη Ροδο!! Βεβαια εγω θα βαλω και τα Γιαννενα, γιατι ειμαι 95 μορια πανω απο την περσινη βαση.... Μαλλον για Αλεξανδρουπολη με βλεπω ομως, γιατι τη Φλωρινα δε θα τη βαλω!!

don_aris91
Δραστήριο μέλος

Σε ποια πολη?Αμα ειναι Θεσσαλονικη ας συγκατηκησουμε,εγω παω για ΤΕΙ βοηθων σκατατζη.![]()
Σαλονικα ναι.Εγω μεσα ειμαι
τα μεγαλα πνευματα συναντιωνται
chris_90
Διάσημο μέλος

18.621 στο 3οΠόσα μόρια έβγαλες ?
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

μαλλον οχι καλα εχεις αδερφη και δεν μας το χες πει τοσο καιρο?Παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα;
Μισο...η αδερφη μου εχει 18907 στο τριτο
Δηλδαη δεν παιζει να πιασει φαρμακευτικη Θεσσαλονικης;

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

μαλλον οχι καλα εχεις αδερφη και δεν μας το χες πει τοσο καιρο?![]()
ναι εχω, 1 χρονο μικροτερη

Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος

don_aris91
Δραστήριο μέλος

Η καλύτερη σχολή είναι ζαμπονοκοπτική στην Άνω Περδικούλα Γορτυνίας, αλλά λένε ότι θα ανέβει πολύ.
Τελικα αλλαξα γνωμη...θα παω ψυχολογια εντομων με ειδικευση στις καταπιεσμενες μυγες

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορεί κανείς να μου πεί που είναι αυτεές οι περιβόητες προβλέψεις απο το έθνος???????
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11460&subid=2&tag=8777&pubid=4384804
αλλα μην τις δεις πολυ αποτομα....

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραια:no1:και ενδιαφερεται για σχολες του τριτου πεδιου?εσυ πως και δε δηλωσες τριτο πεδιο?ναι εχω, 1 χρονο μικροτερη![]()
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Ρε συ, εννοειται πως θα τη βαλω τη σχολη, απλα δε νομιζω να την πιασω!! Εδω να φανταστεις θα βαλω και Αθηνα-Θεσσαλονικη...Μη κανεις καμια βλακεια κ δεν δηλωσεις το παιδαγωγικο στα Γιαννενα...Εισαι πολυ λαθος. ..........:nono: Το μηχανογραφικο το συμπληρωνουμε με βαση αυτα που θελουμε κ οχι με αυτα που πιανουμε. ΚΑΝΕΙΣ πραγματικα δεν ξερει που θα βρισκονται οι βασεις. Ολα ειναι υποθεσεις...Θες Γιαννενα? Ε...τοτε θα την δηλωσεις χωρις δευτερη σκεψη. Εγω να φανταστεις θα δηλωσω κ σχολη με 17.000 γιατι μου αρεσει κ ας μην την πιανω ουτε στα ονειρα μου. Συμπληρωσε προσεχτικα το μηχανογραφικο.....φιλικη συμβουλη...![]()
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραια:no1:και ενδιαφερεται για σχολες του τριτου πεδιου?εσυ πως και δε δηλωσες τριτο πεδιο?
Δεν ενδιαφερομουν. Αυτο θα συζηταμε τωρα;

Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η καλύτερη σχολή είναι ζαμπονοκοπτική στην Άνω Περδικούλα Γορτυνίας, αλλά λένε ότι θα ανέβει πολύ.
Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν να βάλω αφού δεν πιάνω κάτι άλλο. Ήθελα μάλιστα να κάνω και διδακτορικό πάνω στην τομή του ζαμπόν με σύγχρονα συστήματα λέιζερ... Πιασάρικο
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Καλά οι εκτιμήσεις του έθνους σήμερα είναι όλα τα λεφτά εκτίμηση χαρακτηριστικά για την σχολή που μες ενδιαφέρει 17500-18000 χαίρω πολύ και γω εκτίμηση βάσεις με 500 μόρια διαφορά την βγάζω και γώ κύριοι![]()
Nα κανω και εγω μια εκτιμηση?Ειμαι σιγουρος πως η σχολη σου θα κυμανθει στο διαστημα 10000-20000 μορια,μακαρι να πεσω μεσα!!!
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα η πολη με καιει...

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Ειδες Μαρακι μου, παιζουν με τα νευρα μας!! Πανε να μας τρελανουν... Δεν το πιανω το παιδαγωγικο στην ΑλεξανδρουποληΠαιδιά το έθνος έχει τρελά νούμερα,την πήρα την εφημερίδα και είδα ότι αναφέρει για μεγάλη άνοδο...Το παιδαγωγικό Αλεξ/πολης πχ λέει οτι θα φτάσει ως 18420!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως φέτος!:stars:

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.