είδες βρε; girl power!

Αν παίζεις κ συ half life2 (σε Internet εννοώ) να κανονίσουμε καμιά φορά να παίξουμε πακετάκι! Και εννοείται ότι όποιος άλλος πωρώνεται το λέει και κανονίζουμε να μπούμε σε ίδια πίστα ή τπτ τέτοιο!:xixi:
Καλή ιδέα το far cry, θα φροντίσω να το δοκιμάσω όταν βγεί, αν και ακούω γενικότερα καλά λόγια.... Εννοείται ότι το σύστημα το έχω!:dance: (μα τι ψώνιο που μαι θεέ μου;;;

lol
Από παιχνίδι σε "μπαμ μπουμ" που χει και εφέ και σενάριο έχω να σου προτείνω το bioshock... Το θέμα του (σε μια πολύ γενική version γιατί βαριέμαι να πολυεξηγώ) είναι ότι και καλά, μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα το 1960 ο πρωταγωνιστής καταλήγει σε μια υποβρύχια πόλη που είχε χτιστεί το 1946 και κάποτε έσφιζε από ζωή.... Όμως περισσότερο ως πόλη-πειραματόζωο παρά ως κανονική πόλη, οι κάτοικοί της κατέληξαν όλοι με γεννετικές τροποποιήσεις (ή κάτι τέτοιο τεσπα) και περιττό να σου πω ότι όλοι σου επιτίθενται... Και εσύ αποκτάς (θες δε θες) δυνάμεις με γενετικές ιστορίες και μπορείς να κάνεις τους εχθρούς μπάρμπεκιου μόνο με ένα κλικ των χεριών κλπ. Ακούς τις οδηγίες ενός τύπου για να φύγεις από την πόλη και να σωθείτε και οι δύο όμως τελικά μπλέκεσαι ακόμα χειρότερα.... Το καλό στην όλη φάση είναι ότι οι ίδιοι οι παίκτες σύμφωνα με τις επιλογές που κάνουν έχουν και το ανάλογο τέλος! Πραγματικά είναι καταπληκτικό!

(Μήπως τελικά με πληρώνουν για να το διαφημίζω;;;; lol )
και ορίστε και ένα screenshot έτσι να χετε μια ιδέα/
Screenshot