Δεν έχουμε JRPG lovers στο site; Αν έχουμε καιρός να ξυπνήσουν.
Προσωπικά έχω να παίξω από τον περασμένο Αύγουστο όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα. Η επανασύνδεση με FF χθες ήταν συγκινητική. Ήπια σε πρώτο στάδιο, ήπια και ήρεμη. Banw, τις μέρες που έρχονται θα το πάρω απ' την αρχή το πράγμα, απ' την Αρχή εννοώ, πέμπτη με έκτη δημοτικού. Kingdom Hearts

that is. Όλοι οι gamers θυμούνται τη δική τους αρχή, το παιχνίδι που όσος καιρός και να περάσει θα έχει ξεχωριστή θέση στις αναμνήσεις τους. Αυτό είναι το KH για μένα, όταν τα πράγματα ήταν απλά και ωραία. Ταίριαζαν και οι ηλικίες με τους ήρωες τότε και η ιστορία ήταν ό,τι έπρεπε για wannabe fantasy nerds like me. Πραγματικά το αγαπημένο μου παιχνίδι of all time.
Μετά θα περάσω στο δεύτερο χωρίς να 'χω παίξει το Chain of Memories. Θα γίνει κι αυτό εν καιρώ. Αφού τελειώσω θα έχουν έρθει δυο παιχνίδια που περιμένω (θα με προλάβουν βασικά, ~20 του μηνός τα υπολογίζω). Assassin's Creed για να ξεκινήσουμε πάλι και να φτάσουμε μέχρι το Brotherhood που δεν το έχω παίξει ακόμα (Revelations at E3 btw!) και Burnout Paradise για inbetween λιώσιμο (single & online).
Μέχρι να τα τελειώσω όλα αυτά (εννοείται Platinum σε AC και Burnout) πιστεύω θα 'χω μαζέψει λεφτά για μια HDTV. Ε, θα πλησιάζουν και τα γενέθλιά μου, παππούδες, γιαγιάδες, γονείς, αδέρφια, φίλοι, κάτι θα γίνει. Κι όλα αυτά για το φαντασμαγορικό κλείσιμο του καλοκαιριού: Final Fantasy XIII in glorious 1080p! Goosebumps all the way...
Αυτά έχω κάπως τώρα στο κεφάλι μου. Στην πορεία βλέπουμε για αλλαγές. Όλοι E3 7-9 του μηνός, απ' το σπίτι μέχρι να βρούμε τρόπο να πάμε σε μερικά χρόνια.
Stay sharp gamers.