Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2007 στις 19:28 Ο Ωρίωνας έγραψε: #41 05-11-07 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ο Ωρίωνας εννοεί μάλλον παιχνίδια με το σύστημα των Dungeons & Dragons και το Elder Scrolls δεν είναι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. costas Νεοφερμένο μέλος Ο Κων/νος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 00:00 Ο costas έγραψε: #42 07-11-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg) Click για ανάπτυξη... ναι βασικά όντως τα elder scrolls είναι action-rpg αλλά εμένα μ'αρέσουν πιο πολύ από τα dungeons and dragons...τεσπα... προσωπικές γνώμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 12:24 Ο Ωρίωνας έγραψε: #43 07-11-07 12:24 Τα rpg με dungeon & dragons είναι τα καλύτερα. Σου δίνουν πολλές επιλογές, υπάρχουν δεκάδες αποστολές (οι οποίες πολλές φορές μπλέκονται) και διαφορετικοί τρόποι να τις ολοκληρώσεις και το καλύτερο είναι πως μπορείς να τα ΄παίξεις πολλές φορές και να δεις διαφορετικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 13:31 Η The President: #44 17-11-07 13:31 Σήμερα κυκλοφόρησε το crysis!!! Έχω ήδη παίξει το demo, και ήταν τέλειο! Τα γραφικά του είναι άπαιχτα! Είναι βέβαια βαρύ παιχνίδι αλλά no prob!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos Νεοφερμένο μέλος Ο Giwrgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 01:38 Ο Giwrgos έγραψε: #45 18-11-07 01:38 Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 07:19 Ο Gatoulinho: #46 03-07-09 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ο Ωρίωνας εννοεί μάλλον παιχνίδια με το σύστημα των Dungeons & Dragons και το Elder Scrolls δεν είναι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costas Νεοφερμένο μέλος Ο Κων/νος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 00:00 Ο costas έγραψε: #42 07-11-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg) Click για ανάπτυξη... ναι βασικά όντως τα elder scrolls είναι action-rpg αλλά εμένα μ'αρέσουν πιο πολύ από τα dungeons and dragons...τεσπα... προσωπικές γνώμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 12:24 Ο Ωρίωνας έγραψε: #43 07-11-07 12:24 Τα rpg με dungeon & dragons είναι τα καλύτερα. Σου δίνουν πολλές επιλογές, υπάρχουν δεκάδες αποστολές (οι οποίες πολλές φορές μπλέκονται) και διαφορετικοί τρόποι να τις ολοκληρώσεις και το καλύτερο είναι πως μπορείς να τα ΄παίξεις πολλές φορές και να δεις διαφορετικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 13:31 Η The President: #44 17-11-07 13:31 Σήμερα κυκλοφόρησε το crysis!!! Έχω ήδη παίξει το demo, και ήταν τέλειο! Τα γραφικά του είναι άπαιχτα! Είναι βέβαια βαρύ παιχνίδι αλλά no prob!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos Νεοφερμένο μέλος Ο Giwrgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 01:38 Ο Giwrgos έγραψε: #45 18-11-07 01:38 Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 07:19 Ο Gatoulinho: #46 03-07-09 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg) Click για ανάπτυξη... ναι βασικά όντως τα elder scrolls είναι action-rpg αλλά εμένα μ'αρέσουν πιο πολύ από τα dungeons and dragons...τεσπα... προσωπικές γνώμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 12:24 Ο Ωρίωνας έγραψε: #43 07-11-07 12:24 Τα rpg με dungeon & dragons είναι τα καλύτερα. Σου δίνουν πολλές επιλογές, υπάρχουν δεκάδες αποστολές (οι οποίες πολλές φορές μπλέκονται) και διαφορετικοί τρόποι να τις ολοκληρώσεις και το καλύτερο είναι πως μπορείς να τα ΄παίξεις πολλές φορές και να δεις διαφορετικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 13:31 Η The President: #44 17-11-07 13:31 Σήμερα κυκλοφόρησε το crysis!!! Έχω ήδη παίξει το demo, και ήταν τέλειο! Τα γραφικά του είναι άπαιχτα! Είναι βέβαια βαρύ παιχνίδι αλλά no prob!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos Νεοφερμένο μέλος Ο Giwrgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 01:38 Ο Giwrgos έγραψε: #45 18-11-07 01:38 Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 07:19 Ο Gatoulinho: #46 03-07-09 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα rpg με dungeon & dragons είναι τα καλύτερα. Σου δίνουν πολλές επιλογές, υπάρχουν δεκάδες αποστολές (οι οποίες πολλές φορές μπλέκονται) και διαφορετικοί τρόποι να τις ολοκληρώσεις και το καλύτερο είναι πως μπορείς να τα ΄παίξεις πολλές φορές και να δεις διαφορετικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 13:31 Η The President: #44 17-11-07 13:31 Σήμερα κυκλοφόρησε το crysis!!! Έχω ήδη παίξει το demo, και ήταν τέλειο! Τα γραφικά του είναι άπαιχτα! Είναι βέβαια βαρύ παιχνίδι αλλά no prob!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giwrgos Νεοφερμένο μέλος Ο Giwrgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 01:38 Ο Giwrgos έγραψε: #45 18-11-07 01:38 Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 07:19 Ο Gatoulinho: #46 03-07-09 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα κυκλοφόρησε το crysis!!! Έχω ήδη παίξει το demo, και ήταν τέλειο! Τα γραφικά του είναι άπαιχτα! Είναι βέβαια βαρύ παιχνίδι αλλά no prob!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giwrgos Νεοφερμένο μέλος Ο Giwrgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 01:38 Ο Giwrgos έγραψε: #45 18-11-07 01:38 Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 07:19 Ο Gatoulinho: #46 03-07-09 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 07:19 Ο Gatoulinho: #46 03-07-09 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giwrgos: Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop . @Giwrgos Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει.. Λοιπόν παίζω κυρίως δότα... Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Ο ξαροπ έγραψε: #47 03-07-09 08:17 Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ξεθάψιμο ήταν αυτό! Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο Pavlitos έγραψε: #48 03-07-09 11:39 -Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-Πρώην παίκτης Lineage II -Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6 -Μελλοντικός παίκτης του τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Ο giannis4ever: #49 18-09-09 16:02 Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά και ασχολούμαι. Συνίστώ αυτήν την παιχνιδάρα. Μην φύγετε αφού δείτε το βίντεο, έχει κι άλλο και καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame] Και τώρα το καλύτερο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:08 Ο ~LoVeR BoY~: #50 18-09-09 16:08 Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια τί είναι το Gaming? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η Krou έγραψε: #51 18-09-09 16:11 xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο Zod έγραψε: #52 18-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... +1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Ο Fedde le Grand: #53 18-09-09 17:18 Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η persi έγραψε: #54 18-09-09 17:26 Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nexuiz ftw + Armagetron... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο Fedde le Grand: #55 18-09-09 17:32 Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι είδους είναι;;Online,Περιπέτειας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 019112: #56 18-09-09 20:57 Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ασχολούμαι, αλλά όχι τόσο πολύ, θα έλεγε κανείς ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο ξαροπ έγραψε: #57 18-09-09 21:01 Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα κλασσικά RPG είναι τα καλύτερα. Final Fantasy και Άγιος ο Θεός. Επίσης, Ocarina of Time και άλλα ξεχασμένα διαμάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:31 Ο giannis4ever: #58 18-09-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Ο Chartson έγραψε: #59 18-09-09 22:16 WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
WOW οεο retri paladin και unholy dk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο PGeorge4 έγραψε: #60 18-09-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Krou: xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω... Click για ανάπτυξη... assasins greed ? μαύρο χαλι .. ελεεινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.