Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

+Απειρο σε Σαντοου.Όχι, τα παιδιά δε λένε αυτό. Δεν πρέπει ντε και καλά όλοι να πηγαίνουν τους gay ή να συμφωνούν με τις προτιμήσεις τους. Όμως τον ίδιο σεβασμό που ζητάς εσύ απαιτούν και αυτοί. Κατακριτέα δεν είναι η διαφωνία αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτή πολλές φορές διατυπώνεται.
Ντακσει φιλε, δικαιωμα σου, ας μην τους γουσταρεις, αλλα σε παρακαλω, εξηγησε μου ΓΙΑΤΙ, κανε με ταπα με επιχειρηματα που στεκουν.
Δατς ολ.
superman
Δραστήριο μέλος

δεν του ειπε κανεις ντε και καλα να πηγαινει τους ομοφυλοφιλους αλλα δεν ειναι δυνατον να λεει στον Πανο να φυγει απο το φορουμ γιατι υπαρχουν μικρα παιδια και τετοιες μ@λ@κιες...Δε μπορώ να καταλάβω ντε και καλά γιατί πρέπει όλοι να πηγαίνουν τους gay. Δηλαδή μόλις κάποιος πει κάτι αρνητικό γι' αυτούς αμέσως να τους φάτε, να το παίξετε σύγχρονοι και ανοιχτόμυαλοι.
Αν θέλετε να λέγεστε ανοιχτόμυαλοι, μάθετε πρώτα να σέβεστε τη γνώμη του άλλου και μετά υποστηρίξτε τα δικαιώματα των gay.
No offence.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω;![]()
Μπορεί να είναι λεσβία...:emm:

SICX
Διάσημο μέλος

stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν θα συγχωρήσεις ή όχι τους γονείς σου είναι θέμα του καθενός..αν και σε καμία περιπτώση οι γονείς δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό για μια ομάδα ομοφυλόφιλων ακτιβιστών που βγαίνανε στους δρόμους της Αθήνας και ζαχάρωναν για να καταγράψουν τις αντιδράσεις των περαστικών. Έγραφαν στο τέλος της έρευνας ότι απώτερος σκοπός τους ήταν να κάνουν τον κόσμο να συνηθίσει σε τέτοιου τύπου εκδηλώσεις όπως έχει συνηθίσει στο αντίστοιχο αντρα-γυναίκας. Δεν θυμάμαι το όνομα της ομάδας αλλά άρχιζε από Λ

Μην νομίζετε ότι μπορείτε να "αλλάξετε" τους γκέι. Μπορεί προσωρινά να νομίζετε ότι τα καταφέρετε αλλά είναι πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που παράτησαν οικογένεια και παιδιά γιατί κατάλαβαν ότι δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελαν.
ChRistiNOulaa..
Νεοφερμένο μέλος

τιποτα, δεν θα εκανα τιποτα.. δεν αλλαζει κατι με το να ειναι ομοφυλοφιλος η ομοφιλοφυλη..Ενα καυτο θεμα...
Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε?
Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι?
Για να δω σχολια...
Giwrgos
Νεοφερμένο μέλος

αν και ξεφεύγει λίγο από το θέμα (αν και οι μισές σελίδες είναι spam)..για τον φίλο ή όχι που είπε για γονείς..ούσα bi και καθώς το έχω ψάξει άπειρες φορές (εννοώντας τα αίτια που κάποιος είναι bi/gay)οι γονείς παίζουν ρόλο..η συμπεριφορά οφείλεται είτε σε ορμόνες είτε στο οικογενειακό περιβάλλον..για εμένα πιστεύω οφείλεται και στα δύο..και όταν λέω οικογενειακό περιβάλλον δεν εννοώ πχ ξυλοδαρμοί κτλ..μπορεί απλά ο πατέρας πχ να ήθελε αγόρι , να γεννήθηκε κορίτσι και ο πατέρας να της συμπεριφέρεται σαν αγόρι..
αν θα συγχωρήσεις ή όχι τους γονείς σου είναι θέμα του καθενός..αν και σε καμία περιπτώση οι γονείς δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα
Διαφωνώ, αν και βρισκομαι ακομα στο ψαξιμο το που βρισκομαι τι ειμαι κτλ, οι γονεις μου κρατανε μια καθαρα ρατσιστική σταση με τους gay (και γενικοτερα ολοι μου η οικογενεια αλλα το θεμα δεν ερχεται πολλές φορες, καμια 5 φορες εχω ακουσει τις αποψεις τους στο θεμα και τις πρωτες φορες νομιζα οτι ήταν και το σωστο. Εμενα τουλαχιστον ειναι καθαρα ορμονικο/σωματικό.
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επαίσχυντοι! Τολμούν να καταπατούν τόσο βάναυσα τα Χριστά Ήθη (ναι, με "ι") και τις Ηθικές Αξίες της χώρας που γέννησε και δόξασε την Δημοκρατία.Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό για μια ομάδα ομοφυλόφιλων ακτιβιστών που βγαίνανε στους δρόμους της Αθήνας και ζαχάρωναν για να καταγράψουν τις αντιδράσεις των περαστικών.
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

σου πετανε μπηχτες?...τι να πω ρε γμτ...δεν ειμαι ομοφυλοφιλος αλλα δε θεωρω σωστη αυτη την συμπεριφοραεγώ όχι..αν και το έχουν καταλάβει και μου πετάνε μπιχτές..
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως, κατα τη γνωμη μου, ειναι που ειναι δυσκολο για το παιδι να πει στους γονεις του οτι ειναι ομοφιλοφυλο, μπαη, οπως σκατα το αποκαλει ο καθενας ρε παιδι μου:p, για ενα παιδι με στενομυαλους γονεις οι οποιοι εχουν γαμησε τα επικοινωνια με τον γιο τους/με την κορη τους, ειναι ακομα πιο δυσκολο να μιλησει.
Τωρα αν εγω ημουν τρανσεξουαλ, αχεμ αχεμ, δεν ξερω αν θα τους το ελεγα.
Πιθανοτατα στην μητερα μου, ναι, αλλα στον πατερα μου μπα.
Βασικα με τον πατερα μου ποτε δεν ειχαμε καλες σχεσεις, δεν του εχω πει αλλα κι αλλα ξερωγω, δεν νομιζω να πηγαινα να του πω αυτο.
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα δεν εχω τετοιο θεμα, συνεπως δεν τρεχει τιποτα. :p
Παντως, κατα τη γνωμη μου, ειναι που ειναι δυσκολο για το παιδι να πει στους γονεις του οτι ειναι ομοφιλοφυλο, μπαη, οπως σκατα το αποκαλει ο καθενας ρε παιδι μου:p, για ενα παιδι με στενομυαλους γονεις οι οποιοι εχουν γαμησε τα επικοινωνια με τον γιο τους/με την κορη τους, ειναι ακομα πιο δυσκολο να μιλησει.
Τωρα αν εγω ημουν τρανσεξουαλ, αχεμ αχεμ, δεν ξερω αν θα τους το ελεγα.
Πιθανοτατα στην μητερα μου, ναι, αλλα στον πατερα μου μπα.
Βασικα με τον πατερα μου ποτε δεν ειχαμε καλες σχεσεις, δεν του εχω πει αλλα κι αλλα ξερωγω, δεν νομιζω να πηγαινα να του πω αυτο.
πιπέρι

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Ω συγνωμη..πιπέριναι είναι δύσκολο..εμένα δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα..ειδικά η μητέρα μου είναι ανοιχτόμυαλη αλλά κολλάω..

Ε τυχερη εισαι τοτε!
Και βασικα, αν ημουν στην θεση σου (πχ. σε σημειο να μου πετανε μπηχτες και λοιπα), θα τους το ελεγα ξεκαθαρα.
Και βασικα, δεν νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει λογος για να σου πουνε τιποτα.
Δικια σου ζωη ειναι, προσωπικη, και δεν εχει καμια σχεση τι πιστευουν αυτοι.

papas
Διάσημο μέλος

εγώ όχι..αν και το έχουν καταλάβει και μου πετάνε μπιχτές..
https://www.10percent.gr/periodiko/teyxos27/1423-2009-09-28-11-58-20.html
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- ioanna2007
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- User2350
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.