Ύλη πανελλαδικών εξετάσεων

• Thread starter Thread starter Guest 292010
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Άμα αλλάξουν την ύλη πρέπει να αλλάξουν και τα βοηθήματα.Και τα βοηθήματα που θα βγούνε δεν ξέρω κατα πόσο ποιοτικά θα είναι,γιατί το χρονικό διάστημα δημιουργίας τους θα είναι μικρό.Και για να διδάξουν τους πίνακες πρέπει να ματαδιαβάσουν καθηγητές(σχολείου,φροντ.) τους πίνακες για να μπορέσουν να τους διδάξουν.Και αν είναι τόσο ηλίθιοι που ναι μεν θα αλλάξουν την ύλη και θα βάλουν τους πίνακες αλλά θα βάλουν και κάτι δύσκολο από αυτό στο τέλος τότε να πάνε στο καλό.
Και γιατί να το αλλάξουν?Πού είναι το πρόβλημα με τους μιγαδικούς?Δεν το καταλαβαίνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ άκουσα ότι θα περιοριστεί η εισαγωγή στα αρχαία στη θεωρητική!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι πίνακες ήταν στην εξεταστέα ύλη το 2000, οπότε απλά θα επανακυκλοφορήσουν τα βοηθήματα με ψιλοτροποποιήσεις.

Α τότε εντάξει.:P

Καλά πλάκα μας κάνουν; Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα είναι πιο πολύ μαλάκες, απ' ότι είναι τώρα. Τελευταία στιγμή θα το αποφασίσουν;

Καλά πλάκα μας κάνουν; Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα είναι πιο πολύ μαλάκες, απ' ότι είναι τώρα. Τελευταία στιγμή θα το αποφασίσουν;
Μπορει νατο εχουν αποφασισει ειδη.Απλα η υλη βγαινει το Σεπτεμβρη...

Εμάς αυτό ποιός μας το ειπε;:P

Όσοι άκουσαν για αλλαγή ύλης: πού το ακούσατε?

Εγω στα μαθηματικα ακουσα οτι μπορει να βγουν οι μιγαδικοι...
Πού το άκουσες;:rucrazy:

Η ύλη συνήθως είναι η ίδια....

Tα φροντιστήρια πάντως συνήθως αρχίζουν από συναρτήσεις και όρια:)

Tα φροντιστήρια πάντως συνήθως αρχίζουν από συναρτήσεις και όρια:)

Εγώ μια φορά ξέρω ότι αρχίζουν από την αρχή, από τους μιγαδικούς.

Eγώ μια φορά άρχισα με συναρτήσεις-ορια:P

Κι εγώ με συναρτήσεις-όρια ξεκίνησα,δεν άκουσα όμως για καμιά αλλαγή στην ύλη και ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο :P

Εγώ από μιγαδικούς άρχισα.Περίεργα πράγματα..:hmm:

Και εγω απο μιγαδικους!!

Για την Ιστορία Κατεύθυνσης Β' και Γ' Λυκειου και για την Έκθεση Γ΄ Λυκείου έχει ακούσει κάποιος κάτι; Είναι τρομερό να γίνεται μια τέτοια ανακοίνωση και η ύλη να δημοσιεύεται μετάαααα και αφούουουου αρχίσει η διδασκαλία τους. Χαλαράαααααα παιδιά, στο μεταξύ εμείς θα διδάσκουμε τα περσινά!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά δεν είναι σιγουρο ότι στην ύλη υπάρχουν μικροαλλαγές π.χ. στη λογοτεχνία τη σχολική χρονιά 2009-2010 από τα 16 συνολικά κείμενα έμηναν ίδια μόνο τα 4(ή κάπου τόσα)...,στον προγραμματισμό αφερέθηκε ένα θεωριτικό κομμάτι, στη βιολογία γενικής προστέθηκε η εξέληξη...

η ύλη ανακοινώνεται στις αρχές κάθε σχολικής χρονιάς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hi! Παιδια η κολλητη μου ξαναδινει πανελληνιες φετος και με ρωτησε αν θα μειωθει η υλη(:clapup:) γιατι ειπαν λεει στην τηλεοραση σε ποια μαθηματα θα γινει αυτη η μειωση...
μηπως ξερετε αν ισχυει;;; ακουσατε τιποτα στην τηλεοραση;;;
ευχαριστω εκ των προτερων :redface:

hi! Παιδια η κολλητη μου ξαναδινει πανελληνιες φετος και με ρωτησε αν θα μειωθει η υλη(:clapup:) γιατι ειπαν λεει στην τηλεοραση σε ποια μαθηματα θα γινει αυτη η μειωση...
μηπως ξερετε αν ισχυει;;; ακουσατε τιποτα στην τηλεοραση;;;
ευχαριστω εκ των προτερων :redface:

Γύρω στις 20 Σεπτέμβρη το υπουργείο θα ανακοινώσει την ύλη. Μέχρι τότε μην ακούς κανέναν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back