Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 22:13 Ο Τολμηρος έγραψε: #101 03-10-11 22:13 Πολύ μικρός αστροναύτης. Στο δημοτικό, Αρχαιολόγος, ηθοποιός, πολιτικος μηχανικός και που και που έλεγα γιατρός και δικηγόρος. Στο Γυμνάσιο ήθελα πολύ να γίνω πιλότος (στα πολεμικά εννοείται) Γεννετιστής, Αρχιτέκτονας, βιολόγος, μηχανικός Η/Υ, και να φτιάχνω ρομπότ. Και για part time συγραφέας, δημοσιογράφος και πολιτικός. Στο Λύκειο αρχικά ήθελα πολυτεχνείο ή οικονομολόγος αλλά με τίποτα καθηγητής ή γιατρός. Από τη Β λυκείου ήθελα Ιατρική (φανατικά). Τελικά πέρασα ΗΜΜΥ στο πολυτεχνείο αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:42 Η Imadlak έγραψε: #102 03-10-11 23:42 Μικρή ήθελα να γίνω κομμώτρια,αλλά μετά μου πέρασε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:46 Η Miss Brightside: #103 03-10-11 23:46 -Νηπιαγωγός -Δασκάλα -Κομμώτρια -Δύτης -Σεφ -Πωλήτρια (είχα κάνει και μια αποτυχημένη απόπειρα στο προνήπιο, ας μη το συζητήσω καλύτερα) -Ιδιοκτήτρια σε ράντσο (έβλεπα πολλές ταινίες) -Βασίλισσα Αυτά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:56 Ο νικος ρεθυμνο: #104 03-10-11 23:56 Πολυ μικρος ηθελα να γινω ιστορικος,στο γυμνασιο αθλητικος ρεπορτερ ή σχολιαστης και στο λυκειο ημουν αναμεσα σε αθλητικη δημοσιογραφια και παιδαγωγικα,ουσιαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο navarhos έγραψε: #105 04-10-11 00:49 Γρηγορης Αρναουτογλου στον Ομορφο Κοσμο (οχι το πρωινο ).Ηθελα να κανω ταξιδιωτικη εκπομπη-οδοιπορικο, να γυριζω την Ελλαδα και να γνωριζω ανθρωπους και μερη! Και ξαφνικα...μεγαλωσα Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω. Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Οκτωβρίου 2011 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:52 Ο Mr. Crowley: #106 04-10-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ μικρός αστροναύτης. Στο δημοτικό, Αρχαιολόγος, ηθοποιός, πολιτικος μηχανικός και που και που έλεγα γιατρός και δικηγόρος. Στο Γυμνάσιο ήθελα πολύ να γίνω πιλότος (στα πολεμικά εννοείται) Γεννετιστής, Αρχιτέκτονας, βιολόγος, μηχανικός Η/Υ, και να φτιάχνω ρομπότ. Και για part time συγραφέας, δημοσιογράφος και πολιτικός. Στο Λύκειο αρχικά ήθελα πολυτεχνείο ή οικονομολόγος αλλά με τίποτα καθηγητής ή γιατρός. Από τη Β λυκείου ήθελα Ιατρική (φανατικά). Τελικά πέρασα ΗΜΜΥ στο πολυτεχνείο αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:42 Η Imadlak έγραψε: #102 03-10-11 23:42 Μικρή ήθελα να γίνω κομμώτρια,αλλά μετά μου πέρασε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:46 Η Miss Brightside: #103 03-10-11 23:46 -Νηπιαγωγός -Δασκάλα -Κομμώτρια -Δύτης -Σεφ -Πωλήτρια (είχα κάνει και μια αποτυχημένη απόπειρα στο προνήπιο, ας μη το συζητήσω καλύτερα) -Ιδιοκτήτρια σε ράντσο (έβλεπα πολλές ταινίες) -Βασίλισσα Αυτά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:56 Ο νικος ρεθυμνο: #104 03-10-11 23:56 Πολυ μικρος ηθελα να γινω ιστορικος,στο γυμνασιο αθλητικος ρεπορτερ ή σχολιαστης και στο λυκειο ημουν αναμεσα σε αθλητικη δημοσιογραφια και παιδαγωγικα,ουσιαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο navarhos έγραψε: #105 04-10-11 00:49 Γρηγορης Αρναουτογλου στον Ομορφο Κοσμο (οχι το πρωινο ).Ηθελα να κανω ταξιδιωτικη εκπομπη-οδοιπορικο, να γυριζω την Ελλαδα και να γνωριζω ανθρωπους και μερη! Και ξαφνικα...μεγαλωσα Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω. Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Οκτωβρίου 2011 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:52 Ο Mr. Crowley: #106 04-10-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μικρή ήθελα να γίνω κομμώτρια,αλλά μετά μου πέρασε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:46 Η Miss Brightside: #103 03-10-11 23:46 -Νηπιαγωγός -Δασκάλα -Κομμώτρια -Δύτης -Σεφ -Πωλήτρια (είχα κάνει και μια αποτυχημένη απόπειρα στο προνήπιο, ας μη το συζητήσω καλύτερα) -Ιδιοκτήτρια σε ράντσο (έβλεπα πολλές ταινίες) -Βασίλισσα Αυτά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:56 Ο νικος ρεθυμνο: #104 03-10-11 23:56 Πολυ μικρος ηθελα να γινω ιστορικος,στο γυμνασιο αθλητικος ρεπορτερ ή σχολιαστης και στο λυκειο ημουν αναμεσα σε αθλητικη δημοσιογραφια και παιδαγωγικα,ουσιαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο navarhos έγραψε: #105 04-10-11 00:49 Γρηγορης Αρναουτογλου στον Ομορφο Κοσμο (οχι το πρωινο ).Ηθελα να κανω ταξιδιωτικη εκπομπη-οδοιπορικο, να γυριζω την Ελλαδα και να γνωριζω ανθρωπους και μερη! Και ξαφνικα...μεγαλωσα Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω. Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Οκτωβρίου 2011 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:52 Ο Mr. Crowley: #106 04-10-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-Νηπιαγωγός -Δασκάλα -Κομμώτρια -Δύτης -Σεφ -Πωλήτρια (είχα κάνει και μια αποτυχημένη απόπειρα στο προνήπιο, ας μη το συζητήσω καλύτερα) -Ιδιοκτήτρια σε ράντσο (έβλεπα πολλές ταινίες) -Βασίλισσα Αυτά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:56 Ο νικος ρεθυμνο: #104 03-10-11 23:56 Πολυ μικρος ηθελα να γινω ιστορικος,στο γυμνασιο αθλητικος ρεπορτερ ή σχολιαστης και στο λυκειο ημουν αναμεσα σε αθλητικη δημοσιογραφια και παιδαγωγικα,ουσιαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο navarhos έγραψε: #105 04-10-11 00:49 Γρηγορης Αρναουτογλου στον Ομορφο Κοσμο (οχι το πρωινο ).Ηθελα να κανω ταξιδιωτικη εκπομπη-οδοιπορικο, να γυριζω την Ελλαδα και να γνωριζω ανθρωπους και μερη! Και ξαφνικα...μεγαλωσα Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω. Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Οκτωβρίου 2011 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:52 Ο Mr. Crowley: #106 04-10-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ μικρος ηθελα να γινω ιστορικος,στο γυμνασιο αθλητικος ρεπορτερ ή σχολιαστης και στο λυκειο ημουν αναμεσα σε αθλητικη δημοσιογραφια και παιδαγωγικα,ουσιαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο navarhos έγραψε: #105 04-10-11 00:49 Γρηγορης Αρναουτογλου στον Ομορφο Κοσμο (οχι το πρωινο ).Ηθελα να κανω ταξιδιωτικη εκπομπη-οδοιπορικο, να γυριζω την Ελλαδα και να γνωριζω ανθρωπους και μερη! Και ξαφνικα...μεγαλωσα Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω. Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Οκτωβρίου 2011 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:52 Ο Mr. Crowley: #106 04-10-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γρηγορης Αρναουτογλου στον Ομορφο Κοσμο (οχι το πρωινο ).Ηθελα να κανω ταξιδιωτικη εκπομπη-οδοιπορικο, να γυριζω την Ελλαδα και να γνωριζω ανθρωπους και μερη! Και ξαφνικα...μεγαλωσα Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω. Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 00:52 Ο Mr. Crowley: #106 04-10-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:31 Ο navarhos έγραψε: #107 04-10-11 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα? Click για ανάπτυξη... Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kou_nikos Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο kou_nikos: #108 04-10-11 01:35 Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ'ότι θυμάμαι .. Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI) Zωγράφος Τελικά πέρασα Κτηνίατρος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:35 Ο astathmitos: #109 04-10-11 01:35 δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δημοσιογράφος,ιστορικός της τέχνης αλλά και ψυχολόγος μια περίοδο.Τελικά πέρασα ιστορικό/αρχαιολογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 01:43 Η Li@Ν@ έγραψε: #110 04-10-11 01:43 υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπηρχαν στιγμες που ηθελα να γινω οδοντιατρος,κτηνιατρος,κομμωτρια-αισθητικος,ηθοποιος,αθλητρια . Τελικα περασα και εγω στο ιστορικο-αρχ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 02:45 Ο Selestian: #111 04-10-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από navarhos: Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ?????? Click για ανάπτυξη... Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:03 Ο Άλλο Φρούτο: #112 04-10-11 05:03 Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήθελα να γίνω γυναικολόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 894423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 05:22 Ο Guest 894423: #113 04-10-11 05:22 Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύυυ μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, έπειτα αστροναύτης, δασκάλα, κάπου στα τέλη του δημοτικού και για όλο το γυμνάσιο μαθηματικός, αρχές λυκείου οικονομολόγος... και μετά... δεν είχα ιδέα! Θυμάμαι όταν ήταν να συμπληρώσω το πρώτο μηχανογραφικό ήμουν τόσο αγχωμένη κι αναποφάσιστη που σκεφτόμουν ότι ίσως είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, ίσως ήθελα να γίνω ανθρωπολόγος, γλωσσολόγος(κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη ) ή ψυχολόγος! Ό,τι να ΄ναι όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:09 Η Vampi έγραψε: #114 04-10-11 12:09 Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Άλλο Φρούτο: #115 04-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν). Click για ανάπτυξη... Φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:32 Η Vampi έγραψε: #116 04-10-11 15:32 Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2011 στις 15:43 Η Αγγελική!!!: #117 04-10-11 15:43 Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σύμπαν, τα αστέρια και τους πλανήτες.... Ακόμα είναι το κρυφό μου, αλλά....... αδύνατο όνειρο!!! Τελικά συμβιβάστηκα (...θα συμβιβαστώ...) με το γιατρός (συγκεκριμένα χειρούργος) ........We will see....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bethoni Νεοφερμένο μέλος Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:00 Η bethoni έγραψε: #118 07-10-11 23:00 Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag augustine Kzaro pink_panther Πα.Κ GeorgePap2003 ggl Pharmacist01 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παλια ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας αλλα τωρα θελω να γινω γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #119 07-10-11 23:03 οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οδοντίατρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #120 07-10-11 23:18 Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει πολλες φορες επαγγελμα.. ...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3) .....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης .....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος... .....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος.... οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.