Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθηματικά, Φυσικές, Χημείες κλπ.

XAXA Παραθέτω και ένα από τα τέλεια της τάξης μας. Έσβησα τα ονόματα μόνο.

Συνημμένα
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

στο λύκειο έγραψα στα μαθηματικά σε ένα τεστ 1/3 του 20 δηλαδή γύρω 6-7. (είχε περάσει μια βδομάδα που είχαμε να κάνουμε μαθηματικά και τα ξέχασα)

επίσης στα διαγωνίσματα της γλώσσας στην β' λυκείου έγραφα διαρκώς κάτω από την βάση (δεν μας έκανε και κανονικό μάθημα, ήμουν και εγώ άχρηστος. Και στις εξετάσεις της β' λυκείου πήρα 9... κόντεψα να μείνω στη γλώσσα xD...
rakels
Δραστήριο μέλος

Πρόπερσι: βάση-> Ιστορία.
(και είμαι και απουσιολόγος τρομάρα μου.

rakels
Δραστήριο μέλος

Ποτέ δεν έχω πέσει κάτω από τη βάση. Το χαμηλότερο μου είναι 13 στα αρχαία. Και εγώ είμαι απουσιολόγος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.
I know, πλάκα έκανα.

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέρυσι: 4 σε 10λεπτο τεστ γεωγραφίας ( είχα λυποθημήσει την προηγούμενη μέρα και έτρεχα με αποτέλεσμα να μην προλάβω να διαβάσω ) .
Πρόπερσι: βάση-> Ιστορία.
(και είμαι και απουσιολόγος τρομάρα μου.)
xD και εγώ ήμουν στην β λυκείου

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Εβγαζες 19.6 ? Εισαι σιγουρος? Με λευκες κολλες σε 4 μαθηματα ? Καλα ,ποσο σου εβαζαν προφορικα ,εχοντας δωσει λευκη κολλα?Αμέσως μετά τους βαθμούς 1ου τετραμήνου της Α λυκείου, πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω επιδεικτικά τα μαθήματα που δεν με ενδιέφεραν. Έτσι αρχαία, κείμενα, ιστορία, θρησκευτικά έδινα λευκές κόλλες. (Είχα πάει στο λύκειο με στρογγυλό 20 από το γυμνάσιο και στο 1ο τετράμηνο της Α λυκείου έβγαζα 19,6). Κατάλαβα τη λακαμία μου τα χριστούγεννα της Β΄λυκείου.
![]()
Dias
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Στο 1ο τετράμηνο της Α έβγαζα 19,6 και μετά άρχισα τις λευκές κόλλες. Ο τελικός μου βαθμός στην Α ήταν 18,1.Εβγαζες 19.6 ? Εισαι σιγουρος? Με λευκες κολλες σε 4 μαθηματα ? Καλα ,ποσο σου εβαζαν προφορικα ,εχοντας δωσει λευκη κολλα?

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

στο 1ο τετραμηνο εβγαλε 19.6 μετα αρχισε να δινει λευκεςΕβγαζες 19.6 ? Εισαι σιγουρος? Με λευκες κολλες σε 4 μαθηματα ? Καλα ,ποσο σου εβαζαν προφορικα ,εχοντας δωσει λευκη κολλα?

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

OK. Sorry δεν το προσεξα ,εμεινα στις λευκες κολλες που δεν μου ταιριαζαν με το 19.6Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Στο 1ο τετράμηνο της Α έβγαζα 19,6 και μετά άρχισα τις λευκές κόλλες. Ο τελικός μου βαθμός στην Α ήταν 18,1.
![]()
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αμέσως μετά τους βαθμούς 1ου τετραμήνου της Α λυκείου, πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω επιδεικτικά τα μαθήματα που δεν με ενδιέφεραν. Έτσι αρχαία, κείμενα, ιστορία, θρησκευτικά έδινα λευκές κόλλες. (Είχα πάει στο λύκειο με στρογγυλό 20 από το γυμνάσιο και στο 1ο τετράμηνο της Α λυκείου έβγαζα 19,6). Κατάλαβα τη λακαμία μου τα χριστούγεννα της Β΄λυκείου.
![]()
Εξηγησε τη "λακαμια" αν μπορεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ScarletFox
- sevmary
- Arvacon
- Paragontas7000
- Νομάρχης
- constansn
- Ksenia. Ksenia77
- spring day
- tsiobieman
- Unboxholics
- angies
- penelopenick
- Georgekk
- panosveki
- Maynard
- Ameliak
- Meow
- augustine
- Schlimazel
- Μικρή πεταλούδα
- eukleidhs1821
- PanosBat
- Ελεγκολόγος
- margik
- SlimShady
- oups
- Nikoletaant
- Mammy Nun
- Alexandra Chatzin
- kotoboskos
- Σοφία Πτ
- Χάβος
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.