Έχετε πέσει ποτέ κάτω από την βάση σε διαγώνισμα/τεστ;

αρκετες φορες! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1η Γυμνασίου , 1ο διαγώνισμα μαθηματικά <<7>>
Στο 2ο επανόρθωσα << 19>> :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χαμηλοτερο μου ηταν περσυ στις εξετασεις Φυσικη κατευθυνσης 14.4! Εστησα ο βλακας λαθος ενα συστημα (εβαλα αναποδα τα ρευματα σε 2 κυκλωματα) και εχασα ΟΛΟ το 4ο θεμα.... :@ Κατω απ τη βαση ομως δεν εχω πεσει... Και κατι τεστακια ιστορια και χαζομαρες κατι 15-16...

Το χαμηλοτερο μου ηταν περσυ στις εξετασεις Φυσικη κατευθυνσης 14.4! Εστησα ο βλακας λαθος ενα συστημα (εβαλα αναποδα τα ρευματα σε 2 κυκλωματα) και εχασα ΟΛΟ το 4ο θεμα.... :@ Κατω απ τη βαση ομως δεν εχω πεσει... Και κατι τεστακια ιστορια και χαζομαρες κατι 15-16...
To τοπικ λεει για κατω απο την βαση αν δε κανω λαθος!:hmm:

To τοπικ λεει για κατω απο την βαση αν δε κανω λαθος!:hmm:
χαχαχα πτεσματα... Ειπα να γραψω και γω τον πονο μου... :P ;)

Moνο 1 και 2 φορες??:P Ο χαμηλοτερος βαθμος που πρεπει να ειχα παρει ηταν 7 ,στη μουσικη κιολας!!!:D

Δεν θυμαμαι σε ποιο μαθημα αλλα εχω πεσει κατω απο τη βαση σε πολλα μαθηματα...παλαιοτερα ! Τοτε δεν με ενοιαζε κιολας.

Ποτέ ως τώρα δεν έχω πέσει από τη βάση, (παρόλο που είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα επόμενα 2 χρόνια του λυκείου θα γίνει το ανάποδο) μονο σε ενα τεστ οικιακης οικονομίας απροειδοποίητο ( :P ) και σε ένα μαθηματικών ( κλασική δικαιολογία - είχα πονοκέφαλο εκείνη τη μέρα και τα συναφή :P ) είχα πάρει βάση.

Πέρσυ σε ένα τεστ στα μαθηματικά κατεύθυνσης πήρα 7.Ήταν η πρώτη κ' η τελευταία (ελπίζω) φορά που πήρα μονοψήφιο βαθμό. :P

ειχα παρει 8 στη γεωμετρια στη 1η λυκειου(δεν εφταιγα εγω γρι δεν ειχα καταλαβει:P)

Στην Γ' γυμνασίου κάποια στιγμή τον Μάιο έγραψα 04 σε αγγλικά:( Δεν μπορούσα να διαβάσω τα phrasal verbs λόγω βαρεμάρας :worry: Cheers :)

εχω γραψει 9 σε αρχαια (2 ή 3 φορες), στην αντιγονη και στα θρησκευτικα :redface: πιο κατω ποτε!

εγω ειχα γυρω στο 7 μια φορα στο φροντιστηριο στη φυσικη γενικης β λυκειου.Ειχαμε διαγωνισμα χημειας γενικης το σαββατο+φυσικης γενικης την κυριακη.Οποτε εσκισα στη χημεια+πατωσα στη φυσική:/:

NEVER!!!!!!:D:clapup:

Ναι στο μαθημα που ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ στοκος.στη χημεια δηλαδη :P

Κάτω από βάση σε διαγώνισμα έγραψα για πρώτη φορά στην Β' Λυκείου. Στην φυσική, στην τεχνολογία επικοινωνιών (γιατί ο καθηγητής ήθελε κατά γράμμα ότι έγραφε το βιβλίο:mad:), στη γεωμετρία και φυσικά στα αρχαία! Εκεί βρίσκεται το ρεκόρ μου. Εγραψα 3 σε ένα (από τα πολλά) τεστ γραμματικής. Σιγά σιγά όμως ανέβηκε και στο διαγώνισμα έφτασα το 12,6! Στην Γ' Λυκείου, στα μαθήματα γενικής δεν βάζανε δύσκολα, γιαυτό τα μόνα διαγωνίσματα/τεστ στα οποία πήρα κάτω από βάση ήταν τα μαθηματικά, φυσική και ΑΟΔΕΥ (στο πρώτο τεστ).

απροειδοποιητο στα αρχαια πηρα 10 στην α' λυκειου κ ηταν κι απο τους μεγαλους βαθμους στην ταξη!!! :P:P Αλλα εκτος απο τα αρχαια (που εχω γραψει διαφορους παρομοιους βαθμους) δε θυμαμαι κατω απο 16-17 σε καποιο μαθημα.
Γενικότερα, ο πιο χαμηλός μου βαθμός στο γυμνάσιο είναι το 8. Μετά από τοτε, Προσπαθω να παιρνω 18-20. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κι ατυχές στιγμές!

Back