Εγώ θέλω να ευχηθώ προσωπικά σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία για τον επικείμενο διαγωνισμό "ο Θαλής" της μαθηματικής εταιρίας. Πάντε χωρίς άγχος, διασκεδάστε το! Δείτε το σαν μία εμπειρία και όχι σαν ένα διαγωνισμό. Μη φοβάστε την αποτυχία, γιατί όσο τη φοβάστε εσείς, άλλο τόσο φοβάται η επιτυχία εσάς.
Σας περιμένουμε όλους σας λοιπόν το επόμενο Σάββατο, 1η Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί. Ο διαγωνισμός διαρκεί όπως θα γνωρίζετε 3 ώρες και τα θέματα που καλείστε να λύσετε είναι συνολικά τέσσερα (4). Συνήθως, η βάση πρόκρισης για την επόμενη φάση είναι η συνολική βαθμολογία σας να ξεπερνάει το 10 με άριστα το 20. Δηλαδή, να λύσετε περίπου 2 θέματα. Βέβαια, σε περίπτωση που πέσουν δύσκολα θέματα, η βάση κατεβαίνει και άλλο και μπορεί να περάσετε στον επόμενο γύρο και μόνο με ένα θέμα. Επομένως, μην απελπίζεστε, γιατί η βάση μπορεί να αλλάξει.
Κάτι τελευταίο:
Και να μην έχετε δηλώσει συμμετοχή, αν αλλάξατε γνώμη τελευταία στιγμή, να πάτε να δώσετε, έστω και χωρίς να έχετε δηλώσει. Η δήλωση είναι κάτι το εντελώς τυπικό και χρησιμεύει απλώς για να δουν περίπου πόσες αίθουσες θα χρειαστούν. Δηλαδή, στη μαθηματική εταιρία, για να προκριθείτε, δε πρόκειται ποτέ κανείς να ελένξει αν όντως έχετε δηλώσει συμμετοχή ή οχι.
Στέλιος
ΥΣ: Εγώ θα είμαι επιτηρητής στο παράρτημα του ν. Κιλκίς. Όποιος είναι από Κιλκίς και ενδιαφέρεται για ο,τιδήποτε σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής, κλπ, μπορεί να μου στείλει ένα pm.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.