Άγχος και Πανελλήνιες

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Μπορώ να πω ότι τους μήνες που προηγήθηκαν μέχρι και που τελείωσαν οι πανελλήνιες, δεν είχα άσκημη ψυχολογία. Έτσι, θέλω (και ας ακούγεται μελό) να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν να κρατήσω το ηθικό μου ψηλά:
--- Ευχαριστώ τους γονείς μου που ήταν πάντα διακριτικοί, δεν μου έκαναν ανούσιες ερωτήσεις, μου έδειξαν εμπιστοσύνη, δεν με ενοχλούσαν, πλήρωναν τα ιδιαίτερα μου και τα βιβλία μου, στάθηκαν αλεξικέραυνα στους ηλίθιους συγγενείς που ήθελαν να με ρωτάνε λακαμίες, μου είχαν πάντα το φαγάκι που ήθελα, δεν με έκαναν να νευριάσω και γενικά δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα.
--- Ευχαριστώ το κορίτσι μου που μου στάθηκε δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό, χωρίς να είναι καταπιεστική σε κάτι, για την υπομονή της και την ανεκτικότητα της.
--- Ευχαριστώ τους καθηγητές μου (σχολείου και ιδιαιτέρων) που πίστεψαν σε μένα και με βοηθούσαν και με ενθάρρυναν συνεχώς.
--- Ευχαριστώ τους φίλους μου και τις φίλες μου που με την παρέα και τις εξόδους με βοήθησαν να μη χάνω το κέφι μου.
--- Ευχαριστώ το ischool που ήταν πάντα κοντά μου και όποια στιγμή ήθελα μπορούσα να ανταλλάξω σκέψεις με φίλους (και ...αντιπάλους).
*** Πιστεύω ότι μπορώ να πω: "Τέλος καλό, όλα καλά" - Άντε και καλά αποτελέσματα σε όλους....

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Για μένα οι πανελλήνιες και η όλη προετοιμασία μια απο τις πιο αγχώδης,άσχημες,ψυχοφθόρες εμπειρίες στη ζωή μου.....ελπίζω να κατάφερα να πιάσω το στόχο μου...αλλά αν παω και σε παραπλήσιο δε θα με νοιάξει...εγώ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

!sunny!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα.
Ξεκίνησα πολύ αισιόδοξα και με μεγάλη όρεξη. Ήθελα να είμαι από τους μαθητές που δεν θα εξαντηληθούν ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά. Ήθελα κατά κάποιο τρόπο να βγω εντελώς "αλώβητη" από αυτή τη διαδικασία, να έχω να τη θυμάμαι σαν μια περίοδο όσο το δυνατόν "αναίμακτη", κόντρα στην τρομολαγνεία των υποψηφίων. Ήταν δύσκολος στόχος γιατί πάλευα καθημερινά με τον εαυτό μου να μην επηρεαστώ από τους γύρω μου. Γενικά είμαι πολύ αγχώδης...έχω καταφέρει να το ελέγξω σε σημαντικό βαθμό εδώ και αρκετά χρόνια, τουλάχιστον σε σημείο που να μην επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την όποια επίδοσή μου. Επομένως, θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές τα κατάφερα. Δεδομένου ότι δεν μπορούσα επ'ουδενί να διαβάσω μετά τις 12 (κάπου εκεί άρχιζα να βραχυκυκλώνω :P) ,δεν ξενύχτησα καθόλου. Έβγαινα μια φορά την εβδομάδα μέχρι και το Μάρτιο...Και γενικά όλα πήγαιναν καλά. Όταν έφτασε το πρόγραμμα των Πανελληνίων, τραγουδούσα μέσα στο φροντιστήριο. Το μόνο άτομο...:redface: Οι καθηγητές θαύμασαν την ψυχραιμία μου καθώς δεν τους είχα συνηθίσει σε ανάλογες αντιδράσεις. Παρακινούσα τους πάντες να είναι ήρεμοι, να κάνουν την προσπάθειά τους, να μην ακούνε κανένα και να μην αγχώνονται γιατί αφενός δεν έχουν κάτι να φοβηθούν και αφετέρου γιατί δεν πάμε στον πόλεμο, πάμε να γράψουμε όπως και τόσες άλλες φορές. Όταν έφτασαν οι μέρες, εξακολουθούσα να υποστηρίζω με θέρμη τα ίδια, το έλεγα και το πίστευα. Μέσα στην τάξη το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εύθυμο οπότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα επιπρόσθετου άγχους πέρα από την καθιερωμένη και εύλογη αγωνία της αναμονής. Κατά τη διάρκεια, βλέποντας ότι διαχειρίζομαι λάθος το χρόνο μου και κινδυνεύω να μην παραδώσω έκθεση κατακλύστηκα από πανικό...που παραδόξως με βοήθσε διότι επιτάχυνα πολύ περισσότερο απ'όσο μπορούσα και κατόρθωσα να παραδώσω ένα γραπτό πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου πλην όμως αξιοπρεπές. Πηγαίνοντας στο φροντιστήριο, ημουν σε κατάσταση άθλια κατηγορώντας αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό μου. Παρά τις διαβεβαιώσεις των καθηγητών για καλό βαθμό, πολύ παραπάνω απ'όσο είχα τολμήσει να υποθέσω με ένα τέτοιο απαράδεκτο-κατ'εκτίμησή μου- γραπτό, γύρισα σπίτι και ξέσπασα σε κλάματα από τα οποία μου πήρε γύρω στο 3ωρο για να επανέλθω. Αποφάσισα όμως ότι δεν αξίζει να διακυβέυσω την όλη προσπάθεια για μια πιθανή αποτυχία στο πρώτο μάθημα. Έτσι συνέχισα με ηθικό (περίπου :P) ακμαίο. Πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αμφιθυμικά αυτά συναισθήματα δεν επηρέασαν τα υπόλοιπα μαθήματα! Και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν αισθάνομαι εξαντλημένη σε κανένα επίπεδο παρά το πολύωρο διάβασμα και την ψυχολογική κόπωση όλης της χρονιάς.Κατόπιν εορτής ένα έχω να δηλώσω: ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ! ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ πέραν του διαδικαστικού! ΗΡΕΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! Όλα θα πάνε καλά! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νικος ρεθυμνο

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2,531 μηνύματα.
Ας προσθεσω κι εγω την εμπειρια μου σε αυτες των υπολοιπων παιδιων....
Λοιπον,ξεκιναω το καλοκαιρι,γεματος περιεργεια...''Πως θα ειναι οι Πανελληνιες?Πως νιωθουν οι υποψηφιοι τις μερες της εξετασης και αλλα τετοια...Ξεκιναν τα καλοκαιρινα μαθηματα,οπου,μπορω να πω,δεν ηταν τοσο κοπιαστικα οσο θα περιμενα,αν και πανυγηριζα σαν τρελος οταν τελειωσαμε!
Ειχα αναγκαστει να αλλαξω φροντηστηριο,λογω...ανωτερας βιας(οχι οτι δεν ημουν ευχαριστημενος),και διαπιστωνω,προς μεγαλη μου εκπληξη,οτι στα περισσοτερα μαθηματα,το τμημα βρισκοταν πιο μπροστα απο μενα στην υλη και ειχαν,ως επι το πλειστον διαφορετικες σημειωσεις (πχ στα Αρχαια).Απο τοτε ειχα διαρκως μια ψυχολογια ηττοπαθειας η οποια με συνοδευε σε ολη τη διαρκεια της χρονιας.Θεωρουσα δεδομενο οτι δεν θα περασω εκει που ηθελα (Παιδαγωγικο Ρεθυμνου),οτι δε διαβαζα οσο επρεπε,οταν ακουγα τους αλλους να λεν οτι διαβασαν 6-7-8 ωρες συνεχομενα τα Σ/Κ.Μπορω να πω οτι διεπομουν απο ελλειψη προγραμματισμου καθως ελεγα τα Σ/Κ οτι θα κανω 5 πραγματα κι εκανα 3.
Απο Φεβρουαριο και μετα,παρατηρουσα οτι μετα το φροντιστηριο δεν ειχα πολλες δυναμεις να διαβαζω με συνεπεια τη μειωμενη αποδοση...Μετα την 5ημερη (8-14 Απριλιου) στη Θεσαλλονικη,ημουν στον κοσμο μου...Και φυσικα,που ορεξη για την απαιτουμενη μελετη κατα τις 2 βδομαδες του Πασχα...Πιο πολυ στρωθηκα κατα την τελευταια βδομαδα των διακοπων...Και παλι,οπως και τα Χριστουγεννα,διαβασα μεν,αλλα θα μπορουσα να χα κανει και παραπανω...Ωσπου φτανει η Δευτερα 9 Μαιου...Βγαινω εξω,παιζω μπαλα και μετα παω στην αγρυπνια που ειχε η εκκλησια για τους υποψηφιους...Και ετρεμα καθ' ολη τη διαρκεια της...Την παραμονη της εκθεσης,διαβΑζω το πρωι,σταματω κατα της 19.00,και μετα ακουω house music και μπαινω εδω για να παρω κλιμα...Και κοιμαμαι κανονικα στις 23.30,ξυπνωντας στις 6.00
Το πρωι της Εκθσης,ειχα λιγο αγχος,πιο πολυ για τη διαδικασια...Φτανω στο σχολειο και συναντω προσωπα με φανερο αγχος,αλλα με προσπαθεια να κρατηθουν χαμογελαστα.Ωσπου χτυπαει το κουδουνι,κι αφου δεχτουμε 1.000.000 ευχες,μπαινουμε στις αιθουσες!Το κλιμα πολυ χαλαρο,εγω αστειευομενος ελεγα ''Γιατι αγχωνεστε?Πανελληνιες δινουμε?''Ωσπου ερχονται τα θεματα,ολοι σοβαρευουμε,γραφουμε και αυτο ηταν...
Πιο πολυ αγχος ειχα στη Λογοτεχνια και στα Αρχαια,οπου,οταν μαθαινουμε οτι επεσε Πολιτεια,ξεσπαμε ολοι σε δυνατα χειροκροτηματα και μπαινει μεσα η υποδιευθυντρια φωναζοντας ''ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ???'
Στα Λατινικα,δε,ειχα τελειωσει τα θεματα σε 1ωρα(μετα εκανα τους ελεγχους,οπου βρηκα λαθη...),και κυριως χαζευα...
Εν κατακλειδι,οι Πανελληνιες ειναι απλες εξετασεις,απλα δεν κατανοω το λογο που ολοι μας τρομοκρατουμαστε...Μαλλον ειναι ο φοβος του αγνωστου(οχι των αρχαιων...):P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sofia Hepburn

Νεοφερμένος

Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα.
Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο...Ενώ όλη τη χρονιά ήμουν τελείως χαλαρή και μες στην καλή χαρά όλα άλλαξαν όταν εφθασε η ριμάδα η μέρα των πανελλήνιων...Με έπιασε ένα τρομερό άγχος!!έκλαιγα συνέχεια,είχα ένα κόμπο στο στομάχι και φυσικά ανάμεσα σε όλα τα άλλα σκεφτόμουν και τα λόγια των καθηγηγητών του σχολείου και του φροντηστηρίου που έλεγαν''δεν έχεις ανάγκη μια χαρά θα τα πας ,όποιος διάβασε θα ανταμειφθεί''.Το αποτέλεσμα ήταν να κάνω λάθη παιδαριώδη σχεδόν σε όλα τα μαθήματα τα οποία δεν θα έκανα υπό φυσιολογικές συνθήκες και ειδικά στα αρχαία που ''υποτίθεται '' ήταν και το δυνατό μου σημείο...Πραγματικά δεν ξέρω πόσο έγραψα αλλά ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενα το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναπεράσω αυτό το βασανιστήριο..Γιατί για μένα ένα βασανιστήριο ήταν.Πραγματικά δεν έχω βιώσει πιο ψυχοφθόρα διαδικασία που δεν άξιζε κιόλας γιατί δεν έχουμε βιώσει τίποτα ακόμα..Γι'αυτό και συμβουλεύωτα παιδιά που θα δώσουν να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και να μην αφήσουν να τους πάρει από κάτω ακόμα και αν έχουν και μια αποτυχία...Η ζωή δεν τελειωνει με τις πανελλήνιες...
Υ.Γ.Εγώ προς το παρόν κανονίζω τις διακοπές μου:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DOINA

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η DOINA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
Δημιουργησα αυτο το θεμα γιατι με απασχολει πολυ το θεμα του αγχους στις Πανελληνιες!
Αν και προετοιμαζομαι αρκετα για τις πανελληνιες ,φοβαμαι εκεινη την στιγμη μην αγχωθω και πατωσω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης τυπος! Γι'αυτο θελω να ρωτησω παλιοτερους που δωσανε πανελληνιες ή τα παιδια που θα δωσουν τωρα πως ειναι το κλιμα εκεινη την στιγμη και αν ειχαν πολυ αγχος! Αν ναι,πως καταφεραν να το περιορισουν και γενικοτερα αν τους επηρεασε αρνητικα ! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bemanos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.
Δημιουργησα αυτο το θεμα γιατι με απασχολει πολυ το θεμα του αγχους στις Πανελληνιες!
Αν και προετοιμαζομαι αρκετα για τις πανελληνιες ,φοβαμαι εκεινη την στιγμη μην αγχωθω και πατωσω γιατι γενικα ειμαι πολυ αγχωδης τυπος! Γι'αυτο θελω να ρωτησω παλιοτερους που δωσανε πανελληνιες ή τα παιδια που θα δωσουν τωρα πως ειναι το κλιμα εκεινη την στιγμη και αν ειχαν πολυ αγχος! Αν ναι,πως καταφεραν να το περιορισουν και γενικοτερα αν τους επηρεασε αρνητικα ! :)

Θα μιλησω για μενα. Ανχος ειχα μονο την πρωτη μερα στην εκθεση, κατα το διαστημα που χτυπησε το κουδουνι (οταν ηρθαν τα θεματα δηλαδη) μεχρι τη στιγμη που μας μοιραζαν τα θεματα. Απο κει και περα φευγει το ανχος .Οσους εχω ρωτησει ,κατα την διαρκεια της εξετετασης , σχεδον κανεις δεν ειχε ανχος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pupilloscope

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα.
O,τι και να σου πει ο αλλος,το αγχος θα το ζησεις :P


Μολις παρεις τα θεματα,θα χαλαρωσεις ομως γιατι θα δεις οτι θα ναι πραγματα γνωστα,πραγματα που χεις κανει μεσα στη χρονια.Οποτε,αρχιζεις και γραφεις :)


Προσωπικα,δεν ξερω καποιον μαθητη που να ειχε ΤΟΣΟ αγχος ωστε να γραψει χαλια,μιλαω για καλα προετοιμασμενο ατομο σε θεματα.Τωρα μπορει και να υπαρχει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεβαστή-Μαρία

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Εγώ πάλι αγχώνομαι ΠΑΑΑΡΑ πολύ .
Τι θα κάνω εκείνη την ώρα ; Με σκέφτομαι να τρέμω σαν το ψάρι στη στεριά.
Ακόμη, δεν ξέρω αν είναι θέμα άγχους κι αυτό ενώ διαβάζω νομίζω ότι δεν αρκεί .
αλλά και να θέλω παραπάνω δε μπορώ. (η μάλλον από τώρα θα μπορώ)
Τόσο καιρό κοιτούσα και λίγο την ξεκούραση μου μα τώρα πρέπει να αυξήσω πάλι ταχύτητα.
Νομίζω πως ευθύνονται και λίγο οι διακοπές . Χαλαρώνεις και τουλ. εμένα δε μου κάνει καλό αυτό νομίζω ότι ξεχνάω ότι επαναπαύομαι κι ας είχα κανονικά φροντιστήριο. Δεν ξέρω , θέλω να κλείσω τα μάτια μου και όταν τα ανοίξω να έχει περάσει όλο αυτό.
Δε διαβάζω ούτε για τον κόσμο ούτε για κανέναν , για μένα και το όνειρο μου διαβάζω !!!
Κι ελπίζω να πετύχω!Όλοι να πετύχουμε :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dmitsos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα.
Εγώ πάλι αγχώνομαι ΠΑΑΑΡΑ πολύ .
Τι θα κάνω εκείνη την ώρα ; Με σκέφτομαι να τρέμω σαν το ψάρι στη στεριά.

Όλοι έτσι λέγαμε!! Είναι μέχρι να πιάσεις στα χέρια σου τα θέματα και να καταλάβεις ότι δε δαγκώνουν! Τότε θα είναι η πιο ήρεμη όλης της χρονιάς, ειλικρινά! Όταν λύσεις το 1ο θέμα θα δεις ότι τζάμπα το τόσο άγχος!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Εγώ πάντως είχα αρκετό άγχος , ειδικά την 1η μέρα (ευτυχώς που είναι και Έκθεση).Αλλά μετά το άγχος είναι περισσότερο παραγωγικό,πεισμώνεις και επειδή θέλεις να πετύχεις τον στόχο σου,τα δίνεις όλα!
Αν έχεις ξεκάθαρους στόχους,θα πετύχεις! :)

Γενικά,όταν ξέρεις ότι καλώς η κακώς , οι πανελλήνιες σου κρίνουν την εισαγωγή σου στο τμήμα που επιθυμείς, δεν γίνεται να μην αγχώνεσαι!Αφού περάσουν όμως οι μέρες , τελειώσεις και περάσει λίγο χρονικό διάστημα, καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν τίποτα το τραγικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεβαστή-Μαρία

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Φαντάζομαι πως νιώσατε όταν τελειώσατε ε?
Βασικά νομίζω ότι μετά τις εξετάσεις είναι το μεγάλο άγχος ...
Πέρασα??δεν πέρασα??πέρασα κάπου αλλού??
Αυτό είναι το δύσκολο :/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Φαντάζομαι πως νιώσατε όταν τελειώσατε ε?
Βασικά νομίζω ότι μετά τις εξετάσεις είναι το μεγάλο άγχος ...
Πέρασα??δεν πέρασα??πέρασα κάπου αλλού??
Αυτό είναι το δύσκολο :/
άμα θέλεις να βρείς πραάγματα να αγχωθείς αυτή τη χρονιά υπάρχουν μπόλικα..το θέμα είναι να μην το ψάχνεις καν:) όσο δεν υπάρχει άγχος τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα..και στο τέλος γιατί να αγχωθείς? θα έχεις κάνει το μηχανογραφικό και θα εχεις περάσει εκεί που είναι να περάσεις..δεν θα αλλάζει κάτι με το άγχος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεβαστή-Μαρία

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Εγώ ζηλεύω τα άτομα που το έχουν δει πολύ cool το θέμα, δεν αγχώνονται , διαβάζουν με μέτρο και φροντίζουν τον εαυτό τους.
Το άγχος σκοτώνει στην κυριολεξία , έχει σχεδον 6 μήνες όταν έγραφα Βιολογία π.χ διάβαζα, διάβαζα , διάβαζα και δεν έγραφα καλα .
Σήμερα διάβασα 4 ώρες ίσα ίσα μια επανάληψη και πήγα με δεδομένο ότι δε θα γράψω , χωρίς ίχνος άγχους και απάντησα σε όλα !
Για μενα αυτό μέτρησε !Γιατί είμαι άτομο που δεν αποστηθίζει και λόγω άγχους είχα πρόβλημα στη σύνταξη!Σήμερα όμως οι συνθήκες ήταν δανικές :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hawxis

Νεοφερμένος

Ο Hawxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας , ειμαι 3 λυκειου . Με εχει πιασει πολυ αγχος τελευται και αισθανομαι λες και δεν εχω μαθει τιποτα ολη τη χρονια , ξαφνικα ξεχασα και οτι εμαθα. Μονο γω το παθενω αυτο :S ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tiramisuu

Δραστήριο μέλος

Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα.
Μην ανησυχείτε αν δεν θυμάστε τίποτα. Οταν θα έρθει η ώρα των εξετάσεων θα καθήσετε συγκεντρωμένοι και θα σας έρθουν όλα. Με την προϋπόθεση να έχετε διαβάσει, ε :D

Εγώ άλλο θέλω να σας ρωτήσω: είμαι η μόνη που πιστεύει ότι δεν περνάει ο καιρός; Σαν να έχει κολλήσει και να πηγαίνει υπερβολικά αργά. Είναι δύο μηνάκια και μου φαίνονται βουνό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

^natasa666^

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
Μην ανησυχείτε αν δεν θυμάστε τίποτα. Οταν θα έρθει η ώρα των εξετάσεων θα καθήσετε συγκεντρωμένοι και θα σας έρθουν όλα. Με την προϋπόθεση να έχετε διαβάσει, ε :D

Εγώ άλλο θέλω να σας ρωτήσω: είμαι η μόνη που πιστεύει ότι δεν περνάει ο καιρός; Σαν να έχει κολλήσει και να πηγαίνει υπερβολικά αργά. Είναι δύο μηνάκια και μου φαίνονται βουνό!
εγω παλι δεν εχω καταλαβει πως περασε τοσο γρηγορα:hmm:ποτε αρχισαμε, ποτε ηρθαν τα χριστουγεννα ,ποτε ηρθε ο μαρτιος....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρουλιτα

Διάσημο μέλος

Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,552 μηνύματα.
Kαι εγω μια απο τα ιδια...
Τελειωνει το σχολειο για μας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

^natasa666^

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
Kαι εγω μια απο τα ιδια...
Τελειωνει το σχολειο για μας...
απο την μια θελω να τελειωσουμε...απο τη αλλη δεν θελω να τελειωσει το σχολειο....ωραια περναμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρουλιτα

Διάσημο μέλος

Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,552 μηνύματα.
Και εγω το ιδιο πιστευω! Μπορει να εχουμε διαβασμα και να ειμαστε πιεσμενοι, ομως στο σχολειο περναμε καλα! Οι περισσοτεροι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top