εγω τα λατρευω ολα!εχω μια αδυναμια ομως παραπανω στην εκλειψη!!!το λυκοφωσ ηταν το πρωτο βιβλιο τησ σειρασ και με μαγεψε !η νεα σεληνη ειναι ειναι το λιγοτερο αγαπημενο μου βιβλιο (αν και το λατρευω και αυτο)τη πρωτη φορα που το διαβαζα επιανα τον εαυτο μου να βιαζεται να γταει στο σημειο ποπυ εμφανιζεται παλι ο εντ .σιγουρα αυτο συναιβει κ σε αλλους.οπως ειπε κ η στεφανι η νσ χρειαζεται δευτερη αναγνωση για να την εκτιμησει πληρωσ καποιος.εγω οταν τη διαβαζα δευτερη φορα θυμαμαι μου ειχε φυγει η αγωνια για το ποτε θα γυρισει ο εντ και μπορουσα να ευχαριστηθω καλυτερα ολο το διαστημα που ηταν η μπελλα με το τζεικ.για την εκλειψη τι να πω????το μονο που εχω να πω ειναι ενα:κεφαλαιο 20!!!!!!!η χαραυγη παλι εαν και ειχε ανατροπες που στην αρχη μου φανηκαν περιεργες(βλ. τζεικ -ρενεσμι)μου αρεσε απιστευτα σα βιβλιο ,ηταν απλα τελειο.ειδικα οταν σκεφτομαι τη μπελλα και πως εχει εξελλιχθει σα χαρακτηρας απο το λυκοφως μεχρι τη χαραυγη και ποσο δυνατη εχει γινει .πραγματικα η στεφανι της εδωσε τελικα τα παντα.......

το midnight sun ηταν ακριβως αυτο που ηθελα .το χρειαζομουν να μπω εστω και για λιγο στο μυαλο του ....
καλα το οτι ειμαι team edward δε χρειαζεται να το πω και εγω φωναζει απο μονο του
Συμφωνώ
απόλυτα σε όλα!!:no1::iagree:
Όντως, η Νέα Σελήνη θέλει 2η φορά διάβασμα... Το διάβασα πριν λίγο καιρό 2η φορά και ενώ την 1η φορά το βρήκα το λιγότερο ενδιαφέρον βιβλίο του Saga (αν και υπέροχο όπως όλα τα υπόλοιπα, όπως είπες κι εσύ), την 2η φορά δεν βαρέθηκα καθόλου και δεν ανυπομονούσα να επιστρέψει ο Εντ, γιατί ήξερα τι θα συμβεί και απλά το απολάμβανα!! (όσο μπορεί κανείς να απολαύσει τον πόνο...)
Τώρα, τα υπόλοιπα 3 βιβλία... Δεν μπορώ εύκολα να ξεχωρίσω κάποιο... Νομίζω πως στην 1η θέση βάζω το Breaking Dawn, 2ο το Eclipse και 3ο το Twilight με ελάχιστη όμως διαφορά μεταξύ τους, ιδίως τα 2 πρώτα!!! Βέβαια, κάθε βιβλίο προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα, γι' αυτό το κάθε βιβλίο ξεχωρίζει για κάτι από τα υπόλοιπα...
Και τέλος, το Midnight Sun, αν και δεν έχει βγει ολόκληρο, πιστεύω είναι το καλύτερο από όλα... Γιατί είναι από την πλευρά του Έντουαρντ και έτσι μαθαίνουμε την ιστορία από όλες τις πλευρές, διαπιστώνοντας τα αισθήματα και τα συναισθήματα του Έντουαρντ και της Μπέλλα ολοκληρωτικά.. (είμαι και Team Edward, οπότε... :xixi

-----------------------------------------
πρωτον ο ρομπερτ κατα τη πολυ ταπεινη μου γνωμη ειναι πλ καλος ηθοποιος
και ακομα ειναι στην αρχη και δευτερον συμφωνω ο τειλορ εχει τελειους κοιλιακους!!!!!!!!!!!!hot δε λες τιποτα !! αλλα τι να κανουμε υπαρχουν κ μερικες μερικεσ σαν κ εμενα που προτιμουν του ρομπ και ας ειναι κ ζωγραφιστοι
Ο Ρόμπερτ, ειδικά στη Νέα Σελήνη πιστεύω κι εγώ ότι ήταν πολύ καλός... Ήταν πειστικός! Ο Τέιλορ καλός, αλλά λιγότερο καλός από τον Ρόμπερτ...
Κι εγώ μαζί σου!:xixi:
χαχα κ εγω καπως ετσι το βλεπω. οταν μιλαω για το λυκοφως(κ το ρομπ)η τελεια απλα δεν αρκει.
+1000000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι το Midnight sun:iagree:Και το Breaking Dawn μου άρεσε πολύ αλλά στο μέρος που αφηγείται ο Τζέικομπ κάνει λίγο κοιλια
Όντως...