{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Η {~*1rèNe*~}: #1.341 24-01-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από twilight_girl: σωστη..αν και ο εντουαρντ φερεται τελεια στην μπελλα+ειναι και ο ποιο κουκλος ανθρωπος του πλανητη και δεν ειναι το αγορι με τα διαμαντακια. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Πες τα!!!:no1::no1::no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: όντως... το οποίο είναι λίγο (εως πολύ) διεστραμμένο όπως κ να το δεις... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι διεστραμμένο, αφού δεν φταίει αυτός, αλλά το imprinting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 04:06 Η Pemptousia: #1.342 24-01-10 04:06 ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η {~*1rèNe*~}: #1.343 24-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως αυτό είναι κάπως για μερικούς, αλλά δεν νομίζω να το είχε έτσι στο μυαλό της. Και εξάλλου εξηγεί ότι το imprinting δεν είναι ότι ο λυκάνθρωπος απαραίτητα ερωτεύεται το κορίτσι. Εξαρτάται από την ηλικία. Αν το κορίτσι είναι μικρό, το βλέπει σαν την μικρή αδερφή του. Αν είναι λίγο πιο μεγάλο, σαν φίλη του. Και όταν φτάσει στην ηλικία του, τότε το βλέπει σαν την κοπέλα του. Απλά θέλει να είναι μαζί της συνέχεια και για πάντα, άσχετα με το πώς θα γίνει αυτό. Γίνεται το κέντρο της ζωής του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 00:58 Η Pemptousia: #1.344 25-01-10 00:58 ναι, αυτή έτσι το εξηγεί αλλά το μήνυμα που περνάει για εμένα είναι λάθος. και θα περίμενα από μία συγγραφέα να το σκεφτεί αυτό πριν το γράψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η Proudqueen: #1.345 25-01-10 02:54 Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η {~*1rèNe*~}: #1.346 25-01-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από twilight_girl: σωστη..αν και ο εντουαρντ φερεται τελεια στην μπελλα+ειναι και ο ποιο κουκλος ανθρωπος του πλανητη και δεν ειναι το αγορι με τα διαμαντακια. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Πες τα!!!:no1::no1::no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: όντως... το οποίο είναι λίγο (εως πολύ) διεστραμμένο όπως κ να το δεις... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι διεστραμμένο, αφού δεν φταίει αυτός, αλλά το imprinting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 04:06 Η Pemptousia: #1.342 24-01-10 04:06 ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η {~*1rèNe*~}: #1.343 24-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως αυτό είναι κάπως για μερικούς, αλλά δεν νομίζω να το είχε έτσι στο μυαλό της. Και εξάλλου εξηγεί ότι το imprinting δεν είναι ότι ο λυκάνθρωπος απαραίτητα ερωτεύεται το κορίτσι. Εξαρτάται από την ηλικία. Αν το κορίτσι είναι μικρό, το βλέπει σαν την μικρή αδερφή του. Αν είναι λίγο πιο μεγάλο, σαν φίλη του. Και όταν φτάσει στην ηλικία του, τότε το βλέπει σαν την κοπέλα του. Απλά θέλει να είναι μαζί της συνέχεια και για πάντα, άσχετα με το πώς θα γίνει αυτό. Γίνεται το κέντρο της ζωής του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 00:58 Η Pemptousia: #1.344 25-01-10 00:58 ναι, αυτή έτσι το εξηγεί αλλά το μήνυμα που περνάει για εμένα είναι λάθος. και θα περίμενα από μία συγγραφέα να το σκεφτεί αυτό πριν το γράψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η Proudqueen: #1.345 25-01-10 02:54 Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η {~*1rèNe*~}: #1.346 25-01-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η {~*1rèNe*~}: #1.343 24-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως αυτό είναι κάπως για μερικούς, αλλά δεν νομίζω να το είχε έτσι στο μυαλό της. Και εξάλλου εξηγεί ότι το imprinting δεν είναι ότι ο λυκάνθρωπος απαραίτητα ερωτεύεται το κορίτσι. Εξαρτάται από την ηλικία. Αν το κορίτσι είναι μικρό, το βλέπει σαν την μικρή αδερφή του. Αν είναι λίγο πιο μεγάλο, σαν φίλη του. Και όταν φτάσει στην ηλικία του, τότε το βλέπει σαν την κοπέλα του. Απλά θέλει να είναι μαζί της συνέχεια και για πάντα, άσχετα με το πώς θα γίνει αυτό. Γίνεται το κέντρο της ζωής του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 00:58 Η Pemptousia: #1.344 25-01-10 00:58 ναι, αυτή έτσι το εξηγεί αλλά το μήνυμα που περνάει για εμένα είναι λάθος. και θα περίμενα από μία συγγραφέα να το σκεφτεί αυτό πριν το γράψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η Proudqueen: #1.345 25-01-10 02:54 Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η {~*1rèNe*~}: #1.346 25-01-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι αλλά κ πάλι... είναι βρέφος... ήταν λάθος της Meyer... όλο το impriting με μικρά κορίτσια... παιδοφυλία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως αυτό είναι κάπως για μερικούς, αλλά δεν νομίζω να το είχε έτσι στο μυαλό της. Και εξάλλου εξηγεί ότι το imprinting δεν είναι ότι ο λυκάνθρωπος απαραίτητα ερωτεύεται το κορίτσι. Εξαρτάται από την ηλικία. Αν το κορίτσι είναι μικρό, το βλέπει σαν την μικρή αδερφή του. Αν είναι λίγο πιο μεγάλο, σαν φίλη του. Και όταν φτάσει στην ηλικία του, τότε το βλέπει σαν την κοπέλα του. Απλά θέλει να είναι μαζί της συνέχεια και για πάντα, άσχετα με το πώς θα γίνει αυτό. Γίνεται το κέντρο της ζωής του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 00:58 Η Pemptousia: #1.344 25-01-10 00:58 ναι, αυτή έτσι το εξηγεί αλλά το μήνυμα που περνάει για εμένα είναι λάθος. και θα περίμενα από μία συγγραφέα να το σκεφτεί αυτό πριν το γράψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η Proudqueen: #1.345 25-01-10 02:54 Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η {~*1rèNe*~}: #1.346 25-01-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι, αυτή έτσι το εξηγεί αλλά το μήνυμα που περνάει για εμένα είναι λάθος. και θα περίμενα από μία συγγραφέα να το σκεφτεί αυτό πριν το γράψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η Proudqueen: #1.345 25-01-10 02:54 Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η {~*1rèNe*~}: #1.346 25-01-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η {~*1rèNe*~}: #1.346 25-01-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: Δεν περναει κανενα λαθος μηνυμα. Αμα εσυ διαβασες τα βιβλια και σου πηγε το μυαλο στη παιδοφιλια τι να πω..Μαλλον εσυ καπου εκανες λαθος Το imprinting ειναι δεσιμο ψυχων/το αλλο μισο..Αμα εχουν διαφορα ηλικιας τα συναισθηματα ειναι απολυτα αγνα..Νιωθει μονο αγαπη και τρυφεροτητα χωρις σαρκικη ελξη.. Και οταν φτασει η κοπελα στην καταλληλη ηλικια εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελα Νεοφερμένο μέλος Η Μέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η μελα έγραψε: #1.347 30-01-10 13:31 να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια.. ο τζεικ τα φτιαχνει με την κορη της μπελλα οταν αυτη ειναι ποσο χρονων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 03:07 Η Proudqueen: #1.348 31-01-10 03:07 Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Δεν τα φτιαχνουν. O Jake αποτυπωνει στην μικρη. Τι γινεται στο μελλον δεν το ξερουμε..ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:40 Η CiNeFiL έγραψε: #1.349 13-02-10 19:40 δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυστηχως αυτη η ταινια δεν μου λεει τιποτα την βρισκω λιγο βαρετη και τα ειδικα εφε ανυπαρκτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:27 Η wolfe4ever: #1.350 13-02-10 20:27 δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν εχω δει τις ταινιες, εχω διαβασει ομως τα 2 πρωτα βιβλια! ειναι υπεροχα! αν και ηταν λιγο υπερβολικο να μην ειναι και ο τζεικομπ ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:18 Η Evakiii! έγραψε: #1.351 27-02-10 01:18 εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι τελεια! (στα αγγλικα εννοειται!) δεν πιστευω πως η συγγραφεας περναει λαθος μηνυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2010 στις 22:55 Η {~*1rèNe*~}: #1.352 11-03-10 22:55 Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βγήκε το τρέιλερ του Eclipse επιτέλους!!!!!!!!!! Αλλά δεν θα το δω ακόμα, γιατί μεθαύριο θα πάω σινεμά να δω το Remember me με τον Rob και θα το δείξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-sam Νεοφερμένο μέλος Η io-sam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2010 στις 15:13 Η io-sam έγραψε: #1.353 12-03-10 15:13 προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσωπικα η πρωτη ταινια μου φανηκε απαισια σε σχεση με το βιβλιο!! :Ρ τα βιβλια ειναι πραγματικα υπεροχα!!ιδιαιτερα τα πρωτοτυπα-τα αγγλικα,η μεταφραση πιστευω τα καταστρεψε λιγο.. επισης,η δευτερη ταινια ειναι πολυυ καλυτερη απτην πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 12:00 Η Mάιρα έγραψε: #1.354 27-07-14 12:00 Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2014 george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 First Προηγούμενη 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 68 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ακόμη σας αρέσει το twilight; Εγώ το βαρέθηκα και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία, ήμουν αρκετά κολλημένη με την ταινία ώστε να τα αγοράσω τώρα όμως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george8 Νεοφερμένο μέλος Ο george8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 15:48 Ο george8 έγραψε: #1.355 13-03-16 15:48 Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2016
Ένα κακό παραμύθι, το οποίο περνάει και πολλά λανθασμένα μηνύματα και λανθασμένη εικόνα κάποιων πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά το θέμα του τι είναι "δεσμός", "σχέση", και "Γάμος", όπως είπαν και άλλοι. Να προτιμούμε ταινίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.