{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 21:32 Η {~*1rèNe*~}: #741 21-06-09 21:32 Ωχ, ναι! Γ@μώτο! Το ξέχασα! Συγγνώμη, Έντι μου ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ... ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η Lilianaki4ever: #742 25-06-09 18:15 είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία και ταινία που έχω διαβάσει και δεί....περιμένω πώς και πώς τη δεύτερη ταινία......(βασικά όλες μας περιμένουμε να δούμε τον θεό έντουαρντ....αχ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η ~Λένα~ έγραψε: #743 25-06-09 18:21 Καλως ορισες στο φορουμ μας!!! Σε συμπαθισα πολυ εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η !w@Nn4 έγραψε: #744 25-06-09 18:49 Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:53 Η ~Λένα~ έγραψε: #745 25-06-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Click για ανάπτυξη... Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η !w@Nn4 έγραψε: #746 25-06-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ, ναι! Γ@μώτο! Το ξέχασα! Συγγνώμη, Έντι μου ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ... ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η Lilianaki4ever: #742 25-06-09 18:15 είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία και ταινία που έχω διαβάσει και δεί....περιμένω πώς και πώς τη δεύτερη ταινία......(βασικά όλες μας περιμένουμε να δούμε τον θεό έντουαρντ....αχ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η ~Λένα~ έγραψε: #743 25-06-09 18:21 Καλως ορισες στο φορουμ μας!!! Σε συμπαθισα πολυ εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η !w@Nn4 έγραψε: #744 25-06-09 18:49 Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:53 Η ~Λένα~ έγραψε: #745 25-06-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Click για ανάπτυξη... Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η !w@Nn4 έγραψε: #746 25-06-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία και ταινία που έχω διαβάσει και δεί....περιμένω πώς και πώς τη δεύτερη ταινία......(βασικά όλες μας περιμένουμε να δούμε τον θεό έντουαρντ....αχ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η ~Λένα~ έγραψε: #743 25-06-09 18:21 Καλως ορισες στο φορουμ μας!!! Σε συμπαθισα πολυ εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η !w@Nn4 έγραψε: #744 25-06-09 18:49 Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:53 Η ~Λένα~ έγραψε: #745 25-06-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Click για ανάπτυξη... Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η !w@Nn4 έγραψε: #746 25-06-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλως ορισες στο φορουμ μας!!! Σε συμπαθισα πολυ εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η !w@Nn4 έγραψε: #744 25-06-09 18:49 Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:53 Η ~Λένα~ έγραψε: #745 25-06-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Click για ανάπτυξη... Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η !w@Nn4 έγραψε: #746 25-06-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:53 Η ~Λένα~ έγραψε: #745 25-06-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Click για ανάπτυξη... Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η !w@Nn4 έγραψε: #746 25-06-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Εμένα δεν μ' αρέσει ο Edward!! Σιγά τον ωραίο!! Το Λυκόφως δεν το έχω δει όμως δεν με πολυνοιάζει.... Click για ανάπτυξη... Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η !w@Nn4 έγραψε: #746 25-06-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Εννοεις τον ηθοποιο να φανταστω. Εγω ειμαι ερωτευμενη-κολλημενη-τρελαμενη με τον Εντουαρτ Καλεν(τον ηρωα)αλλα και ο Ρομπ, δεν λεω ωραιος ειναι.Καλα, πολυ ωραιος. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοώ.... Πω ρε κόλλημα που έχουν οι άνθρωποι μερικές φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #747 25-06-09 18:58 Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η mariapg έγραψε: #748 27-06-09 12:45 σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε 5 μηνες ερχεται!!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=fvst[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η ~Λένα~ έγραψε: #749 27-06-09 14:48 Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωμα που εκανες το ατιμο το σκυλι...Αλλα και ο Εντι μας δεν παει πισω. Βασικα θα δουμε πολλα ωραια κορμια στην 2η Aν δεν λυποθιμησω την ωρα της προβολης, τυχερη θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:08 Η {~*1rèNe*~}: #750 27-06-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariapg: σε 5 μηνες ερχεται!!! Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα, σε 4 μήνες και 24 μέρες στην Αμερική και σε 6 μήνες και 5 ημέρες στην Ελλάδα ... Ανυπομονώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:11 Η Lilianaki4ever: #751 28-06-09 14:11 αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:34 Η {~*1rèNe*~}: #752 01-07-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lilianaki4ever: αχ ανυπομονώ..... με βλέπω να λυποθυμώ μέσα στο σινεμά.....να σας πω την αλήθεια ψιλοχαίρομαι που παράτησε ο έντουαρντ τη μπέλλα....(είμαι λίγο κακιά ε????....) ----------------------------------------- πολύ ωραίο το τρέιλερ...αλλά δεν δείχνει πολλά από την ταινία..... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν χαίρομαι καθόλου που την άφησε... Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ, τη στιγμή που της λέει ότι θα φύγει, δακρύζω, και οταν διαβάζω στο βιβλίο εκείνο το σημείο... Τέλοσπάντων. Ωραίο το τρέιλερ, όντως, και συμφωνώ ότι δεν δείχνει πολλά, αλλά αν τα δείξει όλα στο τρέιλερ, μετά ποιο το ενδιαφέρον; (Καλά, εγώ όσες φορές και να δω την ταινία, δεν θα έχω πρόβλημα, πέραν του ότι θα κλαίω συνέχεια ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η ~Λένα~ έγραψε: #753 02-07-09 13:07 Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπομονη κοριτσουδια, τον Αυγουστο ερχεται το επομενο τραιλερ αλλα και η Χαραυγη στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η X-FILER έγραψε: #754 02-07-09 13:13 παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #755 02-07-09 13:15 Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Lilianaki4ever: #756 02-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: παιδιααααααααααα ειμαι αθηνα και πηγα παπασωτηριου και ειχε ολοκληρη στοιβα breaking dawn....σκεφτηκα να το παρω αλλα το αφησα,δεν καταλαβαινα χριστο για χριστο . Click για ανάπτυξη... εγω το έχω διαβάσει. δεν μου φάνηκε δύσκολο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:47 Η X-FILER έγραψε: #757 02-07-09 16:47 δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Δεν το πηρες; Τι εννοεις δεν καταλαβαινες; Click για ανάπτυξη... οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:54 Η Lilianaki4ever: #758 02-07-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- η περίληψη είναι λίγο κάπως...αλλά μέσα είναι πιο εύκολο.....αν δεν θές να το πάρεις μπορείς να το κατευάσεις είτε από την ιστοσελίδα της στέφανι μέγιερ ή απλώς γκουγλαρέ το. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #759 02-07-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δε ξερω,ενω μιλαω πολυ καλα αγγλικα,δεν εβγαλα και πολλα απο την περιληψη...οχι οτι θα το διαβαζα αμεσως,προς το παρον δεν εχω καμια περιεργια,με εχει κουρασει η ιστορια καπως. ----------------------------------------- οχι,δεν το πηρα.δεν καταλαβαινα,απλα.δεν εβγαζα νοημα. Click για ανάπτυξη... Τι;;; Θα σε σκοτωσω, αυτο ηταν Nα το διαβασεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μεσα ειναι ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilianaki4ever Νεοφερμένο μέλος Η Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Lilianaki4ever: #760 02-07-09 17:01 διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
διαβάζω το μιντνάιτ σαν (ήλιος του μεσονυκτίου),(δεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά....). είναι τέλειο!!!!!......παρουσιάζει το λυκόφως από τη μεριά του έντουαρντ.....είναι εξαιρετικό.....:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.