transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

γλιτώνει langue αλλά δίνει litterature. Πιο δύσκολο θα της είναι. Η λογοτεχνία δεν είναι παιχνιδάκι nub.
Καλά λουμ

ΧΑΧΑΧΑ και +1. Αλλά για να ξέρεις και τα ντελφ έχουν λογοτεχνία, πέφτουν αποσπάσματα από βιβλία, χωρίς ύλη. ]

Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποτε εδωσες το Β2;
πριν 6 χρόνια (αν θυμάμαι καλά)

Καλά λουμ
ΧΑΧΑΧΑ και +1. Αλλά για να ξέρεις και τα ντελφ έχουν λογοτεχνία, πέφτουν αποσπάσματα από βιβλία, χωρίς ύλη. ]![]()
Οσον αφορά τη λογοτεχνία, γενικά, έχω ακούσει ότι το Σορμπόν είναι πιο εύκολο επειδή είναι περιορισμένη η ύλη και δεν έχει ακουστικο μέρος. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια και τα 2 βουνό φαίνονται

gregory nub
Διάσημο μέλος

πριν 6 χρόνια (αν θυμάμαι καλά)
Οσον αφορά τη λογοτεχνία, γενικά, έχω ακούσει ότι το Σορμπόν είναι πιο εύκολο επειδή είναι περιορισμένη η ύλη και δεν έχει ακουστικο μέρος. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια και τα 2 βουνό φαίνονται![]()
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.
Ο τρανσιεντ θα έρθει να ποστάρει σίγουρα τώρα!

(αλλά όντως είναι)
mindcircus
Περιβόητο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικά, έχω ακούσει ότι το Σορμπόν είναι πιο εύκολο επειδή είναι περιορισμένη η ύλη και δεν έχει ακουστικο μέρος.
δες τι γράφω πιο πάνω περι αυτού
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

DALF
C1
70,88 %
C2
67,17 %
SORBONNE
C1.LIT
91,03 %
C1
58,56 %
C2
62,25 %
Προσωπικά δεν έχω δουλέψει Dalf, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη επί του θέματος.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Το C1Lit δικαιολογείται να έχει τόσο μεγάλα ποσοστά αφού το παίρνουν όλοι οι SB2. Αλλά τα στατιστικά μιλούν απο μόνα τους. 58% στο SC1 έναντι του 70% στο DALF κάτι σημαίνει. Επίσης, οι διορθωτές του Sorbonne δε χαρίζονται με τίποτα. Τσεκούρι πέφτει.
Αν θες να κρίνεις από τα θέματα μόνο μιας εξεταστικής τότε όντως μπορεί να ήταν πιο δύσκολα. Ας μην κοροϊδευόμαστε, μόνο βαθμολογητής και των δύο μπορεί να απαντήσει "σωστά"
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

georgezach
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι νεος στο ischool και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν μπορειτε!!
στη δευτερα λυκειου πηρα το διπλωμα dalf c1 στα γαλλικα και τωρα στο πανεπιστημιο ειπα να συνεχισω για το c2...
εχω ξεκινησει ηδη ενα μαθημα για το sorbonne c2 απλα πολλοι φιλοι μου που εχουν κανει γαλλικα μου λενε οτι δεν αξιζει το sorbonne c2 γιατι εχει περισσοτερη δουλεια και μου προτεινουν το dalf..
εσεις τι λετε??

Σημείωση: Τα μηνύματα 235-240 προέρχονται από την ένωση με το θέμα dalf η sorbonne
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Τώρα δεν ξέρω, απλά δες πως σ εξετάζουν στο καθένα και διάλεξε ανάλογα με ποιο νιώθεις πιο σίγουρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

georgezach
Νεοφερμένο μέλος

aggressive εχω ψαξει και ειδα οτι για το sorbonne c2 χρειαζεται η sorbonne c1 h dalf..
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Κι εδώ που τα λέμε, αν τα πράματα δεν έχουν αλλάξει από τότε που έδινα εγώ, έχεις να διαβάσεις στο sorbonne: 2 λογοτεχνίες, 1 μετάφραση, μία περίλεψη + compte rendu και μία επιλογή αν θυμάμαι καλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.