cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Τι να σε πω εγώ για αυτόν τον λόγο δεν θα το άνοιγαΝαι κι εγώ γι'αυτό το λόγο το χρησιμοποιούσα, αλλά πλέον επικοινωνώ μέσω skype-δηλαδή με καλύπτει,τουλάχιστον με τα άτομα που θέλω να πω κάτι-αν και για να πω την αλήθεια και στο skype έχω αρκετές άσχετες επαφές.Εδώ που σπουδάζω οι περισσότεροι έχουν το skype σαν μέσω επικοινωνίας γιατί κανένας δε βάζει σταθερό-ε και το κινητό δε πολυσυμφέρει.Το χρησιμοποιώ πιο πολύ κι απ'το κινητό.Το fb αν το ανοίξω θα το κάνω μονο και μόνο για να λέω οτι απλά έχω fb...μαλ*κία αλλά με έχει κουράσει κάθε φορά να με ρωτάνε και να απορούν...Μέχρι και στις διακοπές που γνώρισα δυο παιδικούς φίλους τις κολλητής μου μου είπαν κατευθείαν δώσε fb να τα λέμε![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dragonborn
Νεοφερμένο μέλος

Εγω personally εχω αλλα δεν μπαινω συχνα.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ενώθηκε με το skype; Ή άλλα κατάλαβα;
Με κολπάκι κατάφερα να περάσω από τη διαδικασία της συνένωσηςΠαλιά ήταν msn, τώρα ενώθηκε με το skype. Δε ξέρω όμως αν η εφαρμογή msn messenger λειτουργεί ακόμα. Εγώ πλέον έχω skype και oovoo

cha0s
Περιβόητο μέλος

Στο fb πεφτει τρελο φακελωμα. Στην θεση σας θα το σκεφτομουν πριν δημοσιευσω κατι εκει :/
Εχεις τιποτα να κρύψεις ή σκοπεύεις να κανεις καμια παρανομία;
Guest 845212
Επισκέπτης

Εχεις τιποτα να κρύψεις;
Πολλα

Σοβαρα μιλωντας πως νομιζεται οτι το facebook ειχε αποφερει τετοια τεραστια κερδη στον δημιουργο του (τον Ζακενμπεργκ) χωρις καν να εχει μπει στο χρηματιστηριο αρχικα?
Ασε που πρακτικα δεν ηταν και κατι τοσο πρωτοτυπο.
geo1230
Νεοφερμένο μέλος

Πολλα
Σοβαρα μιλωντας πως νομιζεται οτι το facebook ειχε αποφερει τετοια τεραστια κερδη στον δημιουργο του (τον Ζακενμπεργκ) χωρις καν να εχει μπει στο χρηματιστηριο αρχικα?
Ασε που πρακτικα δεν ηταν και κατι τοσο πρωτοτυπο.
Βασικά στους όρους που όλοι αποδέχονται και σχεδόν κανείς δεν διαβάζει λέει ξεκάθαρα ότι ότι υπάρχει εκεί μέσα, είτε είναι φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε τραγούδι, είτε ένα ποίημα ή μια ατάκα ή τελοσπάντων οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα που ειναι δημιουργία κάποιου χρήστη του ανήκει και μπορεί να το εκμεταλλευτεί οικονομικά χωρίς την έγκρισή σου και φυσικά δεν παίρνεις μία. με το που το καταχώρησες αυτομάτως πήραν τα πνευματικά δικαιώματα. πχ. μια φωτογραφία μιας ωραίας κοπέλας μπορούν να την πουλήσουν σε μια διαφημιστική εταιρεία και να βρεθεί η κοπέλα να φιγουράρει παντού χωρίς καν την έγκρισή της. Επίσης, μπορεί οποιοδήποτε στοιχείο (εκτός απο τα προσωπικα δεδομενα) να τα πουλήσει σε άλλους, πχ σε μια στατιστικη υπηρεσια. οι διαφημισεις και τα διαφορα προγραμματακια ειναι το μικροτερο γι' αυτους κερδος... κατι σαν χαρτζιλίκι.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα γενικά για τα μέσα δικτύωσης κάθε άλλο παρά γελοία είναι,έχω ενημερωθεί πολλές φορές και για πολλά θέματα μέσω αυτών,από σεμινάρια μέχρι νέα για το πανεπιστήμιο.
+οτι το messenger αποτελεί τρομερά βολικό τρόπο επικοινωνίας πλέον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αέρας κοπανιστός όπως τόσα και τόσα στην εποχή μας,που απλά τον καταναλώνεις επειδή στο πουλάνε...
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε καν αυτό,είναι τέτοιος ο όγκος που χάνεσαι...Η μόνη χρησιμότητα που βλέπω εγώ στο facebook είναι μόνο άν θές να αναδείξεις την δουλειά σου μέσα απο αυτό,η άν ψάχνεις πληροφορίες για κάτι.Ας πούμε είσαι συγγραφέας,αρθρογραφείς σε κάποια εφημερίδα-σάιτ,είσαι καλλιτέχνης η ηθοποιός τραγουδιστής και θές να ενημερώνεις τον κόσμο.Επίσης θές να μάθεις για σεμινάρια,για φοιτητές που έχουν γκρούπ.Κατά τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε καμία περίπτωση.Την έννοια του λάικ στο facebook την θεωρείς δηλαδή ένδειξη επιτυχίας;Οσο πιο πολλά τόσο πιο ανώτερος και πετυχημένος είσαι;
Είπα μια κατάσταση η οποία περιγράφει τους περισσότερους.Δεν ανέφερα αν αυτό που συμβαίνει είναι σωστό ή οχι.
Κρίνοντας το κανονιστικά,προφανώς και η ανθρώπινη επικοινωνία δεν πρέπει να γίνεται μέσω likes και ειδοποιήσεων,αλλά σε αυτή την εποχή ζούμε,όποιος μπορεί να ζήσει χωρίς μέσα κοινωνικής δικτύωσης ας το κάνει.
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.