~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι καθαρα θεμα αισθητικής και αντίληψης της καλαισθησίας. Ειναι ο ίδιος λόγος για τον ακουμε διαφορετικα είδη μουσικης.
Όπως η μουσική, ετσι και τα piercings είναι τεχνη και ο καθενας την ερμηνεύει βασει των γούστων του.
Όπως εσυ ισχυρίζεσαι οτι δεν προσθέτουν τιποτα, εγω σου απαντω πως ούτε και αφαιρουν!![]()
κοίτα,εγώ περισσότερο το πηγαίνω στο θέμα της υγείας

υ.γ. αυτά όλα δεν τα λέω από διάθεση ρατσισμού και απαξίωσης..στο κάτω κάτω όλες μου σχεδόν οι φίλες έχουν piercings και ταττού

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

εγω παντως σεπτουμ!Χμμ.. Δεν με τρελαινει ιδιαιτερα στη γλωσσα.. :Ρ Δηλαδη μου λες οτι προτιμας σε μια κοπελα το σεπτουμ απο το snake bites?

πρεπει να το θες πολυ για καταφερεις να παθεις μολυνση...κοίτα,εγώ περισσότερο το πηγαίνω στο θέμα της υγείαςκαι στην αισθητική,εντάξει..απλά θέλει να το προσέχεις,μην πάθεις μόλυνση κτλ κτλ..τσάμπα ταλαιπωρία αυτό εννοώ..
![]()
ξερω πολλα περισσοτερα πραγματα ικανα να μου μειωσουν την εκτίμηση που εχω σε ενα ατομο.απλά για'μένα αφαιρούν μια δόση σοβαρότητας από το άτομο,καταλαβαίνεις..
το οτι τετοια ατομα που λες εχουν συνηθως κολλημα με τα μηχανακια, δεν σημαινει οτι οποιος εχει μηχανη ειναι αυτοματα ηλιθιος.συνήθως όσοι ξέρω που έχουν piercings έχουν τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι..γιατί από το σύνολό τους,ο ένας στους 1000 δεν το κάνει από επιδειξιομανία και ποζεριά..μην πω και κανένας δυστυχώς..
Ισα ισα, την αποψη σου λες και εν μερει συμφωνω κι εγω!υ.γ. αυτά όλα δεν τα λέω από διάθεση ρατσισμού και απαξίωσης..στο κάτω κάτω όλες μου σχεδόν οι φίλες έχουν piercings και ταττού..και επίσης όλοι οι δήθεν ''μάγκες'' του σχολείου με τους οποίους κοντραρίζομαι γεμάτοι τρύπες είναι..γι'αυτό ίσως περισσότερο το λέω..
Αλλα αλλο οι δηθεν μαγκες, αυτοι ειναι οντως ηλιθιοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

(Μονο οι αλλοι θα τρολλαρουν;

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

πρεπει να το θες πολυ για καταφερεις να παθεις μολυνση...
Μηην το λες,εγώ ας πούμε που έχω ένα σωρό αλλεργίες κι η ανοσοσφαιρίνη μου είναι στα ύψη,είμαι πολύ πιο επιρρεπής σε μια μόλυνση σύμφωνα με τα λόγια της γιατρού μου..πάντως μου τα συσχέτισε..
ξερω πολλα περισσοτερα πραγματα ικανα να μου μειωσουν την εκτίμηση που εχω σε ενα ατομο.
Θα συμφωνήσω εξ'ολοκλήρου μαζί σου,μα για'μένα τα υπερβολικά piercings,ή τα λίγα με το συνοδευόμενο πάντα υφάκι είναι ένα από αυτά..όχι δηλαδή να΄έχω σε πλήρη απαξίωση ένα άτομο,απλά να μην το θεωρώ τόσο σοβαρό..
σαφώς και όχι,απλά κατά κύριο λόγο είναι αλληλένδετα..σε ορισμένες περιπτώσεις φυσικά..αλλά τυχαίνει όσα ξέρω εγώ,κάπως έτσι να είναι..όχι ηλίθιοι..απλά κλασικοί επιδειξίες..το οτι τετοια ατομα που λες εχουν συνηθως κολλημα με τα μηχανακια, δεν σημαινει οτι οποιος εχει μηχανη ειναι αυτοματα ηλιθιος. .
Ισα ισα, την αποψη σου λες και εν μερει συμφωνω κι εγω!
Αλλα αλλο οι δηθεν μαγκες, αυτοι ειναι οντως ηλιθιοι!
χαίρομαι που συνεννοούμαστε,απλά το επισήμανα για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης

επειδή ουκ ολίγες φορές έχω δει καυγάδες στο ischool με αφορμή κάποια σχόλια..οι δήθεν μάγκες καταρχήν έχουν τέτοια συμπεριφορά,που μόνο υπόδειγμα ωριμότητας δεν αποτελεί..και κάπως όλα αυτά τα συνδέουν..επίδειξη με το μηχανάκι,το ταττού,το σκουλαρηκάκι..κατάλαβες..
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Οσο αφορα για τη τρυπα στη μυτη εγω την εκανα με πιστολι σε κοσμηματοπωλειο με μια μαρκα που ειχα ψαξει στο ιντερνετ και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενηΓεία σας,
θα ήθελα να κάνω τρύπα στην μύτη μου.Βέβαια οι αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κύνδινος.Ακόμα έχω ακούσει πώς πρέπει να φοράς συνέχεια σκουλαρίκι γιατί μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει αν δεν φοράς.Επίσης είναι εύκολο να πάθεις μόλυνση; Τέλος τι πρέπει να προσέξω για την υγειηνή κ το τρύπημα να γίνει με ειδικό πιστολάκι ή με βελόνα κ τί πονάει πιο πολύ . Και αν αργότερα που θα θέλω να την κλείσω θα φαίνεται έντονα καποιο σημάδι; Αν κάποιος έχει κάνει ή ξέρει ας μου πεί.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τις πολλές τρύπες στα αυτιά.3 κ 4 στο άλλο.Υπάρχει εκεί κάποιο πρόβλημα μόλυνσης ή κάτι τέτοιο; Έχω ήδη 3 κ 2 κ θα κάνω κ άλλες για αυτό φοβάμαι αν η 4 που είνα πιο ψήλά στο αυτί θα πονέσει.
Και τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω την άποψή σας για τις τρύπες.Βασικά η μητέρα μου δεν έχει πρόβλημα για τις τρύπες στ αυτιά αλλα για την μύτη ναι.Γιατι δεν την θέλει στο σχολείο.Εγλω δεν πιστεύω οτί ειναι κάτι τόσο κακό.Αλλα απο την άλλη κ εγώ αναρωτιέμαι αν θα κάνει άσχημα στους καθηγητές; Αλλα σιγά ενα στρασάκι θα είναι ...τι λέτε;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...![]()

Οσο αφορα για τη τρυπα στο αφτι πανω δεν εχω κανει εχω κανει σε χειροτερο (εννοω σε σημειο που πονας πιο πολυ) σημειο ... εε λιγακι ισως να πονεσεις αλλα ειναι στιγμιαιο αλλα εκει θελει προσοχη να πας σε κοσμηματοπωλειο και να πας σε καποιον καλο (μην πας στον οποιο τυχαιο) Αυτα απο μενα αν θες κατι σκουντας
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστω.
Ενταξει το ολο θεμα με τα piercing ειναι καπως περιεργο. Εγω καθε μηνα αλλαζα γνωμη και ευτυχως οι γονεις μου μου το απαγορευαν αλλιως θα καταντουσα με τρυπες που μετα απο λιγο καιρο θα τις ξεπερνουσα. Γενικα θελει πολυ σκεψη αυτη η διαδικασια! Μια φορα εβγαλα σπυρακι κατω απο την γλωσσα και ηταν πραγματικα πολυ ενοχλητικο! δεν μπορουσα να απολαυσω το φαγητο μου και εφυγε μετα απο ενα μηνα! Α, και εχω διαβασει τρομερα πραγματα για το piercing στο στομα. Καταστρεφουν τα δοντια και ειναι πολυ ενοχλητικα. ασε που μπορει να τα καταπιεις πολυ ευκολα. Κανεις δεν το θελει αυτο, σωστα? Οτι αποφασισεις!
challenger
Επιφανές μέλος

αλλιώς θα καταντουσα με τρυπες που μετα απο λιγο καιρο θα τις ξεπερνούσα.
μα δεν είναι μόνιμο το piercing γι αυτό και δεν το σκέφτεσαι ιδιαίτερα...
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Ναι, εδω συμφωνω μαζι σου, απλα το θεωρω ανωφελο και επωδυνο. Γνωμη μου. Ο καθενας κανει οτι πιστευει.![]()
κατα τ' αλλα εχεις δικιο, απλα οτι και να κανεις, αν το βαρεθεις το βγαζεις και τελειωνει εκει το θεμα...

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικά μου αρέσουν.Piercing
Αν γίνουν σε σωστά σημεία είναι ιδιαιτέρως sexy (

Στο πρόσωπο δεν τα προτιμώ. Εκτός από χείλη,που γενικά μου αρέσουν,αν και είναι ανάλογα στο άτομο που τα βλέπω.
Αν θα έκανα; Ίσως. Πάντως σίγουρα ευκολότερα απ'ότι θα έκανα κάποιο τατουάζ.
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

κατα τ' αλλα εχεις δικιο, απλα οτι και να κανεις, αν το βαρεθεις το βγαζεις και τελειωνει εκει το θεμα...![]()
Bασικά δε τελειώνει εκεί το θέμα...Το piercing που είχα κάνει στο φρύδι μου έχει αφήσει μία τρύπα ΝΑ (με το συμπάθειο)!
challenger
Επιφανές μέλος

Bασικά δε τελειώνει εκεί το θέμα...Το piercing που είχα κάνει στο φρύδι μου έχει αφήσει μία τρύπα ΝΑ (με το συμπάθειο)!
νταξ, ειναι και αναλογα το δερμα

Λοιπον, θελω να ρωτησω παιδια που γνωριζουν απο piercing πως μπορω να βαλω κρυκακι στην μυτη μου. Ειλικρινα δεν εχω καμια ιδεα και μου φαινεται πως θα πονεσω. Ξερεις κανεις να με ενημερωσει? (Εχει μια εβδομαδα που εκανα την τρυπα)
Ευχαριστω.
Με προσοχή και καθαρά χέρια!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

τι πονάει πιο πολύ;
τι κίνδυνοι υπάρχουν;
challenger
Επιφανές μέλος

Ο μόνος σωστός τρόπος για piercing είναι η βελόνα,τρύπα στη μύτη γίνεται με πιστολάκι ή βελόνα τελικά;
τι πονάει πιο πολύ;
τι κίνδυνοι υπάρχουν;
Με τo πιστολάκι πονάει σαφώς περισσότερο, και έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγει στραβά
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

προφανώς και οχισκεφτομαι να κανω στο αυτι.. ποναει καθολου?

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Boubouki_14
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.