Ναι πρέπει να την κλείσεις και να ξεχάσεις αυτή τη μόδα για πάντα. Έχω δεί πολλά τέτοια παραδείγματα που έχουν αποβεί μοιραία. Το σημείο ψηλά στο αυτί είναι επικίνδυνο ( όχι οτι τα άλλα είναι ακίνδυνα ) Πολλές αρρώστιες έχουν παρατηρηθεί απο διάφορα τρυπίματα. Φυσικά οι κερδοσκόποι με τα χρυσοχοεία κλπ... πουλάνε φθηνά την υγεία του άλλου για λίγα ευρώ, εκμεταλευόμενοι την μόδα. Μόνο με έναν νόμο απαγόρευσης θα ησυχάσει ο κόσμος απο αυτά. Δεν είμαι τριτοκοσμικός, δεν είμαι παλαιών αρχών. Είμαι υπέρ της υγείας. Αυτά τα λέω κυρίος για άτομα που θέλουν να τραβίξουν την προσοχή, που θέλουν να δοκιμάσουν, που θέλουν απλά να βγάλουν ένα καπρίτσιο της μόδας, που δεν αξίξει να χαλάσουν τον εαυτό τους. Για όσα άτομα θέλουν ντε και καλά να τα κάνουν, που τους αρέσει να τα έχουν, που τους γεμίζουν καλά θα κάνουν να κειτάξουν καλά πριν τα κάνουν, να ξέρουν οτι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, να μην έχουν αλλεργίες πάνω σε αυτά και φυσικά όταν ( κακκός ) το κάνουν και παρατηρήσουν διάφορα άσχημα σημάδια, να το βγάλουν αμέσως και να επισκευτούν το γρηγορότερο έναν χειρούργο. ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ STUDIOS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. Παράδειγμα σε δικό μου άνθρωπο που ζήτησε βοήθεια απο τη <<κυρία>> εντός εισαγωγικών, που έκανε την τρύπα και ότα δε μπορούσε να ξαναμπεί αντί να πει να αφαιρεθεί μια και καλή, έδωσε τη συμβουλή να βάλει ένα πιο λεπτό για να ξαναανοίξει. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???? ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΡΥΚΟΕΙΑ. Για αυτό πρέπει να δείνεται μεγάλη προσοχή πάνω σε αυτά και να αφήσουμε στην άκρη την επικίνδυνη και καταστροφική μόδα. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΣ... ΤΡΥΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΥΓ: ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.