Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Η Χριστιάννα ^^: #181 21-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από guess: Tην τρύπα στο αυτί εννοείς? Click για ανάπτυξη... To tragus ωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η guess έγραψε: #182 21-01-09 15:22 aha...EEεε..πες το βρε κοπέλα μου! Δεν το κατάλαβα.! Πόνεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η piou* έγραψε: #183 21-01-09 15:32 Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Ο qwertyuiop: #184 21-01-09 15:51 Χμ. Προσωπικά δε μου πολυαρέσουν, προτιμώ την κοπελιά με καθαρό πρόσωπο, όπως γεννήθηκε από τη μάνα της. Στα αγόρια, το ίδιο, μη μας πούνε και αντρικά σωβινιστικά γουρούνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #185 22-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό. Click για ανάπτυξη... Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athina!! Νεοφερμένο μέλος Η Athina!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Athina!! έγραψε: #186 24-01-09 21:33 Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από guess: Tην τρύπα στο αυτί εννοείς? Click για ανάπτυξη... To tragus ωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η guess έγραψε: #182 21-01-09 15:22 aha...EEεε..πες το βρε κοπέλα μου! Δεν το κατάλαβα.! Πόνεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η piou* έγραψε: #183 21-01-09 15:32 Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Ο qwertyuiop: #184 21-01-09 15:51 Χμ. Προσωπικά δε μου πολυαρέσουν, προτιμώ την κοπελιά με καθαρό πρόσωπο, όπως γεννήθηκε από τη μάνα της. Στα αγόρια, το ίδιο, μη μας πούνε και αντρικά σωβινιστικά γουρούνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #185 22-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό. Click για ανάπτυξη... Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athina!! Νεοφερμένο μέλος Η Athina!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Athina!! έγραψε: #186 24-01-09 21:33 Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
aha...EEεε..πες το βρε κοπέλα μου! Δεν το κατάλαβα.! Πόνεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η piou* έγραψε: #183 21-01-09 15:32 Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Ο qwertyuiop: #184 21-01-09 15:51 Χμ. Προσωπικά δε μου πολυαρέσουν, προτιμώ την κοπελιά με καθαρό πρόσωπο, όπως γεννήθηκε από τη μάνα της. Στα αγόρια, το ίδιο, μη μας πούνε και αντρικά σωβινιστικά γουρούνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #185 22-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό. Click για ανάπτυξη... Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athina!! Νεοφερμένο μέλος Η Athina!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Athina!! έγραψε: #186 24-01-09 21:33 Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Ο qwertyuiop: #184 21-01-09 15:51 Χμ. Προσωπικά δε μου πολυαρέσουν, προτιμώ την κοπελιά με καθαρό πρόσωπο, όπως γεννήθηκε από τη μάνα της. Στα αγόρια, το ίδιο, μη μας πούνε και αντρικά σωβινιστικά γουρούνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #185 22-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό. Click για ανάπτυξη... Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athina!! Νεοφερμένο μέλος Η Athina!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Athina!! έγραψε: #186 24-01-09 21:33 Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ. Προσωπικά δε μου πολυαρέσουν, προτιμώ την κοπελιά με καθαρό πρόσωπο, όπως γεννήθηκε από τη μάνα της. Στα αγόρια, το ίδιο, μη μας πούνε και αντρικά σωβινιστικά γουρούνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #185 22-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό. Click για ανάπτυξη... Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athina!! Νεοφερμένο μέλος Η Athina!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Athina!! έγραψε: #186 24-01-09 21:33 Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό. Click για ανάπτυξη... Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athina!! Νεοφερμένο μέλος Η Athina!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Athina!! έγραψε: #186 24-01-09 21:33 Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θέλω piercing στη μύτη αλλά οι γονείς είναι ανένδοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 07:13 Ο Fosa έγραψε: #187 25-01-09 07:13 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες. Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις. Το tragus εμενα δεν με πονεσε. Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a9hna Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η a9hna έγραψε: #188 15-02-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cophia_RiChie: εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Ο TH3 D3@TH!: #189 15-02-09 18:49 θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:03 Η fuela έγραψε: #190 18-02-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TH3 D3@TH!: θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα? Click για ανάπτυξη... χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση... Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια... θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα... οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η ειρηλενα έγραψε: #191 21-02-09 22:14 εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:01 Ο Fosa έγραψε: #192 22-02-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς! παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angekon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:44 Ο angekon έγραψε: #193 22-02-09 02:44 εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παλι χαιρομαι που ακομα στις μερες μας υπαρχουν παιδια που σκεφτονται ετσι. μπραβο φιλε μου. μπραβο και σ'αυτα τα παιδια που τολμουν και κανουν το επομενο βημα. να ξερεται μονο οτι οτι κανεται να το κανετε γιατι το λεει η καρδια σας και οχι το πρεπει της αθλιας ζωης μας. να κανετε αυτο που σας κανει να ειστε εσεις και οχι καποιοι δηθεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ειρηλενα Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΛΕΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ειρηλενα έγραψε: #194 22-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο Click για ανάπτυξη... Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Ο Fosa έγραψε: #195 22-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η fabulous έγραψε: #196 22-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον. Click για ανάπτυξη... Ποτέ μην λες ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #197 22-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2019 fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Ποτέ μην λες ποτέ. Click για ανάπτυξη... απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ειρηλενα: εγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: Click για ανάπτυξη... Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:01 Η fabulous έγραψε: #198 22-02-09 16:01 Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ τ' αυτιά μου απο 4 χρονών τα 'χω τρύπια. Δεν θέλω αλλες τρύπες όμως. Στ' άλλα μέρη δεν ξέρω αν θέλω ακόμα. Ίσως στην μύτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η fuela έγραψε: #199 22-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fosa: 2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ . κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα... τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο... Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει... Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα?? εγώ νομίζω πως κλείνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 15:32 Η DarkRose έγραψε: #200 26-03-09 15:32 τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.