Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:26 Ο Johnnaousa: #161 08-09-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καλο ειναι τελικα ε;;;ποιες ειναι οι πρωτες αποψεις;;;(με γεια btw) Click για ανάπτυξη... τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:31 Ο g1wrg0s έγραψε: #162 08-09-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... Κατω δεξια λογικα θα εχει ενα εικονηδιο που θα ρυθμιζεις τα γραφικα..Εκει λογικα θα εχει στοιχεια για την καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:08 Ο pantera έγραψε: #163 08-09-11 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αληθεια για μαρκες τι θα λεγατε? περα της σονυ Click για ανάπτυξη... I'd vote Lenovo,top of the crop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:23 Ο moxa15 έγραψε: #164 08-09-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... sony ε;;;ωραιος,ετσι να πουλαμε και μουρι ωραια λοιπον ολα μια χαρα!!!τωρα για την αναλυση κατι εχεις κανει λαθος απο τις ρυθμισεις Αρχική Δημοσίευση από pantera: I'd vote Lenovo,top of the crop. Click για ανάπτυξη... lenovo ή accer????(top ειναι toshiba κατ'εμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Ο pantera έγραψε: #165 08-09-11 18:38 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: lenovo ή accer???? Click για ανάπτυξη... Lenovo. Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Ο moxa15 έγραψε: #166 08-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καλο ειναι τελικα ε;;;ποιες ειναι οι πρωτες αποψεις;;;(με γεια btw) Click για ανάπτυξη... τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:31 Ο g1wrg0s έγραψε: #162 08-09-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... Κατω δεξια λογικα θα εχει ενα εικονηδιο που θα ρυθμιζεις τα γραφικα..Εκει λογικα θα εχει στοιχεια για την καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:08 Ο pantera έγραψε: #163 08-09-11 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αληθεια για μαρκες τι θα λεγατε? περα της σονυ Click για ανάπτυξη... I'd vote Lenovo,top of the crop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:23 Ο moxa15 έγραψε: #164 08-09-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... sony ε;;;ωραιος,ετσι να πουλαμε και μουρι ωραια λοιπον ολα μια χαρα!!!τωρα για την αναλυση κατι εχεις κανει λαθος απο τις ρυθμισεις Αρχική Δημοσίευση από pantera: I'd vote Lenovo,top of the crop. Click για ανάπτυξη... lenovo ή accer????(top ειναι toshiba κατ'εμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Ο pantera έγραψε: #165 08-09-11 18:38 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: lenovo ή accer???? Click για ανάπτυξη... Lenovo. Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Ο moxa15 έγραψε: #166 08-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... Κατω δεξια λογικα θα εχει ενα εικονηδιο που θα ρυθμιζεις τα γραφικα..Εκει λογικα θα εχει στοιχεια για την καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:08 Ο pantera έγραψε: #163 08-09-11 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αληθεια για μαρκες τι θα λεγατε? περα της σονυ Click για ανάπτυξη... I'd vote Lenovo,top of the crop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:23 Ο moxa15 έγραψε: #164 08-09-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... sony ε;;;ωραιος,ετσι να πουλαμε και μουρι ωραια λοιπον ολα μια χαρα!!!τωρα για την αναλυση κατι εχεις κανει λαθος απο τις ρυθμισεις Αρχική Δημοσίευση από pantera: I'd vote Lenovo,top of the crop. Click για ανάπτυξη... lenovo ή accer????(top ειναι toshiba κατ'εμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Ο pantera έγραψε: #165 08-09-11 18:38 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: lenovo ή accer???? Click για ανάπτυξη... Lenovo. Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Ο moxa15 έγραψε: #166 08-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αληθεια για μαρκες τι θα λεγατε? περα της σονυ Click για ανάπτυξη... I'd vote Lenovo,top of the crop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:23 Ο moxa15 έγραψε: #164 08-09-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... sony ε;;;ωραιος,ετσι να πουλαμε και μουρι ωραια λοιπον ολα μια χαρα!!!τωρα για την αναλυση κατι εχεις κανει λαθος απο τις ρυθμισεις Αρχική Δημοσίευση από pantera: I'd vote Lenovo,top of the crop. Click για ανάπτυξη... lenovo ή accer????(top ειναι toshiba κατ'εμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Ο pantera έγραψε: #165 08-09-11 18:38 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: lenovo ή accer???? Click για ανάπτυξη... Lenovo. Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Ο moxa15 έγραψε: #166 08-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι Click για ανάπτυξη... sony ε;;;ωραιος,ετσι να πουλαμε και μουρι ωραια λοιπον ολα μια χαρα!!!τωρα για την αναλυση κατι εχεις κανει λαθος απο τις ρυθμισεις Αρχική Δημοσίευση από pantera: I'd vote Lenovo,top of the crop. Click για ανάπτυξη... lenovo ή accer????(top ειναι toshiba κατ'εμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Ο pantera έγραψε: #165 08-09-11 18:38 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: lenovo ή accer???? Click για ανάπτυξη... Lenovo. Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Ο moxa15 έγραψε: #166 08-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: lenovo ή accer???? Click για ανάπτυξη... Lenovo. Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Ο moxa15 έγραψε: #166 08-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/service Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα. Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pantera Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:39 Ο pantera έγραψε: #167 08-09-11 19:39 Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι,βασικα ειχα ο ιδιος και εχει και ενας φιλος πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:59 Ο teol20 έγραψε: #168 08-09-11 19:59 Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιβεβαιωνω για τα ΗΡ πως στο 40λεπτο περιπου,αν ακουμπα σε σκληρη επιφανεια σβηνει λογω υπερθερμανσης.Μακρια απο ΗΡ.Εγω πηρα ενα cq50 σε σκοτωμενη τιμη και αλλαξα γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο element skate: #169 08-09-11 20:20 αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αποριπτω το οτι η hp εχει προβληματα θερμοκρασιας μετα απο 18 ωρες uptime 3 ταινιες και ποσες σειρες 49 βαθμους temp 1 hdd 43 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο jj! έγραψε: #170 08-09-11 20:27 Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις. Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:18 Ο moxa15 έγραψε: #171 08-09-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:20 Ο Σπυρακος (^^): #172 08-09-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω toschiba δαγκωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:40 Η vickydask: #173 10-09-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pantera: Lenovo. Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω.. Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναρκίσσα Νεοφερμένο μέλος Η Ναρκίσσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Ναρκίσσα έγραψε: #174 10-09-11 00:47 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x. Ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό (γυρω στα 450Ε), αλλά και καλό! Και πήρα από το "πλαίσιο" αυτόhttps://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-U-i323-433.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:53 Η vickydask: #175 10-09-11 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ναρκίσσα: Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x Click για ανάπτυξη... To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο moxa15 έγραψε: #176 10-09-11 01:36 turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο gregory nub: #177 10-09-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:49 Η vickydask: #178 10-09-11 01:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 ΘανάσοςG4 Αλκης Κ. charmander Viedo sweater weather χημεια4λαιφ thecrazycretan Unboxholics gregory nub louminis tsiobieman Georgekk azula fmarulezkd Freddie Mercury Stelios725 fockos jj! Slytherin Kostis-Palamas T C hirasawayui Alexandros36k maria20 JohnGreek Steffie88 Μαρία Λι andoc New member Άνιελ blanc scareless Konstantinos_m lnesb Panagiotis849 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν... Click για ανάπτυξη... τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα.. Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:51 Ο vassilis498: #179 10-09-11 01:51 Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αποφεύγετε μάρκες καταστημάτων όπως turbo-X (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις) ή innovator... προσωπική μου άποψη είναι από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Η vickydask: #180 10-09-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει Click για ανάπτυξη... ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.