_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η _fairygirl_: #641 19-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως για μένα ενα από τα καλύτερα τραγούδια ήταν αυτό της Λιθουανιας. Το ακούω ασταμάτητα εδώ και κάτι βδομάδες και μάλλον θα συνεχίσει για πολυ καιρό αυτή η κατάσταση. Αν δεν έβγαινε δεύτερη (αλήθεια, με ποια κριτήρια επέλεξε η EBU τη σειρά εμφάνισης θα πήγαινε πολυ καλύτερα. Κι ενα μπράβο στην Ελλάδα για το πολυ ωραίο τραγούδι και την 6η θέση. Click για ανάπτυξη... Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου! Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας. πιεσ: Ρε σίχαματάκι Φρικ,σε χάσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Deutsch... Lover: #642 19-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου! Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας. πιεσ: Φρικ,σε χάσαμε. Click για ανάπτυξη... καλυτερο ειναι απο την Φινλανδεζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο PieMaker έγραψε: #643 19-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Το τραγούδι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι όμως τον λιθουανό. Πολύ babe Click για ανάπτυξη... Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η _fairygirl_: #644 19-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Click για ανάπτυξη... Πες τα πες τα. Spoiler Μικρό είναι το μάτι σου Καλή Υπομονή με την διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η Nina-nana: #645 19-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Click για ανάπτυξη... Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Mr. Crowley: #646 19-05-13 17:43 Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως για μένα ενα από τα καλύτερα τραγούδια ήταν αυτό της Λιθουανιας. Το ακούω ασταμάτητα εδώ και κάτι βδομάδες και μάλλον θα συνεχίσει για πολυ καιρό αυτή η κατάσταση. Αν δεν έβγαινε δεύτερη (αλήθεια, με ποια κριτήρια επέλεξε η EBU τη σειρά εμφάνισης θα πήγαινε πολυ καλύτερα. Κι ενα μπράβο στην Ελλάδα για το πολυ ωραίο τραγούδι και την 6η θέση. Click για ανάπτυξη... Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου! Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας. πιεσ: Ρε σίχαματάκι Φρικ,σε χάσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Deutsch... Lover: #642 19-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου! Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας. πιεσ: Φρικ,σε χάσαμε. Click για ανάπτυξη... καλυτερο ειναι απο την Φινλανδεζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο PieMaker έγραψε: #643 19-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Το τραγούδι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι όμως τον λιθουανό. Πολύ babe Click για ανάπτυξη... Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η _fairygirl_: #644 19-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Click για ανάπτυξη... Πες τα πες τα. Spoiler Μικρό είναι το μάτι σου Καλή Υπομονή με την διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η Nina-nana: #645 19-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Click για ανάπτυξη... Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Mr. Crowley: #646 19-05-13 17:43 Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου! Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας. πιεσ: Φρικ,σε χάσαμε. Click για ανάπτυξη... καλυτερο ειναι απο την Φινλανδεζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο PieMaker έγραψε: #643 19-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Το τραγούδι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι όμως τον λιθουανό. Πολύ babe Click για ανάπτυξη... Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η _fairygirl_: #644 19-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Click για ανάπτυξη... Πες τα πες τα. Spoiler Μικρό είναι το μάτι σου Καλή Υπομονή με την διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η Nina-nana: #645 19-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Click για ανάπτυξη... Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Mr. Crowley: #646 19-05-13 17:43 Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Το τραγούδι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι όμως τον λιθουανό. Πολύ babe Click για ανάπτυξη... Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:23 Η _fairygirl_: #644 19-05-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Click για ανάπτυξη... Πες τα πες τα. Spoiler Μικρό είναι το μάτι σου Καλή Υπομονή με την διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η Nina-nana: #645 19-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Click για ανάπτυξη... Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Mr. Crowley: #646 19-05-13 17:43 Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον. Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο... Click για ανάπτυξη... Πες τα πες τα. Spoiler Μικρό είναι το μάτι σου Καλή Υπομονή με την διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η Nina-nana: #645 19-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Click για ανάπτυξη... Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Mr. Crowley: #646 19-05-13 17:43 Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Click για ανάπτυξη... Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Mr. Crowley: #646 19-05-13 17:43 Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτη φορά φέτος που μας στήριζα ξεκάθαρα για την πρωτιά Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου Οι γύφτοι οι Σέρβοι,έναν πόντο να μην μας δώσουν,έτσι για χάρη του Bregovic Οι Γερμανοί,στην αποικία τους,μόνο 6 μας έδωσαν Οι συν-αγανακτισμένοι Ισπανοί τίποτα Παράγκα και στη Eurovision,το ἐστησε ο Μπέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:46 Η Loreley έγραψε: #647 19-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 17:51 Η τρελή φιλόσοφος: #648 19-05-13 17:51 σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο Fedde le Grand: #649 19-05-13 18:00 Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Η Deutsch... Lover: #650 19-05-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο! Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι Click για ανάπτυξη... Η θεση της αδικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:01 Ο jj! έγραψε: #651 19-05-13 18:01 Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:05 Ο Fedde le Grand: #652 19-05-13 18:05 Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είδε Eurovision. Είχε φτάσει ακόμα και στο 85% η τηλεθέαση. Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #653 19-05-13 18:06 Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περίμενα να πατώσουμε ..! Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra .. 6η θέση ..καθόλου κακή ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η Loreley έγραψε: #654 19-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σούργελα! σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα Click για ανάπτυξη... Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 18:11 Η τρελή φιλόσοφος: #655 19-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας. Click για ανάπτυξη... πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 21:13 Ο Itach1 έγραψε: #656 19-05-13 21:13 Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν υπήρχε η ψήφος της επιτροπής θα ήμασταν με διαφορά πρώτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:30 Ο Jack of Spades: #657 19-05-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pgeotis3 Νεοφερμένο μέλος Ο pgeotis3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:37 Ο pgeotis3 έγραψε: #658 19-05-13 22:37 ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια της Ισλανδιας γιατι τοσο κατω? πολυ ωραιο τραγουδι ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 22:42 Η τρελή φιλόσοφος: #659 19-05-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 36 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα". Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή. Click για ανάπτυξη... απαπααααααα ντροπη -_- Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 23:13 Ο Alexl1996: #660 19-05-13 23:13 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2013
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε Click για ανάπτυξη... Το τραγούδι μόνο ρε; Η κοπελιά δεεεν; Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας. Click για ανάπτυξη... Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Click για ανάπτυξη... (από Βικιπαίδεια) Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα; (δεν ξανακάνω οφφ -λογικά- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.