Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Gate4 έγραψε: #601 19-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:14 Η Deutsch... Lover: #602 19-05-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:15 Η _fairygirl_: #603 19-05-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Nina-nana: #604 19-05-13 16:20 Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει στο σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Gate4 έγραψε: #605 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Deutsch... Lover: #606 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:14 Η Deutsch... Lover: #602 19-05-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:15 Η _fairygirl_: #603 19-05-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Nina-nana: #604 19-05-13 16:20 Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει στο σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Gate4 έγραψε: #605 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Deutsch... Lover: #606 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:15 Η _fairygirl_: #603 19-05-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Nina-nana: #604 19-05-13 16:20 Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει στο σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Gate4 έγραψε: #605 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Deutsch... Lover: #606 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι; Click για ανάπτυξη... Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Nina-nana: #604 19-05-13 16:20 Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει στο σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Gate4 έγραψε: #605 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Deutsch... Lover: #606 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει στο σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Gate4 έγραψε: #605 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Deutsch... Lover: #606 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα, θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Deutsch... Lover: #606 19-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες. Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα. Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον Click για ανάπτυξη... Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:21 Η Nina-nana: #607 19-05-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους Click για ανάπτυξη... Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η Deutsch... Lover: #608 19-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Gate4 έγραψε: #609 19-05-13 16:25 Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #610 19-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!! Click για ανάπτυξη... αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Nina-nana: #611 19-05-13 16:25 Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί σας έχει κάνει τόση εντύπωση το φετινό 8άρι; Αφού συχνά μας δίνουν βαθμούς (ΟΚ όχι πέρσι, αλλά γι' αυτό μάλλον έφταιγε το τραγούδι). Το φετινό πιθανολογώ ότι τους άρεσε γιατί ήταν τρελιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:27 Η Alma Libre: #612 19-05-13 16:27 Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Nina-nana: #613 19-05-13 16:28 Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσύ έχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #614 19-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... εχασες λοιπον. ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:30 Η Alma Libre: #615 19-05-13 16:30 Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:33 Η Deutsch... Lover: #616 19-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η Nina-nana: #617 19-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης Click για ανάπτυξη... Ρισπέκτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #618 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Ρισπέκτ Click για ανάπτυξη... και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:35 Η _fairygirl_: #619 19-05-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κάπως έτσι Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό; Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα. Πέθανα Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας. Click για ανάπτυξη... Με τόση μπύρα. Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η ~Melania~: #620 19-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Άι να χαθείς. Πες τα Πολύμνια! Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ '' Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Click για ανάπτυξη... Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε! Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα. Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται. Click για ανάπτυξη... Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα. Σπόιλερ για την φαίρυ: Spoiler Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.