_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως για μένα ενα από τα καλύτερα τραγούδια ήταν αυτό της Λιθουανιας. Το ακούω ασταμάτητα εδώ και κάτι βδομάδες και μάλλον θα συνεχίσει για πολυ καιρό αυτή η κατάσταση. Αν δεν έβγαινε δεύτερη (αλήθεια, με ποια κριτήρια επέλεξε η EBU τη σειρά εμφάνισης
θα πήγαινε πολυ καλύτερα.
Κι ενα μπράβο στην Ελλάδα για το πολυ ωραίο τραγούδι και την 6η θέση.
Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας.
πιεσ: Ρε σίχαματάκι Φρικ,σε χάσαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Καλέεεε εσύ είσαι δικός μου!
Και΄μενα μ'αρεσε της Λιθουανίας.
πιεσ: Φρικ,σε χάσαμε.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος

Το τραγούδι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι όμως τον λιθουανό. Πολύ babe![]()
Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε

Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πες τα πες τα.Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κρίμα πάντως πήγε απάτη μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γιουροβίζιον.
Τρέχω με τη διπλωματική μου μικρή μου Φερυ, δεν έχω πολυ χρόνο...

Καλή Υπομονή με την διπλωματική.

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Εμείς απλά φωνάζαμε στην οθόνη alcohol is freeeee μήπως τον δελεάσουμε. Για το καλό του ελληνικού τουρισμού, καταλαβαίνεις.Ισως γι αυτό να την πάτησε ο τυπας. Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Αλλά πολύ αχαριστία ρε παιδί μου

Loreley
Περιβόητο μέλος

Αντί να ακούτε το τραγούδι καθοσασταν και χαλβαδιαζατε. Κ
Ακριβώς αυτό

Δεν θυμάμαι καν το τραγούδι

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Δεν τα πήγε πολύ καλά η Γερμανία ρε γαμώτο!
Μου άρεσε και η τραγουδίστρια και το τραγούδι
Η θεση της αδικη

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύω πως έχει καταντήσει αποτυχία σκέτη. Αλλά η Cascada άπαιχτη!
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο στον Αγάθωνα και τους Koza Nostra ..

6η θέση ..καθόλου κακή ...
Loreley
Περιβόητο μέλος

σούργελα!
σταματήστε να κοιτάτε δεξια και αριστερά για τον πιο ωραίο διαγωνιζόμενο,καθίστε και αποφασίστε με μόνο κριτήριο την φωνή ποιος είναι ο καλύτερος και......................πφφ είχε δίκιο η πολύμνια νοστιμούλης είναι ο ακορντεονίστας των κόζα μόστρα![]()
Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας.

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα ότι έγινες Περίανδρος Πόποτας.![]()
πρώτον ο πώποτας δεν ξεκινάει το λογύδριό του με τη λέξη σούργελα
και δεύτερον καλό μου λορελειάκι ξεχνάς ότι είμαι ΚΑΙ φιλόσοφος,όχι μόνο τρελή

Itach1
Διάσημο μέλος

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας.
pgeotis3
Νεοφερμένο μέλος

πολυ ωραιο τραγουδι ηταν...
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Το λες με πολλή χάρη το "σούργελα".
Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είσαι και τρελή.![]()

-_-
δεικηω αιχις,πραιποι να διωρθοθουμαιΠόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας.![]()

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Το τραγούδι μόνο ρε;Η Ουκρανία είχε πολύ ωραίο τραγούδι
Η παρουσίαση με το γίγαντα ήταν χάλι μαύρο, αλλά το τραγούδι τα έσπαγε![]()

Πόπωτας γράφεται, ανωρθώγραφαις κε η δειω σας.![]()
(από Βικιπαίδεια)Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα.

Παίζει να είμαι αρκετά καμμένος που μπήκα Βικιπαίδεια για να δω την ορθογραφία του Πώποτας σε ένα εντελώς άσχετο θέμα;

(δεν ξανακάνω οφφ -λογικά-

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.