Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το "Χίλιες Και Μία Νύχτες" είναι για σκυλάδικα.
Το "Angel" δεν είναι και άσχημο, όμως ξεχνιέται αμέσως. Ούτε θα πάει στον διαγωνισμό, ούτε θα μπορούσε να τον κερδίσει αν πήγαινε.
Το "Alcohol Is Free" είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχουν μια εμφάνιση που τραβάει την προσοχή, αρκετά καλή μουσική με παραδοσιακά στοιχεία, όμως το συγκεκρημένο τραγούδι απαιτεί την κατανόηση της γλώσσας (χωρίς αυτήν το μήνυμα χάνεται, και οι θεατές απλά παρακολουθούν τους λεβέντες στη σκηνή). Έχουν καλή πιθανότητα να πάνε στον διαγωνισμό, γιατί είναι το πιο "ελληνικό" συγκρότημα από τα τέσσερα. Στη Eurovision έχουν έρθει αρκετές τέτοιες παρέες και εχουν κερδίσει κάποιους πόντους συμπάθειας, σε μερικές περιπτώσεις φτάνοντας αρκετά ψηλά. Δεν τους βλέπω να κερδίζουν πάντως.
Το "One Last Kiss" έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει, αν τελικά πάει εκεί. Είναι το πιο "πολιτικά ορθό" κομμάτι (όσον αφορά την εμφάνιση της τραγουδίστριας και απλό περιεχόμενο που δεν ξεχνιέται εύκολα, αν και θα την συμβούλευα να μην ανοίγει τόσο πολύ το στόμα της). Χάνει αρκετά εξαιτίας της ομοιότητας (ή απομίμησης) με το "Satellite", όμως αποτελεί μια μεγάλη βελτίωση αφού είναι πιο σοφιστικέ (οι στοίχοι του προηγούμενου ήταν για τα μπάζα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Από την αρχή μου άρεσε ο αγάθωνας αλλά θεωρούσα οτι και αυτό είναι καλό. Αναθεωρώ.
Ψώνιο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μην περιμένεις ότι και αυτοί θα δώσουν τα πολλά τα χρήματα.Οι περισσότεροι για φήμη το κάνουν..Απλα να θυμισω σε οσους κραζουν για τα λεφτα οτι φετος η συμμετοχη θα χρηματοδωθει εξ ολοκληρου απο χορηγους.
Γενικά η eurovision είναι για τα σκουπίδια![]()
Γιατί ρε; Δεν είχαν φάση πέρσυ οι γριούλες από τη Ρωσία;

Guest 712911
Επισκέπτης

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

E καλά... αν είναι να σπάσουμε πλάκα να πάμε στην eurovision, αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με ένα τραγούδι της προκοπής... αλλιώς θα είναι γελοίο το θέαμα...
Έτσι κι'αλλιώς το θέμα eurovision για τις συμμετοχές που έχει στείλει η Ελλάδα έχει γελιοποιηθεί. Απλώς φέτος θα το πουν δημοσίως.

hurricane
Διάσημο μέλος

(αν δεν τους ξέρετε ψάξτε το desire)
είναι και ψιλονούμερα :Ρ και αρκετά νέοι, ένας από αυτούς τα έχει με μία γνωστή μ. :Ρ
Αλλά: δεν πρόκειται να το καταλάβουν το song οι κρυόκωλοι ευρωπαίοι. :Ρ
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πάλι καλά που την οργάνωση την ανέλαβε εξ ολοκλήρου το MAD και η ΕΡΤ πλήρωσε μόνο τα δικαιώματα προβολής. (+από τα 80αρια-90αρια θα έχει έσοδα).
Μικρό το κακό

fockos
Επιφανές μέλος

εγώ δεν παίζω στοιχημα αλλά είμαι σιγουρος 100% για το ποιος θα νικήσει.Με μπέρδεψες γέροντα. Τελικά εγώ τι να παίξω στο κουπόνι;![]()
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

karv2
Νεοφερμένο μέλος

Οπότε η δικιά μου κρητική:
Χίλιες και μία νύχτες : -______________________________________________- WTF?
Angel: Επόμενος..
One Last Kiss: Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι μοιάζει με της Λένας. Πιστεύω ότι από αυτά τα στυλ καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι. Σίγουρα δεν θα έπαιρνε 1η 2η ή 3η θέση αλλά έστω θα ήταν κάπου κοντά ή μέσα στην 10καδα... Πιστεύω ότι απλώς χρειάζεται μια καλή σκηνική παρουσία και *ΤΣΑΦ* να μια καλή θεσούλα!

Των Koza Mostra (που μου διαφεύγει παντελώς πως λέγετε) είναι πανηγυρικό τραγούδι αλλά κυμαίνεται στα ελληνικά στυλ.

hurricane
Διάσημο μέλος

εμένα πάντως δεν μου θυμίζει το satellite αλλά κάποιο άλλο που μου διαφεύγει :/
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

υ.γ εμενα το ουαν λαστ κις μου μοιαζει λιγο λενα γερμανια...
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάνε οι Koza Mostra είμαι 90% σίγουρος ότι αυτούς θα στείλουμε
Κι εγω αφου ολο αυτο ακουγεται στο ραδιο αλλα ρε συ τι θεση θα παρουμε με αυτο?
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

σίγουρα καλύτερη από αυτή που πήρε το περσινό έκτρωμα της ΕλευθερίαςΚι εγω αφου ολο αυτο ακουγεται στο ραδιο αλλα ρε συ τι θεση θα παρουμε με αυτο?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

σίγουρα καλύτερη από αυτή που πήρε το περσινό έκτρωμα της Ελευθερίας
Καλα περυσι ημασταν.... Αλλα ηταν πιο σε στιλ ευρωπης... το των κοζα μοστρα δεν θα το καταλαβουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.