Μένω εδώ και δυο χρόνια σε κοντινή πόλη, παρόμοια με το Crewe. Πώς και δήλωσες μια τόσο "άκυρη" πόλη; Έχεις φίλους εκεί;
Τεσπα δεν έχω πάει στην πόλη αλλά εφόσον είναι κοντά στο Μαντσεστερ (East Midlands/Cheshire κλπ) λογικά θα είναι μισή-μισή, όπως κι εδώ που μένω: θα έχει ωραία σημεία και απαίσια σημεία. Τώρα θα μου πεις "χαίρω πολύ", αλλά αυτό έχει σημασία σε μια μικρή πόλη, αν είναι μισή-μισή. Επίσης θα έχει αυτό το λίγο "μίζερο" στυλ που βγάζουν οι πόλεις στη βόρεια Αγγλία, λίγο φτωχή και μίζερη. Πχ καμία σχέση με Bristol ή παρόμοιες πόλεις στο νότο. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα περάσεις καλά. Για κάθε μίζερη γωνιά, θα υπάρχει και μια όμορφη οπότε θα αποζημιώνεσαι.
Κι εγώ σε τέτοια πόλη μένω (απλά πολύ μεγαλύτερη - Nottingham) και έχει και πολύ ωραία σημεία, υπέροχα πάρκα, ωραία εξοχή γύρω γύρω. Απλά δυστυχώς στο βορρά της Αγγλίας υπάρχουν αρκετοί τσάβηδες και χαλάνε το γλυκό. Ο καιρός θα είναι γενικά καλύτερος απ' ό,τι τον περιμένεις, αλλά όχι καλός. Ιούνης μπαίνει και κοιμόμαστε ακόμα με πάπλωμα (χθες έβαλα και έξτρα κουβέρτα).
Θα πρότεινα αν τυχόν έχεις επιλογή να πας αλλού, τότε κάντο. Αν όχι, οκ, καλά θα περάσεις και στο Crewe. Πήγαινε προσγειωμένος, είναι μια κανονική πόλη, μην έχεις στο μυαλό σου Αγγλία = Νοτινγκ Χιλ και θα περάσεις πολύ καλά. Δυστυχώς έχω γνωρίσει πολλούς φοιτητές που περιμένουν ότι ΟΛΕΣ οι πόλεις της Αγγλίας είναι πλούσιες και μοιάζουν με το Νοτινγκ Χιλ, ότι όλοι οι κάτοικοι κυκλοφορούν στο δρόμο με μονοκλ και τουηντ σακάκι καπνίζοντας πίπα, και μετά πάνε σε μια κανονική πόλη, με τα καλά της και τα κακά της, και απογοητεύονται.