g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:23 Ο g1wrg0s έγραψε: #541 16-12-14 18:23 Καλησπερα Επειδη τα περισσοτερα ιδρυματα εχουν παλιους καταλογους για τα εντυπα που χρειαζονται μετα την ολοκληρωση της μετακινησης, ξερει κανεις εκτος απο το transcript of records τι αλλο χρειαζεται να προσκωμισει κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. himforlife Νεοφερμένο μέλος Η himforlife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:32 Η himforlife: #542 16-12-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλησπερα Επειδη τα περισσοτερα ιδρυματα εχουν παλιους καταλογους για τα εντυπα που χρειαζονται μετα την ολοκληρωση της μετακινησης, ξερει κανεις εκτος απο το transcript of records τι αλλο χρειαζεται να προσκωμισει κανεις; Click για ανάπτυξη... Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:13 Ο g1wrg0s έγραψε: #543 17-12-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από himforlife: Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Click για ανάπτυξη... Γεια και ευχαριστω. Στο site του πανεπιστημιου μου ειχε transcript of records, supervisor report τα οποια και καλα τα κανει το ιδρυμα υποδοχης καθως επισης ενα ερωτηματολογιο και επιβεβαιωση απολαβης υποτροφιας που τα κανει ο φοιτητης. Στελνοντας στο γραφειο ερασμους του παν αποστολης μου ειπαν: Από το Πανεπιστήμιο εκεί σύμφωνα με τα νέα έντυπα του Erasmus+ θα συμπληρώσουν στην τελευταία σελίδα "Section to be completed after the mobility" τους βαθμούς σου (Transcript of Records), το οποίο είτε θα στο δώσουν φεύγοντας είτε θα μου το στείλουν εμένα ή και σε εσένα μετά από ένα μήνα. Η αναγνώριση των μαθημάτων θα γίνει στη συνέχεια από το Τμήμα σου. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις κανένα δικαιολογητικό για τη βεβαίωση λήψης της υποτροφίας. Μάλλον κοιτάς δικαιολογητικά που αφορούν σε προηγούμενα έτη. Αυτό που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις και το οποίο θα έρθει μέσω e-mail από την κοινότητα θα είναι ένα ερωτηματολόγιο (survey) μετά την ολοκλήρωση της περιόδου του Erasmus. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι αν ισχυει τοτε παει η χαρτουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:25 Ο financial: #544 30-12-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: 'Εχει πάει κανείς erasmus στην Γερμανία??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει αλλα είχαν παει κάτι φίλοι μου στο Βερολίνο και πέρασαν υπέροχα! Αν μπορείς μη το χάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 15:41 Η mirto.dr έγραψε: #545 10-01-15 15:41 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα erasmus+ και σκεφτόμουν να το κάνω κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος.Στην περίπτωση του δεύτερου έτους όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται η αξιολόγηση και η επιλογή αφού οι ετήσεις γίνονται από το προηγούμενο έτος, αν δεν κάνω λάθος στην διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου.Οπότε την περίοδο που θα γίνονται οι ετήσεις δεν θα έχει γίνει ακόμα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Το ερώτημά μου λοιπόν αφορά τον αριθμό των μαθημάτων στα οποία θα πρέπει να έχω εξεταστεί επιτυχώς αν θέλω να πάω erasmus στο δεύτερο έτος(3ο εξάμηνο). ΥΓ:Μιας και είμαι από Πάντειο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια από όσους φοιτούν στο ίδιο uni ΑΛΛΑ όλες οι απαντήσεις είναι φυσικά Καλοδεχούμενες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 20:41 Ο financial: #546 10-01-15 20:41 Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα Επειδη τα περισσοτερα ιδρυματα εχουν παλιους καταλογους για τα εντυπα που χρειαζονται μετα την ολοκληρωση της μετακινησης, ξερει κανεις εκτος απο το transcript of records τι αλλο χρειαζεται να προσκωμισει κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
himforlife Νεοφερμένο μέλος Η himforlife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:32 Η himforlife: #542 16-12-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλησπερα Επειδη τα περισσοτερα ιδρυματα εχουν παλιους καταλογους για τα εντυπα που χρειαζονται μετα την ολοκληρωση της μετακινησης, ξερει κανεις εκτος απο το transcript of records τι αλλο χρειαζεται να προσκωμισει κανεις; Click για ανάπτυξη... Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:13 Ο g1wrg0s έγραψε: #543 17-12-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από himforlife: Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Click για ανάπτυξη... Γεια και ευχαριστω. Στο site του πανεπιστημιου μου ειχε transcript of records, supervisor report τα οποια και καλα τα κανει το ιδρυμα υποδοχης καθως επισης ενα ερωτηματολογιο και επιβεβαιωση απολαβης υποτροφιας που τα κανει ο φοιτητης. Στελνοντας στο γραφειο ερασμους του παν αποστολης μου ειπαν: Από το Πανεπιστήμιο εκεί σύμφωνα με τα νέα έντυπα του Erasmus+ θα συμπληρώσουν στην τελευταία σελίδα "Section to be completed after the mobility" τους βαθμούς σου (Transcript of Records), το οποίο είτε θα στο δώσουν φεύγοντας είτε θα μου το στείλουν εμένα ή και σε εσένα μετά από ένα μήνα. Η αναγνώριση των μαθημάτων θα γίνει στη συνέχεια από το Τμήμα σου. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις κανένα δικαιολογητικό για τη βεβαίωση λήψης της υποτροφίας. Μάλλον κοιτάς δικαιολογητικά που αφορούν σε προηγούμενα έτη. Αυτό που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις και το οποίο θα έρθει μέσω e-mail από την κοινότητα θα είναι ένα ερωτηματολόγιο (survey) μετά την ολοκλήρωση της περιόδου του Erasmus. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι αν ισχυει τοτε παει η χαρτουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:25 Ο financial: #544 30-12-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: 'Εχει πάει κανείς erasmus στην Γερμανία??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει αλλα είχαν παει κάτι φίλοι μου στο Βερολίνο και πέρασαν υπέροχα! Αν μπορείς μη το χάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 15:41 Η mirto.dr έγραψε: #545 10-01-15 15:41 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα erasmus+ και σκεφτόμουν να το κάνω κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος.Στην περίπτωση του δεύτερου έτους όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται η αξιολόγηση και η επιλογή αφού οι ετήσεις γίνονται από το προηγούμενο έτος, αν δεν κάνω λάθος στην διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου.Οπότε την περίοδο που θα γίνονται οι ετήσεις δεν θα έχει γίνει ακόμα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Το ερώτημά μου λοιπόν αφορά τον αριθμό των μαθημάτων στα οποία θα πρέπει να έχω εξεταστεί επιτυχώς αν θέλω να πάω erasmus στο δεύτερο έτος(3ο εξάμηνο). ΥΓ:Μιας και είμαι από Πάντειο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια από όσους φοιτούν στο ίδιο uni ΑΛΛΑ όλες οι απαντήσεις είναι φυσικά Καλοδεχούμενες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 20:41 Ο financial: #546 10-01-15 20:41 Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλησπερα Επειδη τα περισσοτερα ιδρυματα εχουν παλιους καταλογους για τα εντυπα που χρειαζονται μετα την ολοκληρωση της μετακινησης, ξερει κανεις εκτος απο το transcript of records τι αλλο χρειαζεται να προσκωμισει κανεις; Click για ανάπτυξη... Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:13 Ο g1wrg0s έγραψε: #543 17-12-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από himforlife: Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Click για ανάπτυξη... Γεια και ευχαριστω. Στο site του πανεπιστημιου μου ειχε transcript of records, supervisor report τα οποια και καλα τα κανει το ιδρυμα υποδοχης καθως επισης ενα ερωτηματολογιο και επιβεβαιωση απολαβης υποτροφιας που τα κανει ο φοιτητης. Στελνοντας στο γραφειο ερασμους του παν αποστολης μου ειπαν: Από το Πανεπιστήμιο εκεί σύμφωνα με τα νέα έντυπα του Erasmus+ θα συμπληρώσουν στην τελευταία σελίδα "Section to be completed after the mobility" τους βαθμούς σου (Transcript of Records), το οποίο είτε θα στο δώσουν φεύγοντας είτε θα μου το στείλουν εμένα ή και σε εσένα μετά από ένα μήνα. Η αναγνώριση των μαθημάτων θα γίνει στη συνέχεια από το Τμήμα σου. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις κανένα δικαιολογητικό για τη βεβαίωση λήψης της υποτροφίας. Μάλλον κοιτάς δικαιολογητικά που αφορούν σε προηγούμενα έτη. Αυτό που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις και το οποίο θα έρθει μέσω e-mail από την κοινότητα θα είναι ένα ερωτηματολόγιο (survey) μετά την ολοκλήρωση της περιόδου του Erasmus. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι αν ισχυει τοτε παει η χαρτουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:25 Ο financial: #544 30-12-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: 'Εχει πάει κανείς erasmus στην Γερμανία??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει αλλα είχαν παει κάτι φίλοι μου στο Βερολίνο και πέρασαν υπέροχα! Αν μπορείς μη το χάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 15:41 Η mirto.dr έγραψε: #545 10-01-15 15:41 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα erasmus+ και σκεφτόμουν να το κάνω κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος.Στην περίπτωση του δεύτερου έτους όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται η αξιολόγηση και η επιλογή αφού οι ετήσεις γίνονται από το προηγούμενο έτος, αν δεν κάνω λάθος στην διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου.Οπότε την περίοδο που θα γίνονται οι ετήσεις δεν θα έχει γίνει ακόμα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Το ερώτημά μου λοιπόν αφορά τον αριθμό των μαθημάτων στα οποία θα πρέπει να έχω εξεταστεί επιτυχώς αν θέλω να πάω erasmus στο δεύτερο έτος(3ο εξάμηνο). ΥΓ:Μιας και είμαι από Πάντειο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια από όσους φοιτούν στο ίδιο uni ΑΛΛΑ όλες οι απαντήσεις είναι φυσικά Καλοδεχούμενες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 20:41 Ο financial: #546 10-01-15 20:41 Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από himforlife: Εμένα που τελειώνω τώρα ερασμους μου είπαν θέλουν και το supervisors report που είναι για να πάρεις και τα υπόλοιπα λεφτά της υποτροφίας. Πέρα από αυτό και το transcript of records δεν ξέρω για κάτι άλλο. Αν μάθεις και για άλλο πες μας! Click για ανάπτυξη... Γεια και ευχαριστω. Στο site του πανεπιστημιου μου ειχε transcript of records, supervisor report τα οποια και καλα τα κανει το ιδρυμα υποδοχης καθως επισης ενα ερωτηματολογιο και επιβεβαιωση απολαβης υποτροφιας που τα κανει ο φοιτητης. Στελνοντας στο γραφειο ερασμους του παν αποστολης μου ειπαν: Από το Πανεπιστήμιο εκεί σύμφωνα με τα νέα έντυπα του Erasmus+ θα συμπληρώσουν στην τελευταία σελίδα "Section to be completed after the mobility" τους βαθμούς σου (Transcript of Records), το οποίο είτε θα στο δώσουν φεύγοντας είτε θα μου το στείλουν εμένα ή και σε εσένα μετά από ένα μήνα. Η αναγνώριση των μαθημάτων θα γίνει στη συνέχεια από το Τμήμα σου. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις κανένα δικαιολογητικό για τη βεβαίωση λήψης της υποτροφίας. Μάλλον κοιτάς δικαιολογητικά που αφορούν σε προηγούμενα έτη. Αυτό που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις και το οποίο θα έρθει μέσω e-mail από την κοινότητα θα είναι ένα ερωτηματολόγιο (survey) μετά την ολοκλήρωση της περιόδου του Erasmus. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι αν ισχυει τοτε παει η χαρτουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:25 Ο financial: #544 30-12-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: 'Εχει πάει κανείς erasmus στην Γερμανία??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει αλλα είχαν παει κάτι φίλοι μου στο Βερολίνο και πέρασαν υπέροχα! Αν μπορείς μη το χάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 15:41 Η mirto.dr έγραψε: #545 10-01-15 15:41 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα erasmus+ και σκεφτόμουν να το κάνω κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος.Στην περίπτωση του δεύτερου έτους όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται η αξιολόγηση και η επιλογή αφού οι ετήσεις γίνονται από το προηγούμενο έτος, αν δεν κάνω λάθος στην διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου.Οπότε την περίοδο που θα γίνονται οι ετήσεις δεν θα έχει γίνει ακόμα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Το ερώτημά μου λοιπόν αφορά τον αριθμό των μαθημάτων στα οποία θα πρέπει να έχω εξεταστεί επιτυχώς αν θέλω να πάω erasmus στο δεύτερο έτος(3ο εξάμηνο). ΥΓ:Μιας και είμαι από Πάντειο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια από όσους φοιτούν στο ίδιο uni ΑΛΛΑ όλες οι απαντήσεις είναι φυσικά Καλοδεχούμενες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 20:41 Ο financial: #546 10-01-15 20:41 Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: 'Εχει πάει κανείς erasmus στην Γερμανία??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει αλλα είχαν παει κάτι φίλοι μου στο Βερολίνο και πέρασαν υπέροχα! Αν μπορείς μη το χάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 15:41 Η mirto.dr έγραψε: #545 10-01-15 15:41 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα erasmus+ και σκεφτόμουν να το κάνω κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος.Στην περίπτωση του δεύτερου έτους όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται η αξιολόγηση και η επιλογή αφού οι ετήσεις γίνονται από το προηγούμενο έτος, αν δεν κάνω λάθος στην διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου.Οπότε την περίοδο που θα γίνονται οι ετήσεις δεν θα έχει γίνει ακόμα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Το ερώτημά μου λοιπόν αφορά τον αριθμό των μαθημάτων στα οποία θα πρέπει να έχω εξεταστεί επιτυχώς αν θέλω να πάω erasmus στο δεύτερο έτος(3ο εξάμηνο). ΥΓ:Μιας και είμαι από Πάντειο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια από όσους φοιτούν στο ίδιο uni ΑΛΛΑ όλες οι απαντήσεις είναι φυσικά Καλοδεχούμενες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 20:41 Ο financial: #546 10-01-15 20:41 Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα erasmus+ και σκεφτόμουν να το κάνω κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος.Στην περίπτωση του δεύτερου έτους όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται η αξιολόγηση και η επιλογή αφού οι ετήσεις γίνονται από το προηγούμενο έτος, αν δεν κάνω λάθος στην διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου.Οπότε την περίοδο που θα γίνονται οι ετήσεις δεν θα έχει γίνει ακόμα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Το ερώτημά μου λοιπόν αφορά τον αριθμό των μαθημάτων στα οποία θα πρέπει να έχω εξεταστεί επιτυχώς αν θέλω να πάω erasmus στο δεύτερο έτος(3ο εξάμηνο). ΥΓ:Μιας και είμαι από Πάντειο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια από όσους φοιτούν στο ίδιο uni ΑΛΛΑ όλες οι απαντήσεις είναι φυσικά Καλοδεχούμενες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 20:41 Ο financial: #546 10-01-15 20:41 Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πηγαίνει στο 2ο έτος... Δεν ξέρω αν γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23:40 Η Anonyme έγραψε: #547 10-01-15 23:40 Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν γίνεται να πας Erasmus στο δεύτερο έτος. Προϋπόθεση για να κάνεις την αρχική αίτηση είναι να έχεις περάσει έναν ορισμένο αριθμό μαθημάτων του πρώτου έτους (νομίζω να χρωστάς μέχρι 3 αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε ίδρυμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 01:12 Ο Johnnaousa: #548 12-01-15 01:12 Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mirto.dr Εκκολαπτόμενο μέλος Η mirto.dr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Η mirto.dr έγραψε: #549 12-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Βλέπω το πόσο ανυπομονούσα κάποτε να έρθει η στιγμή..τώρα πλέον μένει 1 μήνας μόνο Click για ανάπτυξη... Σε ποια χώρα θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 15:53 Ο financial: #550 12-01-15 15:53 Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά να περάσεις! Ειναι υπέροχη εμπειρία! Πού θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:19 Ο Johnnaousa: #551 12-01-15 20:19 Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιταλία ..για την πτυχιακή μου και θα παρακολουθήσω και ένα μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 20:23 Η methexys έγραψε: #552 12-01-15 20:23 Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2015 στις 22:00 Ο financial: #553 12-01-15 22:00 Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιδανική πόλη για Erasmus! Κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 00:21 Ο Johnnaousa: #554 14-01-15 00:21 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Σε ποια πόλη; Είναι νωρίς ακόμα αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για Ιταλία στο μέλλον Click για ανάπτυξη... Στην Παβια ...30 χλμ έξω από το Μιλάνο! Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ε? καλό κουράγιο με την συννενόηση χαχααχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2015 στις 19:18 Ο financial: #555 14-01-15 19:18 Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 01:15 Ο Johnnaousa: #556 15-01-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από financial: Καλά σε όλα τα πανεπιστήμια ειναι απίστευτο το τρεξιμο! Πολλη χαρτούρα και γραφειοκρατια!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2015 στις 13:26 Ο nPb έγραψε: #557 15-01-15 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπορεί κάποια να έχουν πιο συννενοήσιμους ανθρώπους! Click για ανάπτυξη... Για πες εντυπώσεις. Καλύτερο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 14:49 Η annouskagia: #558 31-01-15 14:49 Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 252 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maritina07 Drscientist zoed thenutritionist Corfu kitty sakplat Libertus acc/fin04 sophieee user110908 SKG johnsala fortheloveofshizaya panosT436 Martheos Ilikntas kostis76 Memetchi ang12_012 Kafkinos charmander Scandal F1L1PAS aris65 plantbee Startx0 GV221 giannis06 SlimShady kostasst Φινεύς ΚΤr iminspain BatGuin Angelikaaa fmarulezkd Lathy synthnightingale blissele Nick_nt Totreno Unboxholics GeorgePap2003 ioanna2007 jellojina FNC_Sophia Paragontas7000 shuuu Sotiris.Y Georgiaaa_ phoni Billokos1 Jojo K sot uXp sofia07 dsmir ένας τυχαίος Mhtsaras76 Maynard Alessandra Eliza EFAKIT xristarac P.Dam. constansn Kate1914 suaimhneas nimbus estrela Nala giannhs2001 Obi-Wan Kenobi dmav aggorf a namaves Μιχαήλ flaura Maria_Xagorari angel_par29 anchan ikigai tfghp savethetrees MrDna ivannag Meow Nemesiis Abiogenesis aekaras 21 giannis05 snowy EFIANA Gus Roger10 nicole1982 Mammy Nun Dr. Gl. Luminous Giii αντιγονη. Mary06 augustine Τρελας123 KingOfPop ggl rempelos42 katerinavld oups Ελεν Christos1971 Miranda32 EmperorPalpatine eirinipap Xristosss Χάρις PanMoonlight tsiobieman George.S ΘανάσοςG4 NikosChatzoglou Wonderkid Nick254 NasosJet allall1 mikriarchitectonissa ougka pougka Kostas568 angel27_ Dimitris2001 alpha.kappa elena16 χημεια4λαιφ Mariap. Paraskevoula_5 Nikoleta_Giann Panos_02 Ria99 Kostakis45 Georgekk korlef ag97 Viedo Atarax Αναστασία197 calliope lnesb Devid Χρυσουλα-Δημητρα Αννα1 Κλημεντίνη liana Φωτεινη Τζα. seduv Ryuzaki norbit anna-maria1 Xristinaqui Natassa02 StudyFreak04 Χρύσα96 CuHg g_i_a_n_n_i_s_ Ελλη μισ. J.Cameron Marianna35 Thoba19 Χιονόπληκτη Βλα Stelios725 VforVendetta Rene2004 Vold mickie stefan _BetterFly_ EiriniS20 Mukumbura Panagiotis09 roud igeorgeoikonomo Revekka uni77 SoyLydia20 Monster Hunter tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ....28 Φλεβάρη αναχωρώ για Deutschland Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:45 Ο financial: #559 01-02-15 14:45 Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σας ζηλεύω πολυ που φευγετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
happiness123 Νεοφερμένο μέλος Η happiness123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:51 Η happiness123: #560 17-02-15 14:51 Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απο τι μεσο ορο και πανω σε δεχονται συνηθως για Ερασμους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.