αντεξα μεχρι την αρχη της "τροφης"....
σε αυτο το βιντεο αποκαλυπτεται ποσο τερατα ειμαστε εμεις οι ανθρωποι, και ποσο αχαριστοι επισης. Ειλικρινα εριξα πολυ κλαμμα γτ ειδα εικονες που δεν ειχα ξαναδει ποτε μου και που δεν διαννοηθηκα ΠΟΤΕ οτι υπαρχουν.... τα ζωα ειναι το ευαισθητο σημειο μου, δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΝ οσο πολυ κι αν αντεχω σε καποια τετοια βιντεο καποια στιγμη λεω, οχι δεν θα συνεχισω, ειμαι κουρελι.... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ειμαι ανθρωπος, ντρεπομαι για το ειδος μου.... ποιος θα το φανταζοταν;;... δεν μπορω ειλικρινα να περιγραψω πως ηταν να βλεπεις κατι τοσο αποτροπαιο, κατι τοσο φρικαλεο, κατι που λες ¨δεν γινεται, δεν ζω σε αυτον τον αιωνα, ανοικω αλλου!". Δεν μπορουσα ποτε να φανταστω να εχουν ενα σκυλο γεματο αιματα διπλα σε ενα σκουπιφιαρικο και στη συνεχεια να τον πετανε και μεσα. Παναγια μου μονο και που το γραφω μου σηκωνεται η τριχα.
...δεν εχω τιποτε αλλο να πω, τα ειπε ολα το βιντεο...
και ΝΑΙ! μπορειτε να χαρειτε! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΜΑΖΟΥΜΕ ΓΗ.
EDIT: Σημερα ετυχε να μιλαω με εναν καθηγητη μου για τις ταυρομαχιες, και ανακαλυψα και απο κοντα ποσο ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ειμαστε και οτι δεν προκειται ΠΟΤΕ να παμε μπροστα με αυτα τα μυαλα, και οτι χρειαζεται ενα θαυμα, για να ταρακουνηθουν εστω ΛΙΓΑΚΙ τα μυαλα ορισμενων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.