stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Το είχα ξεκινήσει στην Β' Λυκείου αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, το άφησα. Και τώρα που ξαναάρχισα μετά από 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με τη γλώσσα, τα έχω βρει παλούκια!!
Τι να πρωτοπιάσω, Λεξιλόγιο, Γραμματική, ακουστικά, ...
Πανεπιστήμιο, Αγγλικά, Γαλλικά... και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

μην αγχωνεσαι!αν ξερεις εστω και την βασικη γραμματικη,μην μαθαινεις και αλλη,να μαθαινεις εκφρασεις περισοτερο και λεξεις!!!αυτο ειναι το κλειδι!γραμματικη ομως να ξερεις τα βασικα!!!γιατι αλλιως,δεν γινεται να γραψεις εκθεση!Δίνω το Β2 αυτόν τον Μάιο και πραγματικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο πτυχίο...
Το είχα ξεκινήσει στην Β' Λυκείου αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, το άφησα. Και τώρα που ξαναάρχισα μετά από 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με τη γλώσσα, τα έχω βρει παλούκια!!
Κάπως έτσι με βλέπω το Μάιο...
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς τα βασικά τα ξέρω. Ξεχνάω κάποιες εξαιρέσεις σε χρόνους, πώς κλίνονται κάποια ρήματα...κλπ.μην αγχωνεσαι!αν ξερεις εστω και την βασικη γραμματικη,μην μαθαινεις και αλλη,να μαθαινεις εκφρασεις περισοτερο και λεξεις!!!αυτο ειναι το κλειδι!γραμματικη ομως να ξερεις τα βασικα!!!γιατι αλλιως,δεν γινεται να γραψεις εκθεση!
Αλλά και το λεξιλόγιο είναι πάρα πολύ!!
Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές.!

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήρα το B2 στην Α' λυκείου. Μην αγχώνεσαι θα σου προτείνω ένα πολύ καλό λεξικό, "Larousse" λέγεται... Κια άμα θες πες μου ποιο βιβλίο κάνετε στο φροντιστήριο για να σου προτείνω αυτό που έκανα εγώ.δίνω Β2 το Μάιο και το τμήμα μου πάει σαν σαλιγκάρι... ποιά βιβλία μου προτείνετε αλλά και τι να διαβάσω΄;;;

Όταν λες γ1?παιδια δινει κανενας αλλος για γ1???η' θα φαω την απογοητευση μονος μου τον μαιο?![]()

Συμβουλή: αν στόχος σου στα αγγλικά είναι το proficiency του Μίσιγκαν να επικεντρωθείς στη γραμματική, γιατι αν πάρεις πάνω από 35/40 το πτυχίο το' χεις άνετα.Δίνω το Β2 αυτόν τον Μάιο και πραγματικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο πτυχίο...
Κάπως έτσι με βλέπω το Μάιο...
Όσον αφορά στα Γαλλικά, μην δίνεις τόση έμφαση στο ακουστικό γιατι πραγματικά είναι θέμα τύχης και καλής ακουστικής στην αίθουσα. Έστιασε στην έκθεση και στα κείμενα. Επίσης προσπάθησε να βλέπεις ταινίες με γαλλικούς και αγγλικούς υπότιτλους θα βοηθήσει πολύ.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

cbts75
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα στις εξετάσεις με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω γαλλικά... τι πιθανοτητες έχω να το πάρω χωρις καθολου διαβασμα πριν την εξεταση??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής

να ρωτήσω κάτι?
φέτος μου έπεσαν όλα μαζεμένα στις εξετάσεις με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω γαλλικά... τι πιθανοτητες έχω να το πάρω χωρις καθολου διαβασμα πριν την εξεταση??![]()
Αν διάβαζες όλη τη χρονιά , δεν έχεις να κάνεις κάτι τελευταία στιγμή.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Libertus
Συντονιστής

Εξάλλου, τελευταίες μέρες δε γίνεται τίποτα , στο λέω εγώ !
Κάνε μια τελευταία επανάληψη 1-2 μέρες πριν πας να δώσεις (σε Vocabulary ή κάτι SOS τέλος πάντων)
και.. Καλή επιτυχία !

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

σε τι να πρωτοκανω επαναληψη πια? αρχαια μαθηματικα proficiency ή γαλλικα??

πιστευω οταν δω τα θεματα να μου φυγει ο κομπος στο στομαχι... ααααστο διαστημα 2 13αρια και 2 14αρια θελω για να περασω ε δεν θα τα βγαλω?? αντε να περασουν αυτες οι 5 μερες......
σ'ευχαριστω πολυ!!!

ΒΑΛ_ΠΑΝΤΕΡΗ
Νεοφερμένο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?δεν εκανε κατι τετοιο το γαλλικο!αποκλειεται!!!μονο το κρατικο το εχει κανει!Γεια σας... Να κανω μια ερωτηση σχετικα με την νεα διαβαθμιση του ντελφ β2; Ισχυει πλεον οτι δινεις ενα ενιαιο επιπεδο β; Αν επιτυχεις στο β1 παιρνεις το β1 ενω αν επιτυχεις στο β2 παιρνεις το β2; Αυτο ισχυει μονο για το κρατικο πιστοποιητικο ή και για το γαλλικο;
socially excluded
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.