Η απάντηση σου δημιουργεί πολλές ασάφειες! Πως γίνεται να έχεις δώσεις και την εξέταση για τους νέους και για τους ενηλίκους για το ΙΔΙΟ πτυχίο δίχως να έχεις αποτύχει; Και επαναλαμβάμω ΔΕΝ υπάρχει αυτή η αγεφύρωτη διάσταση μεταξύ της δυσκολίας των πτυχίων για εφήβους και ενηλίκους που εσύ παρουσιάζεις! Έλεος... Σιγά τα τόςο σύνθετα και πολύπλοκα νοήματα στα οποία εξετάζονται οι ενήλικες!Είναι φανερό πως υπερβάλλεις... Άλλωςτε έαν ενημερωθείς ΣΩΣΤΑ σχετικά με τους σκοπούς του B2 , θα δεις πως είναι η κατανόηςη των βαςικών νοήματων (όποτε άκυρες οι δύσκολες ιδέες τις οποίες που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες)

κάτι που επιτυγχάνεται μέσω και των δύο εξετάσεων! Όσον αφορά την τροφή για σκέψη, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Όσο για το νομικό κομμάτι κάνε ό,τι κρίνεις ορθό.
Ειχα δωσει το Β2 στην εκδοση των νεων και ειχα περασει. Απλα φετος ειπα να δωσω με την εκδοση των ενηλικων να δω τι γινεται και σε αυτη περασα αλλά με χαμηλότερο σκορ. Αυτο λοιπόν που λεω είναι ότι δεν εχουν καμία σχεση. Αυτη είναι η αποψη μου και δεν σε αναγκάζω να την ενστερνιστείς αλλά οφείλεις αν θελεις να ασκεις αντικειμενική κριτική να λαμβάνεις ολες τις αποψεις. Δεν πειράζει που δεν μπορείς να καταλάβεις ετσι και αλλιως δεν χανεις κατι αλλα επισης σε ενημερωνω οτι σε πρηγουμενα ποστ ειχα θεσει καποιους προβληματισμούς. Ελπιζω να μπηκες στον κοπο να τους διαβασεις και ας μην μου απηντησες επι τουτων.

Συζητηση κανουμε αν ηθελα να κανω αγωνα λόγου που εχω κανει θα ημουν αλλού.