Bοήθεια/Απορίες στη Φυσική Προσανατολισμού

Ειναι απολυτως σωστη η λυση σου αν και δεν γραφουν -Ww αλλα +Ww και αντικαθιστας -mgh .Το εχουν κανει και αλλα παιδια , μην ανησυχεις ειναι σωστο
Οπως σωστη ειναι και η λυση που δινει καποιος μαθητης παραπανω γιατο εργο με W=Tθ

Και εγω ετσι το βρηκα το εργο της F! Σας ευχαριστω πολύ για τα ευχαριστα νέα. Να ρωτησω κατι ακόμη,στη διαφορα φάσης χρησιμοποιησα τον τυπο κατευθειαν χωρις αποδειξη γιατι δεν ηξερα οτι χρειαζεται. Γενικα το γραπτο μου ειναι πολυ καλο,ειναι η μονη μου παραληψη,τα υπολοιπα τα εχω γράψει πολυ ωραία! Θα χασω μορια απο εκει ή οχι? Μιας και ειστε καθηγητης,ξερετε αν εχουν βγει επισημες λυσεις απτην επιτροπη? Τα φροντιστηρια παντως το χρησιμοποιουν κατευθειαν....

Εδω θα σε χαλασω αλλα θελει αποδειξη ο τυπος διαφορας φασης.Υποθετω οτι πολλα παιδια το εχουν παρει ετοιμο οποτε θα υπαρχει επισημη οδηγια, παντως δεν θα κοψει πολυ

Ειναι απολυτως σωστη η λυση σου αν και δεν γραφουν -Ww αλλα +Ww και αντικαθιστας -mgh .Το εχουν κανει και αλλα παιδια , μην ανησυχεις ειναι σωστο
Οπως σωστη ειναι και η λυση που δινει καποιος μαθητης παραπανω γιατο εργο με W=Tθ
ευχαριστω πολυ ηρεμησα αρκετα τωρα!!!!!!!!:no1:

Εγώ πάλι το 4δ το έλυσα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Είπα ότι η μετατόπιση του σημείου Α θα είναι ίση με το τόξο S που διαγράφει ο τροχός κατά τη διάρκεια της κίνησης. Από το ω βρήκα το συνολικό Δθ και χρησιμοποιώντας την σχέση S=Rθ βρήκα το S. Βέβαια δεν απέδειξα τον τύπο Δθ=(1/2)α_γων*t^2 , που νομίζω χρειάζεται απόδειξη. Κατα τα άλλα είναι σωστό, έτσι;

Εγω ρε παιδεια που φανταστηκα οτι η μετατοπιση θα ειναι 4μ δεν ξερω πως το σκεφτηκα και το εγραψα λετε να μου δωσουν τιποτα?Στο γ που εγραψα τον τυπο μονο?

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι βρήκα 2m και όχι 4m. Φτού. Πάνε κι άλλα μόρια.

Ή μήπως λέω βλακείες; Μάλλον έφταιγε και η επιτάχυνση. Πωωω, λάθος πάνω στο λάθος. Απίστευτος είμαι. Φαντάζομαι τα μόρια από το ερώτημα της επιτάχυνσης και μετά θα μου τα κόβουνε με εκθετικούς ρυθμούς :D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
στον κωδικο παταω asterios αλλα μου λεει πωςειναι λαθος!
-----------------------------------------
το εγραψα στα ελληνικα και ανοιξε! ακυρο! δεν υπαρχει προβλημα!

Εδω θα σε χαλασω αλλα θελει αποδειξη ο τυπος διαφορας φασης.Υποθετω οτι πολλα παιδια το εχουν παρει ετοιμο οποτε θα υπαρχει επισημη οδηγια, παντως δεν θα κοψει πολυ
Καλά τα νέα! Δεν κόβεται τίποτα! η σχέση Δφ=2π*Δχ/λ γίνεται δεκτή χωρίς απόδειξη!
Καλά αποτελέσματα παιδιά!

Έχετε αποκλειστεί από το να απαντάτε στα θέματα αυτής της κατηγορίας.
Ο αποκλεισμός αυτός είναι μόνιμος.
Back