Τι είναι τα P.m ? δεν ξέρω, προσωπικά μηνύματα? Δεν είμαι καλός χρήστης του Internet.
Αν θέλεις, το ανηψάκι μου που είναι πέντε χρονών μπορεί να σε μάθει να στέλνεις προσωπικά μηνύματα.Εκείνο ξέρει και μού λέει μάλιστα ότι είναι πάρα πολύ εύκολο!
Τώρα αν νομίζετε ότι με το να βλέπει ένας μαθητής τούς φοιτητές και τους πτυχιούχους να τσακώνονται είναι και η καλύτερη εικόνα τι να πω.
Ας αναρωτηθεί ο καθένας από μας γιατί μπαίνει στο ischool και αφού ξεκαθαρίσει αυτό μπορούμε να το κουβεντιάσουμε.Προσωπικά εγώ μπαίνω και γράφω γιατι θεωρώ πως έχω την ευαισθησία και καταλαβαίνω απόλυτα τούς μαθητές όταν ρωτάνε κάτι.Το ίδιο βλέπω να κάνουν και αρκετοί εδώ μέσα.
Υπάρχει δυστυχώς και μιά μερίδα ανθρώπων που μπαίνει γιά να κάνει επίδειξη γνώσεων και πολλές φορές να κομπλάρει τα παιδιά.
Δεν καταλαβάινω γιατί το απλό δεν προσπαθούμε να το κάνουμε απλούστερο.Δεν είναι ανάγκη να δουλεύουμε με διαφορικές αφού τα παιδιά δεν έχουν μάθει ή δεν πρέπει να λύνουμε ασκήσεις με διπλά και τριπλά ολοκληρώματα αυτό είναι προφανές.
Έπειτα γιά τη φάση που συζητάτε και διαφωνείτε, πώς μπορεί να νοιώσει ένας υποψήφιος?Τού δίνετε έτσι την εντύπωση λόγω της διαφωνίας ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο καί δεν τον ενθαρρύνετε.Το πρόβλημα με τη φάση δεν περιμένει κάποιος μαθητής να το μάθει από το φόρουμ.Όλα τα παιδιά είτε στο σχολείο είτε στο φροντιστήριο έχουν τη δυνατότητα να το ξεκαθαρίσουν.
Ξέρετε υπάρχουν και άλλα φόρουμ που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως γιά παράδειγμα το mathematica και πολλά άλλα διεθνή.
Όποιος "τρώγεται" να δοκιμάσει τις γνώσεις του ας κατευθυνθεί προς τα εκεί.Εδώ είναι γιά μαθητές.Άρα ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
Σημείωση:
Καλό θα είναι, πριν αναρτήσουν κάποια άσκηση οι μαθητές, να ελέγχουν την ορθότητα των δεδομένων και τη σωστή διατύπωση της άσκησης ωστε να μπορεί με βεβαιότητα να βοηθηθεί και όχι να λύνονται ασκήσεις με μαντείες.