Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 13:16 Η Χριστιάννα ^^: #561 21-10-09 13:16 Tσα. Τέλειο ήταν το 28 ε. =D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 14:44 Η persi έγραψε: #562 21-10-09 14:44 Δεν θα δω sailor moon, το αποφάσισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Ο Eruyomo έγραψε: #563 26-10-09 22:22 Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η Krou έγραψε: #564 26-10-09 23:38 Κι εγω ειδα το 2ο φαση ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 16:44 Η Χριστιάννα ^^: #565 27-10-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 19:04 Η persi έγραψε: #566 27-10-09 19:04 Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tσα. Τέλειο ήταν το 28 ε. =D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 14:44 Η persi έγραψε: #562 21-10-09 14:44 Δεν θα δω sailor moon, το αποφάσισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Ο Eruyomo έγραψε: #563 26-10-09 22:22 Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η Krou έγραψε: #564 26-10-09 23:38 Κι εγω ειδα το 2ο φαση ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 16:44 Η Χριστιάννα ^^: #565 27-10-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 19:04 Η persi έγραψε: #566 27-10-09 19:04 Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα δω sailor moon, το αποφάσισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 22:22 Ο Eruyomo έγραψε: #563 26-10-09 22:22 Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η Krou έγραψε: #564 26-10-09 23:38 Κι εγω ειδα το 2ο φαση ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 16:44 Η Χριστιάννα ^^: #565 27-10-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 19:04 Η persi έγραψε: #566 27-10-09 19:04 Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η Krou έγραψε: #564 26-10-09 23:38 Κι εγω ειδα το 2ο φαση ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 16:44 Η Χριστιάννα ^^: #565 27-10-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 19:04 Η persi έγραψε: #566 27-10-09 19:04 Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω ειδα το 2ο φαση ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 16:44 Η Χριστιάννα ^^: #565 27-10-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 19:04 Η persi έγραψε: #566 27-10-09 19:04 Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται ----------------------------------------- Έχει δει κανείς Fairy Tail; Είδα το πρώτο επισόδειο, καλό φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 19:04 Η persi έγραψε: #566 27-10-09 19:04 Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Είδαμε το 29 FMA, γαμώτο, γιατί να μη βγάζουνε 2 τη μέρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:18 Ο Eruyomo έγραψε: #567 27-10-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έχω ρωτήσει κι εγώ, δεν απαντά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eru τι παίζει με τα ποστ σου και αναδιπλασιάζονται; :emm: Μετά την 35η φορά γίνεται τρομαχτικό! Click για ανάπτυξη... Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Σοβαρά τώρα, bug του chrome μάλλον σε συνδυασμό με το απίστευτο lag που έχω αυτές τις μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:34 Η persi έγραψε: #568 27-10-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Είναι για να διαβάζουν στα σίγουρα αυτά που γράψω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wannabecsdr Νεοφερμένο μέλος Ο wannabecsdr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:33 Ο wannabecsdr: #569 29-10-09 01:33 One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
One Piece!!!!! Και κλασικά Kabamaru (Μακαρονάδα!!!)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 23:20 Η !Βάλια! έγραψε: #570 01-11-09 23:20 Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι διάβασα το πρώτο μου manga. Fruits basket. Μίσησα το άκρως ξενέρωτο τέλος του άνιμε και αφού έμαθα ότι έχει διαφορετικό τέλος το άνιμε και το μάνγκα άρχισα το μάνγκα. Πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται όλα, οι ήχοι, οι κινήσεις, οι αλλαγές της διάθεσης! Και ας με λένε ηλίθια, εγώ τα αγοράζω!!Δεν μπορώ να αλλάζω σελίδα συνέχεια και να περιμένω να κάνει download.Περιμένω να έρθει το volume 4 τώρα και θα το συνεχίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο meidei έγραψε: #571 07-11-09 20:34 Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και έφτασα στο 136ο επεισόδιο (από τα 500τόσα!), αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φανατικοί του Ντετέκτιβ Κόναν υπάρχουν εδώ μέσα... Shinjitsu wa itsumo hitotsu! Υγ. O Κόναν εκτελεί το 7ο opening του άνιμε. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=U_q700R5q1o[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:07 Η !Βάλια! έγραψε: #572 08-11-09 11:07 Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Ο Eruyomo έγραψε: #573 08-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Το bleach btw φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και έχω ακούσει ότι τα φίλερς δεν λένε και πολλά. Click για ανάπτυξη... Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:43 Η !Βάλια! έγραψε: #574 08-11-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μέχρι το 50 είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που μπαίνουν μέσα κάτι βαμπίρ που μιλάνε γερμανικά (πρώτα βασικά fillers) αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που το ξεσκίζουν στην κυριολεξία με τα fillers και δεν αντέχεται, θα το παρατήσεις. Επίσης και αυτό το τριπάκι με τις μάχες, γινόμαστε δυνατότεροι - και άλλες μάχες - και ακόμα δυνατότεροι, προσωπικά με κούρασε, αλλα γούστα είναι αυτά. Άρχισε το, το πολύ πολύ να μην το συνεχίσεις. Click για ανάπτυξη... Κοίτα μέχρι το 3ο είδα, δεν πρόλαβα και πολύ. Γενικά δεν μου αρέσει να αφήνω ατελείωτες σειρές, ότι έχω αρχίσει ακόμη και αν δεν με ενθουσίασε το είδα μέχρι το τέλος...Βέβαια το μεγαλύτερο άνιμε που έχω δει είναι 48 επισόδεια. Θα το συνεχίσω και θα πω εντυπώσεις μετά γιατί τα τρία επισόδεια σίγουρα δεν είναι ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:07 Ο papas έγραψε: #575 09-11-09 17:07 New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
New one piece episode!425! https://www.megavideo.com/?v=5JZQ7OZP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:32 Η οΟοNantiAoOo: #576 09-11-09 19:32 διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
διαβαζει η βλεπει κανεις area88? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiodimitriotis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 21:28 Ο agiodimitriotis: #577 09-11-09 21:28 one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
one piece και dragonball Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:25 Ο papas έγραψε: #578 15-11-09 03:25 Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρηκα ενα καινουργιο και catchy anime (2009 παραγωγη) με τιτλο: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Μπορειτε να δειτε το 1ο επεισοδιο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η woochoogirl: #579 15-11-09 11:03 Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μόνο naruto διαβάζω συστηματικά, το anime το κοψα σε κάποια φάση με τα βρωμοφίλερς. Γενικά διαβάζω manga με λίγα volumes, δε θέλω να κολλάω και με κάτι τέτοιο, μου φτάνουν οι αμερικάνικες σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα. bleach είχα ξεκινήσει αλλά δεν τρελάθηκα. one piece ενώ ακούω τα καλύτερα αποθαρρύνομαι από τον όγκο που θα πρέπει να διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο Fedde le Grand: #580 17-11-09 12:58 Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελείωσα το souleater..Περίπου 100 επεισόδιο μόνο ήταν.Όσοι θέλουν να το δουν https://www.souleaterepisodes.com Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.