Ξέρεις ποιο ειναι το πρόβλημα; Όχι οτι υπάρχουν μονο άριστοι, ειναι το θεμα οτι αυτοι που γράφουν καλα έρχονται και το λένε. Σε πληροφορώ οτι στα μαθηματικά κατευθυνσης ούτε καν μπηκα στο κόπο να μπω στο αντίστοιχο θεμα και να διαβασω τα μηνύματα των άπαιχτων που εγραψαν τουλάχιστον 22. Σαφώς και δεν ηταν ευκολα τα θεματά. Μη λεμε βλακείες. Προσωπικά και στο Twitter που παρακολουθώ λιγο, απλα η μερα με τη νυχτα. Όσον αφορα τις επιδόσεις που αναφέρονται.
Το ischool στεγάζει ορισμένα είδη ατόμων.Αν αποκτήσεις λίγη παραπάνω εμπειρία θα μπορείς να κατηγοροποιείς τον καθένα στο λεπτό,βάσει αυτών που γράφει.Συμβουλή:Μη βασίζεσαι σε αυτά που διαβάζεις εδώ.Δε λέω ότι είναι ψέματα,απλά αντιπροσωπεύουν ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό.
Νομίζω ξεχνάς τον ρόλο του άγχους στην διαμόρφωση του βαθμού, ειδικά σε ένα μάθημα όπως η βιολογία οπού δεν προλαβαίνει κανείς να σκεφτεί γιατί πρέπει να γεμίσει το τετράδιο με κείμενο. Σήμερα θέματα που κανονικά θα μπορούσα αναλυτικά να τα λύσω σε δύο ώρες και κάτι ψιλά μου πήραν τρεις ολόκληρες ώρες επειδή έτρεμε το χέρι μου και είχε θολώσει το μυαλό μου. Είναι πολύ έυκολο να μιλάμε για γελοία από τον καναπέ!
Αυτό είναι ξεκάθαρα δικό σου λάθος.Το ότι έχει κάποιος κακή ψυχολογία στο τέλος σημαίνει ότι δεν προετοιμάστηκε σωστά.Και δεν αναφέρομαι μόνο στο διάβασμα.Ο καθένας(ειδικά ο αγχώδης τύπος) οφείλει να προετοιμάζεται ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Το σχόλιο απ´οτι κατάλαβα ήταν δηκτικό και αναφερόταν καθαρά σε σχολια παιδιών που είπαν οτι η βιολογια σήμερα ήταν βατή και εύκολη. Οπως εχω πει πολλάκις αυτές τις μερες δεν μπορει να με καταλαβει κάποιος ο οποιος δεν εχει περάσει αυτα που παιρναω. Καλά καλά δεν μπορούν να σε καταλάβουν ατομα συνομιληκα σου τα οποια δεν εχουν αποτύχει σε κάποιο μάθημα και σε κοιτάνε με μισό μάτι και καλα τι δεν έκανες απο αυτα μωρή άχρηστη. Όπως και άτομα μεγαλύτερα τα οποια ξαναλέω εχουν πετύχει στις πανελληνιες. Το μονο που θα γινει στο τέλος ειναι όλοι να σε κρίνουν απο εναν βαθμό στη βιοκογια πχ, την οποια ομως διαβαζες όλη τη χρονια αλλα έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και δεν έγραψες καλα. Σε αυτο το άκρως αξιοκρατικό σύστημα δεν παίρνεις παντα αυτο που αξιζεις. Και δεν αναφέρομαι μονο σε περιπτωσεις που αδικήθηκαν αλλα και που εχουν ευνοηθεί παιδια.
Εγώ τα θέματα τα είδα κάπου στα 5 δεύτερα.Τα πήρα από την αρχή και στο δεύτερο θέμα,μόλις διαπίστωσα ότι δε θυμάμαι τίποτα από πέρυσι,τα άφησα.Δεν έχω ιδέα για το αν είναι εύκολα ή όχι.Όπως υποστήριζα και παλιά Muxu Su ένας πολύ καλά προετοιμασμένος μαθητής σίγουρα θα γράψει πάνω από 17.Και όταν λέω προετοιμασμένος εννοώ και ψυχολογικά.Αν και ακούγεται λίγο αστείο η ψυχολογική προετοιμασία,καθώς δεν είναι τίποτα οι Πανελλήνιες,αλλά όπως και να έχει πάρα πολλά παιδιά δυστυχώς,δυσκολεύονται.
-Hodor