Scandal
Διαχειριστής

ΕΓΩ ΜΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
pls όχι κεφαλαία.

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος

Εγω επειδη ζηταγε 1μονο αποτελεσμα το εκανα με συναρτηση αλλα και με διαδικασια να το κανεις δεν ειναι λαθος φυσικα...Το υποπρόγραμμα με συνάρτηση το κάνατε ή με διαδικασία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανακεφαλαιώνοντας μέτρια θέματαΥπολογίζω γύρω στο 18,5 με 19!
(εκτός απροόπτου στο 3ο και 4ο)
Τα θέματα της θεωρίας ήταν όντως πολύ πονηρά και γενικά παλούκια.
Δυστυχώς ούτε κι εγώ είχα διαβάσει την Επίλεξε (έλεος δλδ! ) και έχασα γύρω στα 3-4 μόρια από τα 6 (την έγραψα στο περίπου... ).
Πιστεύω πως σήμερα τα 1ο και 2ο ήταν δύσκολα (aka οι "μέτριοι" που θα είχαν ελπίδες να πιάσουν τίποτα από 1ο και 2ο δύσκολα θα τα κατάφεραν) ενώ τα 3ο και 4ο ήταν συνηθισμένα...
-petros
NENA!
Νεοφερμένο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα δικα μας ηταν πολλα σε ογκο και γραψιμο(πονεσε το χερι μου!)
Το 2ο ηθελε αρκετο γραψαματακι και να εχεις κανει παρομια(2γ)
Το 4ο θεμα ειχε αρκετη μανουρα(πολλες πραξεις και επικινδυνες για λαθος

Ηταν θεματα απαιτητικα σε γραψιμο αλλα γενικοτερα μετριας δυσκολιας για καποιον που εχει δουλεψει ολη τη χρονια
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος

xalastras
Νεοφερμένο μέλος

Οποτε 3 μορια το πολυ να μου κοψουν απο κει. Και 2 μορια επειδη ξεχασα τον δυναμικο προγραμματισμο παμε στα 5. 19 ειναι καλα :-Ρ
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Ναι, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό και γενικά με ψηλομπέρδεψε η ερώτηση στην αρχή αλλά Ok!εκανα τεραστια βλακια εγραψα τους τροπους αναπαραστασης του αλγοριθμου εχω τσατιστει που τσαμπα 6 μορια
-petros
san_zoulapi
Νεοφερμένο μέλος

Για τους θετικους της παρεας:
Τα δικα μας ηταν πολλα σε ογκο και γραψιμο(πονεσε το χερι μου!)
Το 2ο ηθελε αρκετο γραψαματακι και να εχεις κανει παρομια(2γ)
Το 4ο θεμα ειχε αρκετη μανουρα(πολλες πραξεις και επικινδυνες για λαθος)Εκτος απροοπτου υπολογιζω 99-100
Ηταν θεματα απαιτητικα σε γραψιμο αλλα γενικοτερα μετριας δυσκολιας για καποιον που εχει δουλεψει ολη τη χρονια
Οραιος ρε! Κ γω στο 100αρι εινμαι...Ενταξει μετρια ηταν οντως...Αρκετο γραψιμο αλλα το 4ο ηταν παρα πολυ βατο...Επισης θεωρια και σχημα οργανικης ευκολο οποτε δεν μπορει να παρεπανεθει κανεις για τα θεματα....Εννοειται πως δεν ηταν η ξεφτιλα της φυσικης παντως.....
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη χημεια δε μπορω να υπολογισω ακριβως, αλλα απο το θεμα 2 δεν ηξερα και πολυ τα 2 τελευταια οποτε τα εκανα λιγο στην τυχη, θεμα 3 πρεπει να το εχω λυσει σωστο, θεμα τεταρτο εχω σιγουρα σωστο το α αλλα στα υπολοιπα τα εκανα λιγο μπαχαλο![]()
Το 2γ ηθελε να εχεις ξανακανει παρομοια ασκηση ή να σου ερθει φλασια

Εκτιμω πως αρκετοι θα χασουν στις πραξεις του 4ου θεματος....Πρωτη φορα ζητανε μονο συγκεντρωσεις και οχι και pH και αυτο γιατι ηταν οτι να 'ναι νουμερα!

piper_h
Νεοφερμένο μέλος

Αντε παιδια καλα αποτελεσματα να εχουμε...καλη επιτυχια κ σε οσους γραφουν οικονομια...
giostavros
Νεοφερμένο μέλος

Κατάρα!Έχασα πάλι το πανεύκολο αφού στην οξείδωσητηςΛ:CH3CHCH2CH3
I
OH
με το διχρωμικό κάλιο ξέχασα να βάλω το 3 μπροστά
απ'την αλκοόλη

demoglakos
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έχω κάνει σίγουρα σωστά το 1ο το 2ο και το 4ο, αλλά από το τρίτο κάποια πράγματα δεν τα θυμόμουν καλά (πάλι δεν πρόλαβα να κάνω επανάληψη!!!

Το 2γ ηθελε να εχεις ξανακανει παρομοια ασκηση ή να σου ερθει φλασιαΤο 2β ηταν λιγο πιο ευκολο...Εμενα στην ατομικη ακτινα μου εφυγε το χερι απο το πολυ γραψιμο
Εκτιμω πως αρκετοι θα χασουν στις πραξεις του 4ου θεματος....Πρωτη φορα ζητανε μονο συγκεντρωσεις και οχι και pH και αυτο γιατι ηταν οτι να 'ναι νουμερα!![]()
βασικα μιλησα με την καθηγητρια μου και πρεπει να τα ελυσα σωστα τα 2β και 2γ

στο 4ο ειχε κουλες πραξεις... εγω χρησιμοποιησα τη σχεση για τα pH, pOH και εβγαλα ενα αποτελεσμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη, φοβαμαι οτι εχω κανει βλακεια στις ιδιοτητες των λογαριθμων με τα προσημα... νταξ καλα τα χω παει

Stf
Νεοφερμένο μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

μια χαρα!!
Επιτελους τελος!!
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος

με συναρτηση σιγουρα σωστο, δεν ξερω αν παιρνουν λαθος τη διαδικασια. (δε νομιζω), εγω εχασα απο τη θεωρια τα περισσοτερα.. στις ασκησεις τα πηγα αρκετα καλα, ισως μου κοψουν λιγο στο 4ο.. τεσπα σημασια εχει οτι τελειωσα! καλη επιτυχια σε οσους δινουν τη τριτη..
Το ιδανικό θα ήταν να γίνει συνάρτηση. Πάντως και διαδικασία να κάνεις εάν είναι σωστή δεν νομίζω το πιάσουν λάθος εκτός εάν πέσεις σε κανέναν ότι να ναι εξεταστή.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.