christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 17:52 Η christina123: #441 06-06-12 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: η παρσ/μοτητα ρωτησα βαθμολογητη στο σχολειο κ μου ειπε οτι πιανει 1 στα 100... εγω ειπα γτ ειναι παραγωγισιμη αλλα στο δ3 και οχι στο δ1 γτ δεν προσεξα οτι το ζηταγε..υπαρχει περιπτωση να χασω ? Click για ανάπτυξη... επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα. και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω μονο 1 θα χασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #442 06-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από christina123: επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα. και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω μονο 1 θα χασω;;; Click για ανάπτυξη... αφου σου λεω οτι μου το ειπε βαθμολογητης.. relax.. 1 θα χασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nik- Νεοφερμένο μέλος Ο nik- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:05 Ο nik- έγραψε: #443 07-06-12 21:05 παιδια στο γ4 πιρα το εμβαδον χωριου για μια αλλη φχ π πηραμε πιο πριν την φχ=χ^χ-1-ε^2013 π ιχαμε αποδειξει οτι αν τιν λνισουμε προκυπτει η δοσμαενη φχ.μπορει να μ πει κανεις αν το ολοκληρωμα του χ^χ-1 κανει χ^χ-1/λνχ?αν οχι ποσο περιπου θα κοψει δεδομενου οτι δεν χρειαζοταν να μιδενισω τη γχ αφου οριζεται για 0 εως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2012 ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:14 Ο ThrilosG7-94: #444 07-06-12 21:14 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Με τριγωνική ανισότητα. Είχες δείξει προηγουμένως για το Wmax και Wmin, οπότε ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Click για ανάπτυξη... Λες να με κόψουν επειδή το έκανα γεωμετρικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:36 Ο SiMoS43710: #445 07-06-12 21:36 Όχι, δε θα στο κόψουν! Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά! Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο drosos έγραψε: #446 07-06-12 22:39 3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: η παρσ/μοτητα ρωτησα βαθμολογητη στο σχολειο κ μου ειπε οτι πιανει 1 στα 100... εγω ειπα γτ ειναι παραγωγισιμη αλλα στο δ3 και οχι στο δ1 γτ δεν προσεξα οτι το ζηταγε..υπαρχει περιπτωση να χασω ? Click για ανάπτυξη... επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα. και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω μονο 1 θα χασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #442 06-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από christina123: επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα. και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω μονο 1 θα χασω;;; Click για ανάπτυξη... αφου σου λεω οτι μου το ειπε βαθμολογητης.. relax.. 1 θα χασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nik- Νεοφερμένο μέλος Ο nik- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:05 Ο nik- έγραψε: #443 07-06-12 21:05 παιδια στο γ4 πιρα το εμβαδον χωριου για μια αλλη φχ π πηραμε πιο πριν την φχ=χ^χ-1-ε^2013 π ιχαμε αποδειξει οτι αν τιν λνισουμε προκυπτει η δοσμαενη φχ.μπορει να μ πει κανεις αν το ολοκληρωμα του χ^χ-1 κανει χ^χ-1/λνχ?αν οχι ποσο περιπου θα κοψει δεδομενου οτι δεν χρειαζοταν να μιδενισω τη γχ αφου οριζεται για 0 εως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2012 ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:14 Ο ThrilosG7-94: #444 07-06-12 21:14 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Με τριγωνική ανισότητα. Είχες δείξει προηγουμένως για το Wmax και Wmin, οπότε ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Click για ανάπτυξη... Λες να με κόψουν επειδή το έκανα γεωμετρικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:36 Ο SiMoS43710: #445 07-06-12 21:36 Όχι, δε θα στο κόψουν! Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά! Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο drosos έγραψε: #446 07-06-12 22:39 3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα. και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω μονο 1 θα χασω;;; Click για ανάπτυξη... αφου σου λεω οτι μου το ειπε βαθμολογητης.. relax.. 1 θα χασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nik- Νεοφερμένο μέλος Ο nik- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:05 Ο nik- έγραψε: #443 07-06-12 21:05 παιδια στο γ4 πιρα το εμβαδον χωριου για μια αλλη φχ π πηραμε πιο πριν την φχ=χ^χ-1-ε^2013 π ιχαμε αποδειξει οτι αν τιν λνισουμε προκυπτει η δοσμαενη φχ.μπορει να μ πει κανεις αν το ολοκληρωμα του χ^χ-1 κανει χ^χ-1/λνχ?αν οχι ποσο περιπου θα κοψει δεδομενου οτι δεν χρειαζοταν να μιδενισω τη γχ αφου οριζεται για 0 εως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2012 ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:14 Ο ThrilosG7-94: #444 07-06-12 21:14 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Με τριγωνική ανισότητα. Είχες δείξει προηγουμένως για το Wmax και Wmin, οπότε ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Click για ανάπτυξη... Λες να με κόψουν επειδή το έκανα γεωμετρικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:36 Ο SiMoS43710: #445 07-06-12 21:36 Όχι, δε θα στο κόψουν! Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά! Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο drosos έγραψε: #446 07-06-12 22:39 3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια στο γ4 πιρα το εμβαδον χωριου για μια αλλη φχ π πηραμε πιο πριν την φχ=χ^χ-1-ε^2013 π ιχαμε αποδειξει οτι αν τιν λνισουμε προκυπτει η δοσμαενη φχ.μπορει να μ πει κανεις αν το ολοκληρωμα του χ^χ-1 κανει χ^χ-1/λνχ?αν οχι ποσο περιπου θα κοψει δεδομενου οτι δεν χρειαζοταν να μιδενισω τη γχ αφου οριζεται για 0 εως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:14 Ο ThrilosG7-94: #444 07-06-12 21:14 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Με τριγωνική ανισότητα. Είχες δείξει προηγουμένως για το Wmax και Wmin, οπότε ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Click για ανάπτυξη... Λες να με κόψουν επειδή το έκανα γεωμετρικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:36 Ο SiMoS43710: #445 07-06-12 21:36 Όχι, δε θα στο κόψουν! Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά! Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο drosos έγραψε: #446 07-06-12 22:39 3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Με τριγωνική ανισότητα. Είχες δείξει προηγουμένως για το Wmax και Wmin, οπότε ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Click για ανάπτυξη... Λες να με κόψουν επειδή το έκανα γεωμετρικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:36 Ο SiMoS43710: #445 07-06-12 21:36 Όχι, δε θα στο κόψουν! Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά! Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο drosos έγραψε: #446 07-06-12 22:39 3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, δε θα στο κόψουν! Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά! Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο drosos έγραψε: #446 07-06-12 22:39 3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3 σελιδες η παραγωγισιμοτητα :/ Απλως ελυνες ως προς f και ελεγες οτι ειναι παραγωγισιμη ως πραξεις(και αιτιολογουσες το ολοκληρωμα). Το μονο που ηθελε προσοχη ηταν να πεις οτι δεν μηδενιζεται ο παρανομαστης επειδη ισχυει lnx-x<=-1<0 απο εφαρμογη σχολικου βιβλιου. Ασε που ηταν κ ο φερματ στην μεση(ή γενια το προσημο οπως το αιτιολογησε κανενας) εγω θα εβαζα: 5 μορια ο τυπος 3 μορια προσημο 2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 23:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #447 07-06-12 23:03 ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:26 Ο drosos έγραψε: #448 08-06-12 01:26 Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι αναλογα και πως το κανεις! Αλλα αφου λεει πρωτα να αποδειξετε οτι ειναι παρ/μη και μετα να βρειτε τον τυπο :/ Ή δεν ειχε σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:49 Ο christosxanthi: #449 09-06-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη.. παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες.. Click για ανάπτυξη... είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:52 Ο qwerty111: #450 09-06-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:00 Ο christosxanthi: #451 09-06-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο. Click για ανάπτυξη... α έχεις άλλο τρόπο; για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:02 Ο qwerty111: #452 09-06-12 13:02 Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Ο antwwwnis: #453 09-06-12 13:03 Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, κι εγώ έτσι το έκανα. Και μετά η f παραγωγίσιμη ως πράξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:06 Ο qwerty111: #454 09-06-12 13:06 Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν το έκανα έτσι και έχασα πολλή ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:15 Ο christosxanthi: #455 09-06-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Διαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=... Click για ανάπτυξη... έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 15:03 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #456 09-06-12 15:03 Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2012 christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christosxanthi: είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό; Click για ανάπτυξη... Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η christina123: #457 10-06-12 18:10 εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω που το χειριστηκα γενικα λαθος δλδ βρηκα τον τυπο της f παραγωγιζοντας χωρις να εχω αποδειξει οτι ειναι παραγωγισιμη ουτε να το εχω γραψει σε καποιο αλλο ερωτημα...θα χασω μονο ενα μοριο ή παραπανω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 21:03 Ο drosos έγραψε: #458 10-06-12 21:03 Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Corfu kitty SlimShady Mr.Blonde Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν τα χεις κανει ολα τελεια στο ερωτημα δεν νομιζω να παρεις κατω απο 8/10! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 18:39 Ο christosxanthi: #459 11-06-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς.. Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 22:25 Η christina123: #460 11-06-12 22:25 και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και μια αλλη ερωτηση που κανεις υποψηφιος δεν γινεται να εκανε αυτη τη κουταμαρα... στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου. επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.